Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
DTEM wrote:Chyba oboje dorośliśmy do tej ciąży- poprzednia była zupełnie inna- nigdy nie miał czasu dla mnie, nie dotykał, nie głaskał i uważał że zachciewajki to jakiś wymysł
a teraz- wpada wieczorem z kiełbasą w ręce i woła dzieci na ognisko !!!
-
nick nieaktualny
-
Nicka,powodzenia
Leoparde,wies ze ja tez mam obrazek tego ogniska przed oczami ciagle...az sie boje ze mi sie tez zachce
Jajka byly rozczarowujace,ja juz zaczynam byc rozczarowana sama soba,wyobrazam sobie ze cos bedzie smaczne,nabieram ochoty a w realu ledwo daje rade to przelknac,smak jest zupelnie inny...jedynie banan smakuje jak banan...i dodam ze nie mam mdlosci tylko wszystko jest niesmaczne fuuu -
Leoparde wrote:Do przytulania to mój też pierwszy, ale gadzina nie chce spełniać każdej zachcianki, robi to wybiórczo
Wybiera zachciewajki, ktore jemu też pasują he he he
Muszka- to ja tak też mam- wiele smaków na które mam ogromną ochotę i czuję ich zapach na odległość okazują się po jednym kęsie, że jednak to nie to !!! A najgorzej jest z obiadami- niby ok, ładnie pachnie i po jednym gryzie fuuuuj
Nicka- trzymam kciuki!!!!Leoparde lubi tę wiadomość
-
A to moj spelnia kazda zachciewajke tyle, ze ja mam tak, ze jak juz raz zjem to co chce to potem kompletnie nie mam na to ochoty a on mysli, ze dalej mam i sobie nie wezmie tylko mi zostawi a potem mu przykro, ze ja tego nie zjadlam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 11:40
Leoparde lubi tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Mi Laseczki też jedzenie nie smakuje, wszystko zagryzam chrzanem, własnie dziś skończyłam zapasy i czekam na jutro na niezawodny chrzan mojego Taty....
wybieram właśnie restaurację na 80 mojej Babci, ale jak oglądam zdjęcia jedzenia, to bardziej mi się na wymioty zbiera niż na jedzenie....choć obiektywnie wszystko wygląda ładnie...
Nicka - dobrze, że pojechałaś, jak boli, to trzeba sprawdzić, melduj po!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
W końcu mam wynik Nifty płeć żeńska potwierdzona, ale najważniejsze WYNIK PRAWIDŁOWY kamień z serca
Lottinko gratuluje wyniku
Trzymam kciuki za najbliższe wizyty i same dobre wieści !!!
Pozdrawiam
Nicka - trzymam kciuki będzie dobrze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 12:01
mamakejti, bulkaasia, AniaKami, Leoparde, Amore, moniqe, asiczka11, PannaNatalia, sisi, She86, evcikm81, Zoja, Marciiik, DTEM, lottinka, Solane lubią tę wiadomość
-
Hej, nadrobilam te kilka stron
Gratuluję dziewczyny poznania płcii trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Co do seksu u nas czerwone światło i prace ręczne zostały
Co do zachcianek to nie mam jakiś specjalnych ale słodycze mogą dla mnie nie istnieć
Za tydzień moja córka kończy 17 lat... Jak ten czas leci... -
nick nieaktualny
-
Umowilam sie dzisiaj na polowkowe na 23.02 na 14:20 bardzo prosilabym wpisac mi w tabelke bo na telefonie nie potrafie a na kompie siedze raz na rok;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
AniaKami wrote:Ja juz po wizycie, wszystko jest bardzoooo dobrze. No i sprawdza sie wrozba z obraczki ze bedzie syn!!!!
)
Takze smaki na slodkie wcale nie wywrozyly mi cory;)))
Zero pomyslow na imie tym razem hihi;)
Jesli wymaz pobrany dzisiaj bedzie czysty to prawdopodobnie 30.01 albo 31.01 ide do szpitala na szew, juz sikam ze strachu.
Też idę na szew, już w poniedziałek. Dam Ci znać potem co i jakja też wcześniej, dokładnie w poniedziałek wymaz oddałam, dziś wyniki. Damy radę! Mi najbardziej żal będzie rozstania z córcia
((
AniaKami lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
bulkaasia wrote:Hej, nadrobilam te kilka stron
Gratuluję dziewczyny poznania płcii trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Co do seksu u nas czerwone światło i prace ręczne zostały
Co do zachcianek to nie mam jakiś specjalnych ale słodycze mogą dla mnie nie istnieć
Za tydzień moja córka kończy 17 lat... Jak ten czas leci...
W takim razie musisz miec fajna corke bo mam w ten sam dzien urodziny)Mowimy o 26?
Gratuluje poznania plci:)Ja mam nadzieje ze sie dowiem jak bede w pl za 2tyg.
Milego ja dzis leniuchuje znaczy zalatwiam wszystkie zalegle sprawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 13:37
bulkaasia lubi tę wiadomość