Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana
Pchełkaaa bardzo mi przykro, wytrwałości życzę w końcu się uda
Ja jestem z łódzkiego
Mam już syna z grudnia 2012, a teraz liczę na córcię
Nie miałam jeszcze wizyt u gina, ale 10dp wyszła już słaba krecha, 12 i 14dp beta potwierdziła ciążę, przyrost o 186 %,później już nie sprawdzałam
Objawy - nabrzmiałe i bolesne piersi, wrażliwość większa na zapachy, wcześniej mdłości, teraz już przeszły prawie całkowicie, tylko gdy jadę autem to mnie mdli dalej wcześniej również dość bolesne bóle brzucha, teraz już na razie od kilku dni spokojne, takie ciągnięcia i rozciągania
wcześniej byłam na czerwcowym, bo się lipcówki jeszcze nie ujawniły , teraz będę tu częściej
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:mnie juz nikt nie przebije,rocznik 75
Witam was i trzymam kciuki za wasze ciąze,niech bedą zdrowe i nudne
Jestem z małopolski.W grudniu 2015 ciąza poroniona w 7tyg.We wrzesniu 2016 podeszłam długim protokołem do IVF,jestem 12 dni po transferze i chyba sie udało.Na razie podchodze ostroznie do tego wszystkiego choc staram sie cieszyc i nie martwic ze moze sie cos złego powtórzyc.
Pozdrawiam
Jagna!!! Pamietam Cię z wątku CLO!!!!
Trzymam kciuki! Miło Cię widzieć
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
ja również z pod Warszawy i rocznik '90
Dziś mój 4t6d (licząc od owulacji) lub 5t0d (licząc od OM).
Kiedy planujecie powiedzieć najbliższym o ciąży?
Pozdrawiam ciepło w pochmurną niedzielęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 12:22
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
monkle wrote:ja również z pod Warszawy i rocznik '90
Pozdrawiam ciepło w pochmurną niedzielę
Właśnie my nie wiemy jeszcze, ale wizyte mam 15 listopada i może wtedy po wizycie ? narazie nikt nie wie jeszcze ... a u was jak to wygląda ? :>
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Atat łobuzie,tyle razy cie wywolywalam,zniknèlaś,szukalam ciè..pièkny suwak i pièkna cyfra gratuluje.Cięzką droge przeszlas,naturslnie zaszlas w ciąze?
Odezwij sie na clo,jest jeszcze kilka dziewczyn które cie pamietają które jeszcze walczą,AniaStaraczka tez juz niebawem polówkowe,Angie tez podchodxi do IVF.Ciesze sie ze jestes i to w takim stanieatat lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Pchelkaaa - bardzo mi przykro - mocno Cię przytulam!
Jagus_7810 - my planujemy 16-17.11 USG i wtedy w weekend powiedzieć rodzicom a znajomym to już przy okazji. U nas do tej pory też nikt nie wie, w pracy też nie. Chociaż z pracą mam o tyle średnio, że z szefem siedzę w jednym pokoju, a już teraz 8h wysiedzieć mi ciężko, bo cały brzuch mnie ciągnie.Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
monkle wrote:ja również z pod Warszawy i rocznik '90
Pozdrawiam ciepło w pochmurną niedzielę
My powiemy dopiero po usg, no chyba że mój uroczy mąż się wygada wcześniej, bo w weekend jedziemy do rodziców
-
To moze i ja sie przywitam - dzien dobry rocznik '85, to moja druga ciąża, mam juz 1,5 rocznego synka ta ciąża narazie potwierdzona tylko testem, pierwsza wizyta 18 listopada, termin koniec czerwca lub początek lipca- nie prowadziłam dokładnych obserwacji cyklu wiec trudno określić, także czekam z niecierpliwoscią na pierwsze usg