Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe,widze ze wszystkie zakupy daja duzo radosci,och kobiety hehe
Ja rozwazam zakupy uzywanych rzeczy,jaknajbardziej,sama slrzedaje po corce i wiem ze niektore sa jak nowe...nie lubie marnowac rzeczy...materacyk kupilabym chyba piankowy albo cos,z corka mialam jakis taki gruby z pianki niby i byl super..na tych kokos gryka czyjakos tam sie nie znam,nie wiem czy tutaj malopopularne czy cos?
Ja rano znalazlam strone gdzie sie slrzedaje uzywane wozki,meble itd dla dzieci wlasnie....musze obczaic jak to dziala jeszcze ale fajnie bo sporo wozkow,i ceny wiadomo duzo lepsze...nowe fajne ale po niedlugim czasie juz nowym nie bedzie a wole kaske na cos innego wydac...jakby wozek kupic tanio,to juz kilka stowek w kieszeni....lozeczka tez chodza uzywane nawet te lrzystawiane do lozka i tez jak juz bede widziala jakie chce to sie bede rozgladac....powiem tak,wole cos lepszego z drugiej reki niz gorszego z metka sklepowa...AniaKami, megi78, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Leoparde wrote:Chyba się poryczę ze szczęścia
niesamowite uczucie
leżę nieruchomo z ręką na brzuchu, boję się ruszyć żeby dzidziusia nie przestraszyć, niech sobie kopie i wierci się
chyba mu szpinak z obiadu posmakował
-
Fajne te ruchy,jest radocha jak siemcosmpoczuje!!! mi dzis gniotlo z prawej strony,taka bula sie zrobila twarda i wypychalo przez jakas chwile...u mnie bedzie ta prawa strona i srodek chyba ciagle bo miesniaki siedza po lewej to nie ma jak...ciekawe jak one sie maja wielkosciowo...dziec juz powinien byc od nich wiekszy z tym ze one sa kule okragle a on chudzielec taki....
-
Anga,ja juz bardzo chce miec to dziecko poza brzuchem,chce wiedziec ze wszystko jest ok ,ta ciaza to ciagle jakies niefajne przygody i komplikacje i pewnie do samego konca tak bedzie...potrzebuje takiego wielkiego ufff ,udalo sie! Juz bym tak chciala chociazby 30 tydzien,zeby dziecko mialo jakies szanse po drugiej stronie brzucha....a tu jeszcze caaaaala wiosna....
-
DTEM wrote:Nevermind- świetne wieści i kamień z serducha !!!!
Zoja- fantastycznie, jutro już 5mcach cudnie. Choć ból głowy który dokucza mi od kilku dni jest straszny- nie daję sobie z nim rady
jeszce dziś mam wrażenie jakby mój brzuszek się skurczył o połowę
Ja też mam wrażeni jakby mój brzuch się zmniejszył w Sylwestra była mała piłeczka dziś jakby o połowę mniejszy. Chyba tak ma być.. Do tego jakiś nagły przypływ energii pierwszy raz od miesiąca.. Nie wiem co o tym myśleć ?!
Leoparde gratuluję pierwszych ruchów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 17:32
Leoparde lubi tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
Och Zoja- dobrze, że jesteś
mnie ten brzuch przeraził, wczoraj płaszcza nie mogłam zapiąc, a dziś na luzie- ale pocieszam się że wszystko ok!!! Ech najgorsze, że do wizyty daleko- już sama nie wiem czy gdzieś po drodze nie zachaczyć usg.
I ten ból głowy- walczy ktoś z tym jakoś oprócz Amolu i paracetamolu??? -
DTEM ja zupełnie identycznie do wczoraj musiałam rozpinać kurtke żeby w aucie usiąść a dziśnagle luz.. Kiedy macie wizytę? My 28/1 i II penatalne 14/02
Ja też miewałam koszmarne bóle głowy, śmiałam się , że gorsze od kacowych.. Nic mi nie pomagała ( amol, paracetamol)
18.11.2015 Aniołek - W -
Zoja wrote:DTEM ja zupełnie identycznie do wczoraj musiałam rozpinać kurtke żeby w aucie usiąść a dziśnagle luz.. Kiedy macie wizytę? My 28/1 i II penatalne 14/02
Ja też miewałam koszmarne bóle głowy, śmiałam się , że gorsze od kacowych.. Nic mi nie pomagała ( amol, paracetamol)
My wizytujemy u naszej 31/01 a prenatalne 9/02- wyobraż sobie, że mogę wziąć bliźniaki ze sobą- ale będzie radość
Anga- właśnie robię leżanko lub drzemkę zanim pójdą tabletki w ruch, ale zazwyczaj się kończy tym, że wstaję z jeszce gorszym bólem niż się położe- ciśnienie mierzę kilka razy dziennie i niby ok, cukry też- kurde wolałam mdłości i przytulanki z mr. WC !!!Zoja lubi tę wiadomość
-
DTEM super Bliźniaki będą przeszczęśliwe
Jakoś dotrwamy jeszcze ten tydzień z hakiem do wizytyA później czekam na piękne fotki z II prenatalych będziesz chyba pierwsza w grupie
( chyba , że mi cos umknęło)
DTEM lubi tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
Cześć dziewczyny. Ja na L-4 jestem od pozytywnej bety i mam gdzieś co inni powiedzą. Liczę się teraz ja i moje maluchy. Na wizytę idę 24/01. Mania25 a lekarz coś mówił już o płci? Z Twojego usg obstawiam chłopca.
Jaguś_7810, Marciiik lubią tę wiadomość