Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O tak pierw bedzie wchodzil przez drzwi brzuch pozniej cycki a na koniec mylottinka wrote:Mogę spróbować i napisze wam ze juz teraz mysle ze będę jak szafa trzydrzwiowa

MUSZE jeść
inaczej robi mi się niedobrze - jak zyc?! Pierwszy raz w zyciu śmieje sie i cieszę ze mi niedobrze 

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dooti wrote:Hej Dziewczynki
U mnie wizyta we środę. Trzeci dzień boli mnie głowa - niestety typowa migrena. Ale dziś już jakoś daję radę, bo wczoraj to aż się z bólu popłakałam.
Musi być dobrze dziewczynki, nie ma innej opcji!
Ściskam kciuki za nas wszystkie ☺
Pierwsza wizyta?
Ja tez mam wizyte w srode
-
Nie musi byc! Juz jest!!!Anga1989 wrote:Moze faktycznie nie potrzebnie sie stresuje... W koncu musi byc dobrze

Agafia83 lubi tę wiadomość

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzień dobry bardzooo

Laski wyjąć kołki z tyłka i cieszyć się że macie dzieci w brzuchu. Wiecie ile kobiet dało by wszystko by być na waszym miejscu?
A wy tu wymyślacie
Ja za to wczoraj rozplakalam sir jak mąż wrócił do domu z pracy haha. Nikt nie wie o co
A wieczorem miałam takie mdłości że masakra
Powiedzieliśmy wczoraj o ciąży rodzicom i byli mega szczęśliwi
daliśmy im zdjevia - rebusy i mieliśmy z nich kupę śmiechu jak zgadywali 
Udanych wizyt życzę i dobrych wieści
Ja dziś chyba umowie się do gp bo zanim położna mnie przyjmie to trochę potrwa.
Agafia83, sisi, nick nieaktualny, Zoja, Selja, bulkaasia lubią tę wiadomość

-
Kamika23 odpocznij sobie, najważniejsze to znaleźć zajęcie i nie myśleć o zdrowiu i życiu maluszka. Wierzę że wszystko u Ciebie ułoży się dobrze( u mnie też)kamika23 wrote:ja się nie odzywałam, bo nie chce swoimi zmartwieniami i humorami nikogo ponownie zdenerwować. może tutaj wrócę jak będę miała weselsze tematy do rozmów.
3majcie się ciepło
pozdrawiam:-)
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Nicka789 wrote:Pierwsza wizyta?
Ja tez mam wizyte w srode 
W sumie pierwsza oficjalna. Byłam już raz u doktorka w szpitalu po receptę na duphaston i przy okazji zrobił mi usg, wtedy widoczny był tylko pęcherzyk. ☺Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g

trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti wrote:W sumie pierwsza oficjalna. Byłam już raz u doktorka w szpitalu po receptę na duphaston i przy okazji zrobił mi usg, wtedy widoczny był tylko pęcherzyk. ☺
A w jakim tyg bylas? Mi wychodzi ze bede w 5tc 2dni. Mysle czy bedzie sam pecherzyk czy juz bedzie widac maluszka
-
Też tak chyba zrobięlottinka wrote:Hej kochane. Zaczynam nowy tydzień.
Myślę nad tym czy nie zniknąć na kilka tygodni i nie wrócić do was później - bo czytając niepotrzebnie pojawiają mi się w glowie jakies zle możliwości.
Chciałabym skupić sie wyłącznie na tym że jest super
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
nick nieaktualny
-
Nicka dokladnie w 5tc2dniu byłam i był pęcherzyk 5,3mm. ☺ teraz czekam na maluszka i serduszko ☺Nicka789 wrote:A w jakim tyg bylas? Mi wychodzi ze bede w 5tc 2dni. Mysle czy bedzie sam pecherzyk czy juz bedzie widac maluszka
Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g

trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Ja też termometr zakopałam, dziś mnie korciło aby zmierzyć, ale tego nie zrobiłam, nie ma co...
Ja jutro mam wizytę, już się nie moge doczekać ujrzenia mojego maleństwa, to już będzie 7t5d
Agafia83, nick nieaktualny, Nicka789 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie mam jakiegoś mega apetytu. Ale też miałam tak ze jak nie zjadłam to było mi źle! ! Przytyłam 30 kg w ciazy!! Ale po porodzie schudłam za 2 tygodnie 25 kg. Pewnie dla niektórych 5 kg to porażka i w ogóle jak tak można. Ale się nie przejmuje
Zoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
nie zadręczajcie sie negatywnymi myslami - cieszcie sie swoim stanem. Mnie juz nosi, bo chcialabym do domu a to kaza lezec i wychodze jutro, dzis jeszcze magnez profilaktycznie. Mialam isc w srode na usg samo i po recepte na dupka ale musze dorwac swojego gina, to mmoze mi wypisze recepte dzisiaj to juz nie bede leciec specjalnie za 2 dni. Na razie ciezko go wyhaczyc, bo od rana już druga cesarke robi
Zoja, Bella2839 lubią tę wiadomość
-
Pewnie lada dzień Cię najdąNicka789 wrote:Sisi zazdroszcze ze tak szybko masz. Ja juz 5 tc i zero nic

Ciesz się, że jeszcze ich nie masz, później będziemy je przeklinać
Agafia83 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
Hehe syty głodnego nie zrozumie.... Ja tez bym chciała żeby coś się działo.. A mam tylko troszkę cięższe cycki, dużo kremu w majtkach i czasem coś zakuje e dole brzucha.... A tak bym chciała poczuć ciążę normalnie nie mogę doczekać się wielkiego brzuchasisi wrote:Pewnie lada dzień Cię najdą

Ależ ze mnie niecierpliwy człowiek.... Po tatusiu;-)
Leoparde, Nicka789, sisi lubią tę wiadomość
na świat -
sisi wrote:Pewnie lada dzień Cię najdą
Sisi, ja już przeklinam i zastanawiam się czy nie ściągnąć do siebie teściowej żeby chociaż z obiadkami pomogła, bo drze mnie na większość zapachów. Wczoraj smierdzialo mi nawet masło. Sęk w tym, że mąż chce ją poinformować o ciąży dopiero w wigilię.
-
nick nieaktualny

27.11