X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam smaka na syrop klonowy <3, ogórki kiszone i sok pomarańczowy!

własnie przyszło mi zamówienie z hm :) oprócz rzeczy dla dziewczyn zamówilam sobie letnią sukienkę i 2 pary spodenek :) spodnie tez, ale sa takie na teraz dobre i chyba je odesle, bo jak przytyje w tyłku to ich nie załoze

Loczek2018 lubi tę wiadomość

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    ja mam smaka na syrop klonowy <3, ogórki kiszone i sok pomarańczowy!

własnie przyszło mi zamówienie z hm :) oprócz rzeczy dla dziewczyn zamówilam sobie letnią sukienkę i 2 pary spodenek :) spodnie tez, ale sa takie na teraz dobre i chyba je odesle, bo jak przytyje w tyłku to ich nie załoze
    piękne połączenie :D a to ciążowe ciuszki juz zamawiasz?

qb3cp07w5ku95ses.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zjadłam czekoladę :p mdli mnie od rana tak, ze sie z łóżka podnieść nie moge :/

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadajcie coś do mnie, bo jak zasnę w pociągu, to na Fabrycznej obudzę się w tunelu na jakiejś bocznicy:D. A to już moja godzina na drzemeczkę;)

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja właśnie zjadłam czekoladę :p mdli mnie od rana tak, ze sie z łóżka podnieść nie moge :/
    kiedys potrafilam zjeść sama całą tabliczkę, teraz na sam zapach mogę biec do łazienki. Buu

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie tak mdli co jakiś czas i przestaje, chociaż trzeba wziąć poprawkę że u mnie to początek 6 tygodnia dopiero :D Moja mama mnie straszyła że ją strasznie mdłości męczyły, a podobno to dziedziczne :O
    Ja właśnie zjadłam ogórki kiszone i czekam na śledzie i oliwki :D Mój jeszcze robi na obiad kotlety mielone, ale wiadomo, zanim zrobi to coś przekąsić można, tym bardziej że dzisiaj tylko 2 kanapeczki rano jadłam :D

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    kiedys potrafilam zjeść sama całą tabliczkę, teraz na sam zapach mogę biec do łazienki. Buu
    Właśnie ja mam to samo, na samą myśl mnie odrzuca, z przekąsek jedynie chipsy do mnie przemawiają :D

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Mi najbardziej wchodzą słodkie, słone, kwaśne i ostre :D neutralne smaki do mnie bie przemawiają :D dla mnie to nowość bo dawniej potrafiłam zjeść rosół bez przypraw :D

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łódź! Spokojnego wieczoru dziewczyny. Ja ide zemdleć :D, może nim oczy mi sie zatrzasną to obejrzę sobie zaległy odcinek

qb3cp07w5ku95ses.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze, w żadne spodnie się nie mieszczę - brzuchol mi sterczy i się nie dopinam :(

dodatkowo nic mi się dziś nie chce, nawet oglądać tv mi się nie chce, czytać też nie, spać też nie - czuję się jakby powietrze ze mnie ktoś spuścił

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• shadee Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaaa poproszę o serduszko na pierwszej stronie :)
    jupii

Loczek2018, Duzaa, anecz_kaa, Andziula_1988, Tinnera lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    Agniechaaaaa poproszę o serduszko na pierwszej stronie :)
    jupii
    KUrcxe wpisywałam :/ znikają nieraz rzeczy które dopisuje :(

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.superstyler.pl/dziecko/gdy-rozum-spi-budza-sie-zabobony-czesc-1-ciaza/2/ tak na do widzenia macie do poczytania

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś trochę zestresowałam, byłam rano na pobraniu krwi (8 fiołek mi upuściły france:) ) i pozniej poczułam ze mnie jakoś kłuje czasem po lewej stronie, poszłam wiec się położyć bo pomyślałam ze przejdzie, ale spałam dwie godziny obudziłam się i dalej mnie pobolewało. Takie dziwne kłucie przy np pochyleniu, wiec ja już się zaczęłam martwić i kak wrócił mój mąż to się popłakałam, bo oczywiście już sobie mówię że od dwóch dni się lepiej czułam i jakoś przestało mnie modlić itd. Na szczęście mój mąż zachowuje zimna krew, powiedział ze to przez to że się lepiej poczułam i się bardziej ruszałam, więcej w domu ogarnialam, dał mi telefon i kazał zadzwonić do mojego lekarza, żebym się uspokoiła. Lekarz powiedział, że jeśli nie ma plamienia a ból nie jest tak silny żeby krępował moje ruchy to mam wziąć nospe i odpoczywać - tak też robię, trochę się już uspokoiłam...

Co do smaków to mnie wszelkie formy ryby niestety odrzucają, tak samo pomelo, które przed ciąża bardzo lubiłam :) ale ogórki koszone jak najbardziej lubie :)

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze mąż zachowuje zimna krew i Cię trochę uspokaja :)

3i499vvjq8tpbt16.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    piękne połączenie :D a to ciążowe ciuszki juz zamawiasz?

wiesz co była wyprzedaż w HM :P a robiłam zamówienie dziewczynom moim :) za swoje 2 pary spodenek, sukienkę i spodnie takie 7/8 zapłaciłam coś ok 160zł wiec spoko moim zdaniem :) już więcej nie zamierzam nic kupować :P bo koszulki będe nosić te co mam :P no spodenki mam 2 pary na zmianę wiec wystarczy, jakieś luzne sukienki też mam, a ta taka badziej wyjściowa na jakieś okazje będzie

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to są rzeczy na lato/ wiosnę :) później cena pewnie 2x wiecej

• shadee Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, ale Hummus wchodzi mi w tej ciąży
    i kefir

ojacie ale to dobre :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja plamie :( jadę do kliniki kazali podjechać wezmą krew na progesteron... Boże błagam niech wszystko bedzie dobrze

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wzięło na kiwi i uwielbiam zestaw kanapka a na niej szynka od szwagra i pomidor i full cebuli to moje jedzeniowe mniam hehe .

Aga,bedzie dobrze!,przeciez wiesz,ze po in vitro takie plamienia zdarzaja sie. Twoje maluchy maja sie dobrze i nie mysl inaczej!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 17:23

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ