Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
helllooo sisi może masz możliwość zrobienia wymazów na własną rękę?
oj ja też teraz pochłaniam truskawki codziennie do tego borówki pomarańcza gruszka i komplet u mnie torba a nawet dwie są już spakowane - nazbierało się tego trochę - ale jakoś spokojniejsza jestem
Junioer gratki ! -
witam mamusie my dziś zaczęliśmy 9 miesiąc ! powoli szykujemy się na wesele na 16. i w związku z tym wczoraj i dziś rano pakowałam torbę do szpitala w razie czego jakbym się tak za bardzo rozskakała mam spakowaną w 85% a mąż ma liste co w razie potrzeby dokupić My w środe byliśmy na wizycie i wtedy pobrala mi ginka GBS. Maleństwo waży prawie 2400 następna wizyta 27 czerwca i NAJPRAWDOPODOBNIEJ 3 lipca termin cc czyli równiutki miesiąc
Miłego dnia mamusieMarciiik, Nalunia, sisi lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
Przyszla mama, a dlaczego masz cc jeśli można wiedzieć? To już niedługo
O truskawki.... Mam zakaz od alergologa... W zeszłym roku miałam straszna pokrzywke po nich, a niestety ciaza zaostrzyla u mnie alergie, wiec mam nie ryzykować.
Też mamy wesele i to 25.06,a termin na 5.07, mam nadzieję wyskakac poród
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
jednataka mam cc bo pierwszy syn urodził się przez cc z powodu braku postępu porodu ( mimo podania czopków zastrzyków i 2 razy oxy ) i zaczęło wahać się tętno i była szybka decyzja i dobrze, że tak wyszło, bo mały już był w zielonych wodach płodowych. U nas jest tak w szpitalu, że jak była 1 cc to następny poród też taki będzie, ale ja chyba inaczej bym się nie zdecydowała na kolejne dziecko. 1 poród od 1 w nocy skurcze a o 14.10 cesarka i straszne wspomnienia...
No to masz duże szanse wyskakać poródMarzenia się spełniają
-
nick nieaktualnyzimowa stokrotka wrote:Dziewczyny. U nas do terminu równo 30 dni i właśnie jade do szpitala. Odeszły mi wody.
A przynajmniej no to wyglada.
WOW! Aż mnie ciary przeszły!!! Powodzenia! Dawaj znaki co i jak!
U mnie na szczęście biodra w porządku, mam rwe kulszową wazne, że mogę rodzić naturalnie bo już się przestraszyłam -
Alimak wrote:DTEM to Ty z terminem się jeszcze na czerwiec łapiesz, na 30go, tak? Ty to chyba u nas przodujesz, został Ci niecały tydzień do donoszonej
A wiesz, że za 3 tygodnie bo już masz zaplanowaną cesarkę?
Termin według OM to 30,06 według iui i pierwszego usg przesnięty na 23,06 i tak też zaplanowana cesarka o ile coś wcześniej się nie zacznie!!!
Zimowastokrotka- trzymam kciuki i trawię szok!!! To już .... -
nick nieaktualnyzimowa stokrotka wrote:Jej. Zamkneli mnie na porodówce. Spektakularnie zamoczyłam im podłoge na IP. I czekam na skurcze. Jak nie przyjdą to dostane OXY. Ciekawe ile to potrwa.
Zimowa stokrotka zaciskam kciuki Powodzenia! !!!