Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny ja juz w pracy, po śniadaniu. Mam jakies 2-3h zanim dopadnie mnie kolejny głód
Pojutrze idę na ostatnia betę, a w przyszłym tygodniu pierwsza wizyta. Nie mogę sie doczekać!Everything you need will come to you at the perfect time
-
Ja mam na 13.20 USG ale nie nastawiam się za bardzo... lekarz mówił, że moja ciąża jest młodsza niż wskazuje kalkulator, więc chyba zostaje mi uzbroić się w cierpliwość. Może chociaż fasolkę zobaczę bo o serduszku to chyba na razie nie marzę...
-
dostałam dzisiaj @ lekarz powiedział ze mam jutro powtórzyć bete i przyjść do niego, niestety prawdopodobnie wczesne poronienie dziewczyny trzymam za was kciuki i uciekam
-
nick nieaktualnyhej wczoraj wizyta widoczny jedynie na ten moment pęcherzyk ciążowy wielkość 4,2 mm prawidłowo osadzony wg usg +/- 5 tc. jak się spytałam skąd taka różnica bo wg miesiączki 6 tc lekarz zaczął się śmiać i powiedział żebym nie czytała internetu a jak powiedziałam, że mierzyłam temp i wiem kiedy miałam owu mniej więcej spytał czy wiem kiedy doszło do pęknięcia i zapłodnienia odpowiedziałam, że oczywiście nie więc znowu się śmiał i powiedział da pani spokój z tymi temperaturami. Mam się nie martwić bo teraz każdy dzień to wielkie zmiany w płodzie. dostałam luteinę kontrolnie ze względu na wiek, fakt wcześniejszego porodu przy pierwszym dziecku i dwa razy mnie brzuch zabolał. pozdrawiam. Teraz czekam 2 tyg na następną wizytę co jest logiczne w pierwszej ciąży byłam dopiero w 8 tyg. pozdrawiam
-
nick nieaktualnydomii.s wrote:dostałam dzisiaj @ lekarz powiedział ze mam jutro powtórzyć bete i przyjść do niego, niestety prawdopodobnie wczesne poronienie dziewczyny trzymam za was kciuki i uciekam
-
Chyba zlamalam cycki. Tak tak cycki. Nie kostke a cycki!
Niemilosierny bol #dzien2
Az pod pachami mnie suczypie piecze boli rwie sama nie wiem co. Cholernie boli! Jak chodze to bola jak leze bola jak siedze i sie nie ruszam nie bolasisi lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
domii.s wrote:dostałam dzisiaj @ lekarz powiedział ze mam jutro powtórzyć bete i przyjść do niego, niestety prawdopodobnie wczesne poronienie dziewczyny trzymam za was kciuki i uciekam20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
rosax3 wrote:Chyba zlamalam cycki. Tak tak cycki. Nie kostke a cycki!
Niemilosierny bol #dzien2
Az pod pachami mnie suczypie piecze boli rwie sama nie wiem co. Cholernie boli! Jak chodze to bola jak leze bola jak siedze i sie nie ruszam nie bola
Bolą przy poruszaniu... spuchły... no złamanie jak nic! W gips wsadzić bo się źle zrosną i krzywe będą!sisi lubi tę wiadomość