Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bulkaasia wrote:Witam wszystkie nowe mamusie
Ale nas dużo się zrobiło!!!
Kupiłam już wszystkie prezenty świąteczne, ufff... Nachodziłam się kilka godzin ale już mam z głowy.
Zrobiłam sałatkę a w piekarniku piecze się ciasto do karpatki, tak mnie naszło
-
Agafia, Gabi dziekuje za slowa otuchy :-*
Ojj oby, chcialabym sie z Wami tez dzielic swoimi dobrymi wiesciami. Nie mniej jednak bardzo sie ciesze z Waszych dobrych wiadomosci.
Agafia zazdroszcze tego widoku i gratulujeAgafia83 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ktore dolaczyly i trzymam kciuki za dobre wiesci i sliczne focie z usg
Bulkaasia nawet nie zartuj ze masz juz prezenty!! Ja w proszku,kompletnym...zamowilam corce lego i buty na kolkach,jeszcze plyte jakas chce jej dokupic i to by bylo na tyle...moze w tym tygodniu sie wezme za reszte ale mnie przeraza to lazenie,ludzi juz teraz wszedzie tyle,kolejki do kas..problemy na parkingach...najchetniej na necie bym wszystko kupila ale ze pomyslow brak to musze zobaczyc zeby kupic
Zjadlam obiad i poprawilam ptasim mleczkiem- pierwszy slodycz od nie wiem kiedy taki normalnie slodki... -
Leoparde ja tez ratuje sie mieta z imbirem po.aga na zaparccia i mdlosci jednym slowem ratunek
Agafia cudowna wiadomosc!!!!!!!!! Mowilysmy Ci bys przestala sie martwic
Mmmm karpatka bulkasia daaj kawalek!
witam nowe przyszle mamusie i zycze duzo zdrowka dla malenstw
Ja jestem ostatnio jakas nieobecna w swiecie... Glowa boli, nudnosci doskwieraja , na nic sily nie mam... A jeszcze na jutro zaprosilam rodziciw na obiad i wymyslilam ze zrobie golabki. No i jak zwykle zajmuje to raz dwa tak dzis od rana sie bawilam z nimi..
Nie moge jesc. Zjadam tylko szybko cis rano bo wieczorem juz meeega mdlosci... Mezu zamowil pizze teraz. Mysle ze moze cosik przelkne.. Ochota jest a jesc nie ma jak...
Czekam na poprawe, bo moje dziecie robi ze mna co chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 20:47
Agafia83 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:
Ja jestem ostatnio jakas nieobecna w swiecie... Glowa boli, nudnosci doskwieraja , na nic sily nie mam... A jeszcze na jutro zaprosilam rodziciw na obiad i wymyslilam ze zrobie golabki. No i jak zwykle zajmuje to raz dwa tak dzis od rana sie bawilam z nimi..
Nie moge jesc. Zjadam tylko szybko cis rano bo wieczorem juz meeega mdlosci... Mezu zamowil pizze teraz. Mysle ze moze cosik przelkne.. Ochota jest a jesc nie ma jak...
Czekam na poprawe, bo moje dziecie robi ze mna co chce.
A mnie apetyt akurat dopisuje i zauważyłam że jak zjem przed snem jakąś niewielką kanapkę to lepiej śpię... Co to dzieci robią z ludźmi;)
Rosa ja gołąbki to robię leniwe... Czyli taką masę mięsną z szatkowaną kapustą i ryżem i duszę w sosie pomidorowym, Pan Mąż nie lubi babrać się w kapuście a i teściówce posmakowały w takiej wersji:)30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Agafia83 wrote:A mnie apetyt akurat dopisuje i zauważyłam że jak zjem przed snem jakąś niewielką kanapkę to lepiej śpię... Co to dzieci robią z ludźmi;)
Rosa ja gołąbki to robię leniwe... Czyli taką masę mięsną z szatkowaną kapustą i ryżem i duszę w sosie pomidorowym, Pan Mąż nie lubi babrać się w kapuście a i teściówce posmakowały w takiej wersji:)
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
My golabki tez takie bez zawijania robimy.....a pytanie mam o te miete z imbirem...zaparzacie miete i do tego wrzucacie plasterki imbiru,czy przeciskacie czy w jakies postaci? Mieta pomaga ale na bardzo krotko,jak przestaje jest to do pol godziny nudnosci wracaja...jutro kupie korzen imbiru i chce sprobowac
-
nick nieaktualny
-
Trisska14 wrote:Syn pobudke zrobił i chyba już nie zasne
Strasznie nudzę się w ciąży , nawet wzięłam się za czytanie książki :p a humor wciąż mam wisielczy
A ja chyba zdecydowanie za wczesnie sie klade, bo od 3 mam oczy jak 5zl ;p I co tu robic o takiej porze
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Czesc.
O 5:40 wstajac siusiu mialam brazowe plamy.. mezu kazal mi nie panikowac a sam chcial od razu na ip jechac. Nie chcialam budzic tak rano synka. Teraz Julian juz wstal, ubieram sie, zawozimy go do dzaidkow i na ip. Plamy sa i delikatny bol podbrzusza..
07.11.2012 Julian
rosax3 wrote:Czesc.
O 5:40 wstajac siusiu mialam brazowe plamy.. mezu kazal mi nie panikowac a sam chcial od razu na ip jechac. Nie chcialam budzic tak rano synka. Teraz Julian juz wstal, ubieram sie, zawozimy go do dzaidkow i na ip. Plamy sa i delikatny bol podbrzusza..
3maj sie bedzie dobrze ,wierze w to ;***
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Czesc.
Trzymam kciuki!! -
O 5:40 wstajac siusiu mialam brazowe plamy.. mezu kazal mi nie panikowac a sam chcial od razu na ip jechac. Nie chcialam budzic tak rano synka. Teraz Julian juz wstal, ubieram sie, zawozimy go do dzaidkow i na ip. Plamy sa i delikatny bol podbrzusza.. -
Trzymaj sie, bedzie dobrze :*