LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:ja mam smaka na pierogi a idę z tym obiadem na łatwiznę bo mam zupę z wczoraj zrobię ziemniaki, ser biały ze śmietaną, jajo sadzone surówka i nara
wy tez non stop robicie pranie? Ja codziennie... nie ma dnia żebym nie robiła i nie składała... już mam dość a co będzie jak jeszcze małe dojdzie.. -
karolcia87 wrote:Cynamonkowa ty teraz w Katowicach siedzisz dobrze zrozumiałam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 14:12
-
shadee wrote:my wczoraj powiedzieliśmy jednej mamie (teściowej) ale już tego żałuję ...
jestem traktowana jak księżniczka, po kilka razy dziennie dzwoni z pytaniem jak się czuję i ogólnie obchodzi się ze mną jak z jajem a ja strasznieeeee tego nie lubię -
nick nieaktualny
-
shadee wrote:my wczoraj powiedzieliśmy jednej mamie (teściowej) ale już tego żałuję ...
jestem traktowana jak księżniczka, po kilka razy dziennie dzwoni z pytaniem jak się czuję i ogólnie obchodzi się ze mną jak z jajem a ja strasznieeeee tego nie lubię
mam mocne postanowienie jesć co 3h nie cześciej
-
anecz_kaa wrote:ja mam smaka na pierogi a idę z tym obiadem na łatwiznę bo mam zupę z wczoraj zrobię ziemniaki, ser biały ze śmietaną, jajo sadzone surówka i nara
wy tez non stop robicie pranie? Ja codziennie... nie ma dnia żebym nie robiła i nie składała... już mam dość a co będzie jak jeszcze małe dojdzie..
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Mamy ta sama awersje orzeszkową?
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:Właśnie mnie się zachciało orzeszków z miodem, ale jak zjem to mnie mdli i teraz powoli chyba mam już awersję Za to mam ogromną ochotę na ogórki kiszone, a nie mogę ich otworzyć, bo tak mocno zakręcone przez babcię
-
Loczek2018 wrote:Zjadłam już dwa słoiki ogórków kiszonych w ostatnich dniach, mam od mamy:). Na allegro za 2zl można kupić otwieracz do słoików! Rybę we wszystkich postaciach pochłaniam - z pary, śledzik w occie,w śmietanie, po grecku wszelkie sałatki rybne:) słodkiego w ogóle nie zjem, chyba że pomelo:D...
-
Cynamonkowaaa wrote:Ja konserwowych w jakies tam przyprawie 5 słoików:O Nie no, poczekam na chłopa, to mi otworzy Oooo, śledzie, coś za mną chodziło i teraz już wiem co! Dziękuję Właśnie ja jeszcze kilka dni temu mogłam słodkie a teraz już nie. Jedynie mandarynki wczoraj
-
Loczek2018 wrote:Polecam się . Pomelo jest fajne bo gorzkie, jeszcze musze przetestować z grapefruitem:D. U mnie to dziwne z tym slodkim bo ja jestem straszy lasuch i zawsze na czarna godzinę mam gdzies spakowany smakolyk:D.. Ale powiem szczerze zjadłam swoje pomelo po tym ohydnym sosie orzeszkowym i świat jest piękniejszy:D, może nie zwymiotuję na pasażerów w pociągu haha...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 15:54