X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam smaka na syrop klonowy <3, ogórki kiszone i sok pomarańczowy!

własnie przyszło mi zamówienie z hm :) oprócz rzeczy dla dziewczyn zamówilam sobie letnią sukienkę i 2 pary spodenek :) spodnie tez, ale sa takie na teraz dobre i chyba je odesle, bo jak przytyje w tyłku to ich nie załoze

Loczek2018 lubi tę wiadomość

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    ja mam smaka na syrop klonowy <3, ogórki kiszone i sok pomarańczowy!

własnie przyszło mi zamówienie z hm :) oprócz rzeczy dla dziewczyn zamówilam sobie letnią sukienkę i 2 pary spodenek :) spodnie tez, ale sa takie na teraz dobre i chyba je odesle, bo jak przytyje w tyłku to ich nie załoze
    piękne połączenie :D a to ciążowe ciuszki juz zamawiasz?

qb3cp07w5ku95ses.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zjadłam czekoladę :p mdli mnie od rana tak, ze sie z łóżka podnieść nie moge :/

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadajcie coś do mnie, bo jak zasnę w pociągu, to na Fabrycznej obudzę się w tunelu na jakiejś bocznicy:D. A to już moja godzina na drzemeczkę;)

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja właśnie zjadłam czekoladę :p mdli mnie od rana tak, ze sie z łóżka podnieść nie moge :/
    kiedys potrafilam zjeść sama całą tabliczkę, teraz na sam zapach mogę biec do łazienki. Buu

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie tak mdli co jakiś czas i przestaje, chociaż trzeba wziąć poprawkę że u mnie to początek 6 tygodnia dopiero :D Moja mama mnie straszyła że ją strasznie mdłości męczyły, a podobno to dziedziczne :O
    Ja właśnie zjadłam ogórki kiszone i czekam na śledzie i oliwki :D Mój jeszcze robi na obiad kotlety mielone, ale wiadomo, zanim zrobi to coś przekąsić można, tym bardziej że dzisiaj tylko 2 kanapeczki rano jadłam :D

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    kiedys potrafilam zjeść sama całą tabliczkę, teraz na sam zapach mogę biec do łazienki. Buu
    Właśnie ja mam to samo, na samą myśl mnie odrzuca, z przekąsek jedynie chipsy do mnie przemawiają :D

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Mi najbardziej wchodzą słodkie, słone, kwaśne i ostre :D neutralne smaki do mnie bie przemawiają :D dla mnie to nowość bo dawniej potrafiłam zjeść rosół bez przypraw :D

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łódź! Spokojnego wieczoru dziewczyny. Ja ide zemdleć :D, może nim oczy mi sie zatrzasną to obejrzę sobie zaległy odcinek

qb3cp07w5ku95ses.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze, w żadne spodnie się nie mieszczę - brzuchol mi sterczy i się nie dopinam :(

dodatkowo nic mi się dziś nie chce, nawet oglądać tv mi się nie chce, czytać też nie, spać też nie - czuję się jakby powietrze ze mnie ktoś spuścił

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• shadee Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaaa poproszę o serduszko na pierwszej stronie :)
    jupii

Loczek2018, Duzaa, anecz_kaa, Andziula_1988, Tinnera lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    Agniechaaaaa poproszę o serduszko na pierwszej stronie :)
    jupii
    KUrcxe wpisywałam :/ znikają nieraz rzeczy które dopisuje :(

• Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.superstyler.pl/dziecko/gdy-rozum-spi-budza-sie-zabobony-czesc-1-ciaza/2/ tak na do widzenia macie do poczytania

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś trochę zestresowałam, byłam rano na pobraniu krwi (8 fiołek mi upuściły france:) ) i pozniej poczułam ze mnie jakoś kłuje czasem po lewej stronie, poszłam wiec się położyć bo pomyślałam ze przejdzie, ale spałam dwie godziny obudziłam się i dalej mnie pobolewało. Takie dziwne kłucie przy np pochyleniu, wiec ja już się zaczęłam martwić i kak wrócił mój mąż to się popłakałam, bo oczywiście już sobie mówię że od dwóch dni się lepiej czułam i jakoś przestało mnie modlić itd. Na szczęście mój mąż zachowuje zimna krew, powiedział ze to przez to że się lepiej poczułam i się bardziej ruszałam, więcej w domu ogarnialam, dał mi telefon i kazał zadzwonić do mojego lekarza, żebym się uspokoiła. Lekarz powiedział, że jeśli nie ma plamienia a ból nie jest tak silny żeby krępował moje ruchy to mam wziąć nospe i odpoczywać - tak też robię, trochę się już uspokoiłam...

Co do smaków to mnie wszelkie formy ryby niestety odrzucają, tak samo pomelo, które przed ciąża bardzo lubiłam :) ale ogórki koszone jak najbardziej lubie :)

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze mąż zachowuje zimna krew i Cię trochę uspokaja :)

3i499vvjq8tpbt16.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    piękne połączenie :D a to ciążowe ciuszki juz zamawiasz?

wiesz co była wyprzedaż w HM :P a robiłam zamówienie dziewczynom moim :) za swoje 2 pary spodenek, sukienkę i spodnie takie 7/8 zapłaciłam coś ok 160zł wiec spoko moim zdaniem :) już więcej nie zamierzam nic kupować :P bo koszulki będe nosić te co mam :P no spodenki mam 2 pary na zmianę wiec wystarczy, jakieś luzne sukienki też mam, a ta taka badziej wyjściowa na jakieś okazje będzie

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to są rzeczy na lato/ wiosnę :) później cena pewnie 2x wiecej

• shadee Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, ale Hummus wchodzi mi w tej ciąży
    i kefir

ojacie ale to dobre :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja plamie :( jadę do kliniki kazali podjechać wezmą krew na progesteron... Boże błagam niech wszystko bedzie dobrze

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wzięło na kiwi i uwielbiam zestaw kanapka a na niej szynka od szwagra i pomidor i full cebuli to moje jedzeniowe mniam hehe .

Aga,bedzie dobrze!,przeciez wiesz,ze po in vitro takie plamienia zdarzaja sie. Twoje maluchy maja sie dobrze i nie mysl inaczej!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 17:23

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ