Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zimowa Stokrotka, o kurcze!! Powodzenia ) czekamy na wieści! kto następny?? Obstawiam Pannę Natalie
Przyszła mama, rozumiem. Ja próbuję sn mimo cc,ale pewnie dlatego, że miałam cc na zimno i nie wiem o co chodzi z porodem naturalnym
U mnie skurcze przycichly. Mój organizm zaadaptowal ciążę jako stan normalny i pewnie synek jeszcze tu posiedziprzyszła mama lubi tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
nick nieaktualnyjednataka, nie strasz, bo jajnik mnie ćmi w cuda nie wierzę wcześniej wydawało mi się, że będzie szybciej, a teraz mam przerzucie, że do końca roku nic z tego nie będzie w poniedziałek mam wizytę, zobaczymy co lekarz powie.. może w końcu skieruje na jakieś ktg, bo sama już nie wiem jak rozróżnic skurcze od przeciągania się małego
Ja znów powtórzyłam mocz. Znów wyszły bakterie i leukocyty a tydzień temu posiew czysty, nie ogarniam.
Zimowa, dawaj znaki, my tu jak na szpilkach -
1kaktus wrote:Mowi ta ktora niedlugo przenosi a tyle strachu sie najadla ♡♡♡
Los przewrotny jak cholera, a smak strachu jeszcze nadal sie odbija
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
nick nieaktualny
-
o wow, zimowa stokrotko, milczenie Twe oznacza, że akcja w toku, mocno trzymamy tu kciuki! oddychaj głeboko!
co do GBS - to u mnie w szpitalu na IP jest karteczka przypominająca, że każdej ciężarnej po 36 tc mają pobrać....
ja ustawiam sie na połowę czerwca do kolejki, wczoraj 9 mc zaczęłam i zamierzam 37 tc skończyć"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
No właśnie akcji brak. Znaczy powoli coś tam pobolewa, ale w taki sposób że mój okres był silniejszy niż to coś. Przestawili mi uroczy plan działania: czekamy do 5 rano. Jak nie ruszy do 5 to oxy jak nie ruszy po niej to cc bo do 12.00 musze urodzic. Takze mam nadzieje ze te cmienie w brzuchu to powoli rozkrecajace sie skurcze bo wizja cc mnie przeraza.
P.S. odejcie wod to jak na razie moje najbardziej wstydlowe przezycie. I okropnie niekomfortowe xd
P.p.s z Jasiem dziekujemy za wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 17:58
Nalunia, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj stokrotka trzymamy kciuki aby Cie tak dlugo jednak nie trzymali i zeby sie samo wszystko ruszylo...
Sama jestem ciekawa jak to z tym odejsciem wod bedzie... Miedzy innymi od koncowki czerwca nie mam zamiaru nigdzie się ruszac a z psem to ktos bedzie ze mna wychodzic a bo w razie wu zebym miala wsparcie
-
nick nieaktualny
-
Jeśli zostawią malucha przy mnie to od razu będzie miał sesje zdjęciową. W ogóle upierałam się że mąż ma być przy mnie, a obecnie wygoniłam go do domu spać. I zapowiedziałam że ma przyjechać jak ogłosze telefoniczny alarm przez telefon xd no no... Pobolewania stają się silniejsze i bardziej regularne. Co jakieś 10 minut. Może coś z tego będzie.