Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAna wrote:Kolejna aktualizacja!
Nadal czekam na daty dziewczyn: Mandy, Evaa, Tina85, Malinka181216, Karola555, Mayes, Mimi88, Karola555, cookiemonster, birdy-n, Pauliss, Anulk88k, Kobietka, alinalii, Asik_kk, moniqe, wiosnaachtoty, lottinka, Ewela35, [m]alina, KaliaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 17:01
-
MamaAna wrote:Kolejna aktualizacja!
Nadal czekam na daty dziewczyn: Mandy, Evaa, Tina85, Malinka181216, Karola555, Mayes, Mimi88, Karola555, cookiemonster, birdy-n, Pauliss, Anulk88k, Kobietka, alinalii, Asik_kk, moniqe, wiosnaachtoty, lottinka, Ewela35, [m]alina, Kalia
teraz widzę, że przy okazji aktualizacji usunęłaś mnie z 8.07
jak możesz to zapisz mnie na 7 lipca - taki termin wyznaczył lekarz -
Nicka789 wrote:OM a dokladniej?
Bo licząc ciążę po ivf to Twoja jest chyba o dzień starsza -
Alis* wrote:U mnie by było dobrze jak bym wytrzymała do 7 miesiąca. Moja praca nie jest zbytnio meczaca więc chciała bym popracować. ale jak będzie to zobaczymy.
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie!!!
Jest serduszko, bije 127/min, dzidziuś rośnie, wszystko jest ok nawet wyniki!!!
Mam się umówić na prenatalne między 10-25 grudnia i koniecznie "PRZESTAĆ SIĘ MARTWIĆ!!!" dosłownie mi to powiedziała.
Witaminki to tylko kw. foliowy ale skoro już sama zaczęłam brać falvit mama to kontynuować.
Jejku ale jestem szczęśliwa, spełnia się nasze marzenie!!!Nalunia, Anga1989, Dooti, AniaKami, Marciiik, Nicka789, asiczka11, Leoparde, Paula55, Alimak, wiosnaachtoty, Zoja, sisi, Bella2839, Asik_kk, Selja, rosax3, bulkaasia, monika1991 lubią tę wiadomość
-
GRATKI DTEM!!! mój Maluszek też takie tętno miał na ostatniej wizycie )
DTEM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDTEM wrote:Jestem po wizycie!!!
Mam się umówić na prenatalne między 10-25 grudnia i koniecznie "PRZESTAĆ SIĘ MARTWIĆ!!!" dosłownie mi to powiedziała.
Witaminki to tylko kw. foliowy ale skoro już sama zaczęłam brać falvit mama to kontynuować.
Jejku ale jestem szczęśliwa, spełnia się nasze marzenie!!!
Super!!!!
DTEM lubi tę wiadomość
-
DTEM wrote:Jestem po wizycie!!!
Jejku ale jestem szczęśliwa, spełnia się nasze marzenie!!!
DTEM super wiadomosci;)
U mnie to samo;) dzidzia rosnie wzorowo, serduszko pieknie pika ale nie mierzyl ile uderzen ani nie slyszalam zeby jeszcze malenstwu nie zaszkodzic. Kolejna wizyta za 2 tyg z wynikami. Porobil mi wymazy z szyjki co bylo dla mnie bardzo istotne. Po 15 tyg dostane skierowanie na zalozenie szwu ze wzgledu na ostatnia ciąże z synkiem. Umowilam sie juz na prenatalne na 19 grudnia do Lubinia do poradni bo dostane skierowanie;)
Chyba musze w koncu zaczac myslec pozytywnie bo sie zadrecze;)DTEM, Paula55, Marciiik, sisi, Selja, bulkaasia lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Bella93 wrote:Ostatnia miesiączka.
Bo licząc ciążę po ivf to Twoja jest chyba o dzień starsza
Ostatnia miesiaczke mialam 17 października i tak zapisalam na belly A wiesz moze jak to sie liczy po ivf? -
AniaKami wrote:DTEM super wiadomosci;)
U mnie to samo;) dzidzia rosnie wzorowo, serduszko pieknie pika ale nie mierzyl ile uderzen ani nie slyszalam zeby jeszcze malenstwu nie zaszkodzic. Kolejna wizyta za 2 tyg z wynikami. Porobil mi wymazy z szyjki co bylo dla mnie bardzo istotne. Po 15 tyg dostane skierowanie na zalozenie szwu ze wzgledu na ostatnia ciąże z synkiem. Umowilam sie juz na prenatalne na 19 grudnia do Lubinia do poradni bo dostane skierowanie;)
Chyba musze w koncu zaczac myslec pozytywnie bo sie zadrecze;)
też umówiłam od razu prenatalne, mam na 16 grudnia:) -
Marciiik wrote:jej! Ale mi smaka narobiłaś!!!
Ja to mogę jeść na śniadanie obiad i kolację, Za to pan mąż wątróbkę zagryza szarlotką, brrr...
Marciiik lubi tę wiadomość
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
nick nieaktualny
-
DTEM super wiadomości! Ja już też się nie mogę doczekać tego dnia z bijącym serduszkiem
Co do jedzenia to mogłabym cały czas jeść bigos z kiszonej kapusty i barszcz czerwony- absolutnie każda ilość... i weź tu człowieku nie przytyjDTEM lubi tę wiadomość
-
Super wieści u was dziewczyny! Zazdroszczę że słuchacie najpiękniejszej melodii- bicia serca dziecka
Oby każda nasza wizyta w tym gronie tak wyglądała
Ja umówilam się do gp dopiero na poniedziałek!! Wiec położna pewnie dopiero po powrocie z Polski...sisi lubi tę wiadomość
-
Ja uwielbiam teraz jeść kwaśne rzeczy, marynowane. Ale nie jadłam jeszcze ogórków kiszonych. Nałogowo za to jem pieczarki marynowane, paprykę konserwową, pomarańcze, pije sok z kilku cytryn każdego dnia i mega mi to odpowiada. Do tego dochodzi konserwowa kukurydza, groszek itd. W ogóle zwiększyłam podaż warzyw i owoców. Na zakupach biorę orzechy, suszone owoce, do każdego posiłku owoc-warzywo itd. Zupełnie nie kręcą mnie słodycze, mimo że przed ciążą MUSIAŁAM każdego dnia coś zjeść i byłam typową słodyczoholiczką Z dnia na dzień przeszło Teraz jem w weekendy, ale tylko dlatego żeby rodzina nie podejrzewała, bo siostra już mniejednego razu zapytała czy jestem w ciąży po tym jak odmówiłam batonika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 18:44
Agafia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaKami wrote:DTEM super wiadomosci;)
Chyba musze w koncu zaczac myslec pozytywnie bo sie zadrecze;)
Tak trzymać!AniaKami lubi tę wiadomość