Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis mi szybko dzien zlecial
To tu to tam i nawet nie myslalam ze jutro wizytuje az do teraz. Przypomialam sobie i co? A no i chce juz jutroMarzenie27 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kurcze dziewczyny czy ma któraś z was kłucie w pochwie? Martwię się bo w poprzedniej ciaży miałam problem z niewydolnością szyjki. Ale czy na tym etapie szyjka może już się skracać? Wizytę mam dopiero 1.12 ale zastanawiam się czy nie podejść jutro, co mylicie??
Edit: oprócz klucia mam takie jakby uczucie parcia na odbyt, czy to normalne??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 18:28
Natalia 27.03.2016
-
She ja tez jakbym cos miala tam w srodku. Takie promieniowanie w odbyt od szyjki jakby. Dziwne uczucie i nie potrafie go opisac jutro chce o tym powiedziec lekarzowi.
Przesalacie moze potrawy albo dajecie za malo? Od tygodnia sole jak glupia i wedlug mnie jest dobre a maz twierdzi ze za duzo sole . . Az dzis mamie zawioslam klopsy i mowi ze faktycznie slone sama nie wiem.. Ja tam soli nie czuje..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
malina strasznie mi przykro, mam nadzieję, że się nie poddasz i szybko do nas wrócisz
Alimak- oczywiście to pulsował zarodek, czyli było już widoczne tętno, na kolejnej wizycie też widziałam tylko już dała mi posłuchać, no może z 2 sekundy:) -
Malina tak bardzo mi przykro ale tutaj jest tyle osób które dobrze Ci życzy, że musi być dobrze.
Sobie i Wam dziewczyny życzę, abyśmy dotrwały tu do samych szczęśliwych rozwiązań.
Mam pytanko czy któraś z Was jest może wegetarianką i ma jakieś sprawdzone przepisy na dania dla przyszłych mam. -
Ja wegetarianka to nie jestem bo jadam az 3 miesa (karkowke, zeberka i golonke)
Ale jadam bardzo malo. Moze raz na tydz lub dwa. Ja uwielbiam warzywne zupy i zapiekanki i przewaznie warzywa sa na obiad konkretnych dan nie mam dla ciezarowek wiec niestety nie pomoge
Lubie tez makaron z warzywami i takie krokieciki typowo wegetarianskieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 19:23
07.11.2012 Julian
Hej. Wróciłam z 1 wizyty. Jest pęcherzyk 1,7mm.Ciąża młodsza około 7-10 dni niż wynika z OM przez moje nieregularne cykle i późną owulację. Bety mam już nie robić bo ładnie rośnie. Teraz wizyta za 3 tyg i wtedy już ma być serduszko.
Marzenie27, Alimak, Selja, Zoja, rosax3, bulkaasia, basienka13.07.:), Marciiik lubią tę wiadomość
Aniołek 7t3d (*) -
Malina,strasznie mi przylro,...
Taki nacisk i klucie w pochwie tez mialam jakies 1,5 temu...minelo po kilku dniach...ja troche wyczulona jestem na takie naciski bo moje poronienie zaczelo sie od uczucia takiego parcia jakby mi mialo cos wypasc w kazdej chwili,bylo na tyle silne ze jak doszlo krwawienie to czulam ze wszystko idzie do dolu....to uczucie skolei bylo inne,nie czulam ze mi cos wypadnie tylko ze cos naciska...
Maz mi skoczyl po ala sajgonki warzywne,alez mialam kchote,juz siedza w piekarniku...taka jestem zestresowana na jutro ze tylko jedzenie jest mi w stanie teraz pomoc... -
Muszka15 wrote:Moze jakas nospe albo magnez sobie zaserwuj? Nie namawiam do zazywania lekow ale domniemam ze jest Ci z tym bolem niefajnie..
Magnez biore raz dziennie chela mag b6 -
DTEM wrote:Aguuuś super wiadomość!!! Gratuluję
Nicka789, weź no-spę skoro tak mocno boli, ją w ciąży można:)
Właśnie to takie cmienie, to nie sa mocne bóle. A tak wgl jakby sie no spy nie bralo przy jakichkolwiek bolach to cos sie moze stac?