Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
DTEM wrote:Och Zoja- dobrze, że jesteś
mnie ten brzuch przeraził, wczoraj płaszcza nie mogłam zapiąc, a dziś na luzie- ale pocieszam się że wszystko ok!!! Ech najgorsze, że do wizyty daleko- już sama nie wiem czy gdzieś po drodze nie zachaczyć usg.
I ten ból głowy- walczy ktoś z tym jakoś oprócz Amolu i paracetamolu???
U mnie oprocz powyzszego dziala rowniez cieply kompres i lezenie z zamkietymi oczami albo w przygaszonym swietleDTEM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi na ból głowy pomaga spacer na świeżym powietru i zauważyłam, że najlepeij właśnie na takim ostrym powietrzu, na mrozie.
Tak wogóle dziewczyny - nie wiem co się stało ale wywaliło mi wszystkie przyjaciółki! Nicka, Anga, Leoparde i wszytkie pozostałe gdzieś wcięłonie macie problemów z tym?
Pisałam do obsługi strony , ale wątpię żeby odpowiedzieli - zgłaszałam im zaraz jak przeszłam na fiolet, problemy z przekierowaniem z pamietnika z ovu na bbf, i nadal nie uzyskałam pomocy z ich stronyobsługa po zbóju..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 20:14
-
nick nieaktualny
-
Mnie glowa boli jak pogoda robi sie lepsza,jak skonko swieci...tyle zauwazylam ale wszedzie pisza ze na tym etapie to normalne,od hormonow czy cos...chociaz ja staram sie wypic wtedy 2 szklanki wody malymi lyczkami bo ogolnie czesto glowa ludzi boli jak sa nienawodnieni...innych raz niestety nie mam,ale bol glowy bywa przygniatajacy
I tez przyuwazylam ze brzuch mamwiejszy jak sie nachodze,robi sie wtedy taki ciezy i wystajacy,jak mam dzien ze odpoczywam to jest bardziej plaski,miekki....mialam tez akcje plaszcz...juz nie dopinalam wieczorami ostatniego guzika a teraz znow dopinam...jelita sie ucisnely pewnie -
Laski melduję że z moją córcią wszystko ok, urosła, jest piękna :p i nie widac juz na usg żadnych nieprawidłowości
Dostałam L4 i zamiast sie cieszyć stresuję się jutrzejszą wizyta w biurze i reakcją szefa
Ale potem jak juz sie wystresuje do konca - zacznę się cieszyć zwolnieniem!!!!))
Anga1989, Leoparde, Muszka15, Amore, Nicka678, AniaKami, megi78, sisi, bulkaasia, DTEM, Marciiik, Alimak, Zoja, tweety89 lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Aa i jak corka byla na lekcji to wstapilam sobie z mezem do tkmaxxa...przeszukalismy dzial ubranek dzieciecych,i znalazlam kilka fajnych w moich kolorkach dla chlopca ewentualnie,ale i dla dziewczynki by sie nadaly...widzialam ze maz nawet chcial kupic,tylko mowil mozesz kupic mozesz kupic haha...gorszy niz ja
-
lottinka wrote:Laski melduję że z moją córcią wszystko ok, urosła, jest piękna :p i nie widac juz na usg żadnych nieprawidłowości
Dostałam L4 i zamiast sie cieszyć stresuję się jutrzejszą wizyta w biurze i reakcją szefa
Ale potem jak juz sie wystresuje do konca - zacznę się cieszyć zwolnieniem!!!!))
lottinka, congrats, i jak już wcześniej pisałam w perspektywie tego "co ludzie powiedzą" - fuck them all;)lottinka lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Amore wrote:a czy to drugie prenatalne to jest to usg połówkowe?
też mam kłopot z interpretacją,ponieważ na drugie prenatalne guru od usg kazał mi przyjść po skończonym 22 tygodniu, natomiast na "połówkowe" dziewczyny umawiają się już w 20 tygodniu...muszę tez o to zapytać ginki w przyszłym tygodniu;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Muszka co to za stronka?? Daj cynk
Lottinka gratuluję
Ja póki co nic nie kupiłamostatnio przez chorobę jestem w domu uwięziona
Ja niestety jestem takim typem że jak.juz mnie serio głową zacznie boleć to tylko tabletkainaczej kończy się tragicznie
ale ostatnio odpuscilo...
lottinka lubi tę wiadomość
-
Paula, pramsforsale.co.uk
Polowkowe i drugie genetyczne to jedno i to samo usg,poleca sie robic wlasnie nieco pozniej niz w samym 20 tygodniu,czasem nawet na 24 tydzien umawiaja bo duzo lepiej widac,ja tez pewnie conajmniej po 21 tyg bede miala,z corka mialam chyba wlasńie w 23 jakos i pozniej za tydzien powtorke zrobili bo nie wspolpracowala zbytniou nas mowia na to anomaly scan,wykrywajace nieprawidlowosci w budowie ogolnie...dopiero teraz beda mi robic pomiary wszystkie,serca,nog itd...i to razem z pierwszymi prenatalnymi ma dac szerszy obraz..
Paula55 lubi tę wiadomość
-
No to ja po wizycie . Dziecko spało sobie zwinięte tak ze nawet nie dało się go wymierzyć. Tydzień temu na prenatalnych też lekarz zwrócił uwagę że jest taki zwinięty . Niby nie powinnam się martwic ale się martwię tym ze nie skacze sobie tylko zawsze jest spokojny no i tym klebkiem. Ale powiem Wam ze miejsce w którym czuje ruchy jest tym gdzie lekarz trzymał głowicę. Czyli ewidentnie to jest TO
Lekarz stwierdził twardnienia macicy, dostałam luteine i l4 na miesiąc od jutra. Napisałam już smsy kilku osobom z pracy w tym kierowniczce. I tak to kończą się plany pracy do końca marca/kwietnia. Chciałam odpocząć 2 tygodnie a tu mnie lekarz nastraszyl.
Powiem Wam że mega Przybita wróciłam z tej wizyty. Raz ze dziecko nie chciało współpracować dwa ze jest tak a nie inaczej ułożone a trzy ze dostałam to zwolnienie. Ale po tym jak powiadomilam kierowniczke i mi odpisala to już w sumie nawet mi pod tym kątem ulzylo. Najadlam się nutelli i znów poczułam ruchy. Mam nadzieję że jest i będzie wszystko dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 22:43
AniaKami, lottinka, DTEM, Zoja lubią tę wiadomość