Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tina85 wrote:To moze i ja sie przywitam - dzien dobry rocznik '85, to moja druga ciąża, mam juz 1,5 rocznego synka ta ciąża narazie potwierdzona tylko testem, pierwsza wizyta 18 listopada, termin koniec czerwca lub początek lipca- nie prowadziłam dokładnych obserwacji cyklu wiec trudno określić, także czekam z niecierpliwoscią na pierwsze usg
Witam i spokojnej ciąży życzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam nowe dziewczyny. Jutro dopisze Was do do listy Kochane
Tina85- ja również mam wizytę 18.11, ale to będzie juz moja druga, bo na pierwszą idę w środę dziewczyny, pytanie mam. Ostatnio jem bez opamiętania, a ubywa mi wagi. Tydzien temu, w poniedzialek jak robilam test, bylo 63 a dzis 61.9. Nie mam mdlosci, wrecz przeciwnie. Ma ktoras tak? Mam nadzieje ze to nie zly znak.
Aa no i jeszcze jedno - dzis zauwazylam ze na piersiach powiekszyly mi sie żyłki, zrobily sie takie wypukle i nooo... Większe. Tez tak macie? Rozumiem pozniej, kiedy zacznie sie siara, ale na poczatku? Szok dla mnie, bo w pierwszej ciazy nic takiego nie mialam, o ile pamietam.. -
Piersi urosly, nie mam ochoty na slodycze (a zawsze je uwielbialam), przy najdrobniejszym zdenerwowaniu bardzo placze no i ciagle pobolewa mnie brzuch. Jutro ide do ginekologa chociaz za duzo pewnie nie bedzie widac jeszcze
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Tina85 wrote:To moze i ja sie przywitam - dzien dobry rocznik '85, to moja druga ciąża, mam juz 1,5 rocznego synka ta ciąża narazie potwierdzona tylko testem, pierwsza wizyta 18 listopada, termin koniec czerwca lub początek lipca- nie prowadziłam dokładnych obserwacji cyklu wiec trudno określić, także czekam z niecierpliwoscią na pierwsze usg
dziewczyny chyba mi zimno wychodzi na ustach i sie boje bo iaz juz przechodziłam przez to nie raz i niby wtedh nie ma zagrożenia ale sie boje. Wiecie os na ten temat? -
gabi544 wrote:Witam nowe dziewczyny. Jutro dopisze Was do do listy Kochane
Tina85- ja również mam wizytę 18.11, ale to będzie juz moja druga, bo na pierwszą idę w środę dziewczyny, pytanie mam. Ostatnio jem bez opamiętania, a ubywa mi wagi. Tydzien temu, w poniedzialek jak robilam test, bylo 63 a dzis 61.9. Nie mam mdlosci, wrecz przeciwnie. Ma ktoras tak? Mam nadzieje ze to nie zly znak.
Aa no i jeszcze jedno - dzis zauwazylam ze na piersiach powiekszyly mi sie żyłki, zrobily sie takie wypukle i nooo... Większe. Tez tak macie? Rozumiem pozniej, kiedy zacznie sie siara, ale na poczatku? Szok dla mnie, bo w pierwszej ciazy nic takiego nie mialam, o ile pamietam..
Z tym jedzeniem to daj znac jak to robisz!! Bo u mnie działa to wręcz odwrotnie, mam straszne mdłości, ledwo moge cos w siebie wcisnąć a waga stoi w miejscu ale mysle ze nie jest to zły znak, duzo kobiet na początku ciazy traci pare kilo, jednak organizm działa na wysokich obrotach i moze spała wiecej energii- takie troche moje gdybanie
Jesli chodzi o inne objawy to piersi ważące tonę i ciagle bym spała, co przy pracy i małym urwisie w domu niestety nie wchodzi w grę
-
gabi544 wrote:Witam nowe dziewczyny. Jutro dopisze Was do do listy Kochane
Aa no i jeszcze jedno - dzis zauwazylam ze na piersiach powiekszyly mi sie żyłki, zrobily sie takie wypukle i nooo... Większe. Tez tak macie? Rozumiem pozniej, kiedy zacznie sie siara, ale na poczatku? Szok dla mnie, bo w pierwszej ciazy nic takiego nie mialam, o ile pamietam..
Gabi, mam tak samo jak Ty. Mogłabym jeść i jeść i wciąż jestem głodna. Co do piersi to są nabrzmiałe i juz widać żyłki na nich. Czyli podobnie jak u Ciebie.
Proszę również wpisać mój termin do listy - 13 lipiecgabi544 lubi tę wiadomość