Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuśki- witam się z Wami po weekendzie!
Musimy tu stanowczo więcej optymizmu wprowadzić, jedna się bardziej zamartwia przez drugą- jakby licytacje prowadziły?!?!
Mamy się wspierać i cieszyć swoim stanem, a nie zadręcząć!!!
Leoparde, Aguuuś, Paula55, basienka13.07.:) lubią tę wiadomość
-
DTEM dobrze piszesz! Więcej optymizmu kochane dziewczyny. Zamiast uciekać z forum piszcie o sprawach przyjemnych, o radości z poczęcia tego maleńkiego cudu w nas. Nie nakrecajcie się, tylko uwierzcie, że tym razem wszystko będzie dobrze! Ja w to wierzę!
DTEM, Aguuuś lubią tę wiadomość
-
Mogę spróbować i napisze wam ze juz teraz mysle ze będę jak szafa trzydrzwiowa
MUSZE jeść inaczej robi mi się niedobrze - jak zyc?! Pierwszy raz w zyciu śmieje sie i cieszę ze mi niedobrzeLeoparde lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Mania25 wrote:A mialyscie może bole trochę pod pepkiem po bokach brzucha? Mnie niedawno taki dość mocny ból złapał i trzyma... Czy to mogą być wiazadla czy wiazadla są konkretnie w podbrzuszu?
Taki ból miałam, raz po jednej stronie pępka, raz po drugiej, i wędrował. Kłujący był. Diagnoza: kolka jelitowa
-
lottinka wrote:Mogę spróbować i napisze wam ze juz teraz mysle ze będę jak szafa trzydrzwiowa
MUSZE jeść inaczej robi mi się niedobrze - jak zyc?! Pierwszy raz w zyciu śmieje sie i cieszę ze mi niedobrze
Ja też jem, żeby minimalizować mdłości, do tego herbata mietowa + imbir. Mam tylko nadzieje że te mdłości szybko przejdą. W pierwszej ciąży ich nie miałam, wiec mąż śmieje się ze będzie dziewczynka
-
Dzień dobry moje Panie
Nocka średnia u mnie, strasznie bolał mnie krzyż, spać na plecach nie mogłam. Ogólnie to mam problem z kręgosłupem ale dziś mega Mam leki ale w ciąży ich brać nie można. Paracetamol i nospa poszły w ruch
Kciuki za wizyty i czekam na relacje -
Co do temp to dzis chcialam zmierzyc. Zadzwonil budzik wzielam termometr ii zamiadt do buzi rzucilam go w drugi kat pokoju mowiac "ty nie bedziesz mnie stresowal" i nie zmierzylam
Teraz czekam na gin by zibaczyc jak moje minimetry rosna
I chce mi sie az do toalety.. Z ta powazniejsza stronasisi lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Dziewczynki
U mnie wizyta we środę. Trzeci dzień boli mnie głowa - niestety typowa migrena. Ale dziś już jakoś daję radę, bo wczoraj to aż się z bólu popłakałam.
Musi być dobrze dziewczynki, nie ma innej opcji!
Ściskam kciuki za nas wszystkie ☺
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37