LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam smaka na syrop klonowy , ogórki kiszone i sok pomarańczowy!
własnie przyszło mi zamówienie z hm oprócz rzeczy dla dziewczyn zamówilam sobie letnią sukienkę i 2 pary spodenek spodnie tez, ale sa takie na teraz dobre i chyba je odesle, bo jak przytyje w tyłku to ich nie załozeLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:ja mam smaka na syrop klonowy , ogórki kiszone i sok pomarańczowy!
własnie przyszło mi zamówienie z hm oprócz rzeczy dla dziewczyn zamówilam sobie letnią sukienkę i 2 pary spodenek spodnie tez, ale sa takie na teraz dobre i chyba je odesle, bo jak przytyje w tyłku to ich nie załoze
-
nick nieaktualny
-
To mnie tak mdli co jakiś czas i przestaje, chociaż trzeba wziąć poprawkę że u mnie to początek 6 tygodnia dopiero Moja mama mnie straszyła że ją strasznie mdłości męczyły, a podobno to dziedziczne
Ja właśnie zjadłam ogórki kiszone i czekam na śledzie i oliwki Mój jeszcze robi na obiad kotlety mielone, ale wiadomo, zanim zrobi to coś przekąsić można, tym bardziej że dzisiaj tylko 2 kanapeczki rano jadłamLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:kiedys potrafilam zjeść sama całą tabliczkę, teraz na sam zapach mogę biec do łazienki. Buu
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLoczek2018 wrote:kiedys potrafilam zjeść sama całą tabliczkę, teraz na sam zapach mogę biec do łazienki. Buu
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się dziś trochę zestresowałam, byłam rano na pobraniu krwi (8 fiołek mi upuściły france:) ) i pozniej poczułam ze mnie jakoś kłuje czasem po lewej stronie, poszłam wiec się położyć bo pomyślałam ze przejdzie, ale spałam dwie godziny obudziłam się i dalej mnie pobolewało. Takie dziwne kłucie przy np pochyleniu, wiec ja już się zaczęłam martwić i kak wrócił mój mąż to się popłakałam, bo oczywiście już sobie mówię że od dwóch dni się lepiej czułam i jakoś przestało mnie modlić itd. Na szczęście mój mąż zachowuje zimna krew, powiedział ze to przez to że się lepiej poczułam i się bardziej ruszałam, więcej w domu ogarnialam, dał mi telefon i kazał zadzwonić do mojego lekarza, żebym się uspokoiła. Lekarz powiedział, że jeśli nie ma plamienia a ból nie jest tak silny żeby krępował moje ruchy to mam wziąć nospe i odpoczywać - tak też robię, trochę się już uspokoiłam...
Co do smaków to mnie wszelkie formy ryby niestety odrzucają, tak samo pomelo, które przed ciąża bardzo lubiłam ale ogórki koszone jak najbardziej lubieLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:piękne połączenie a to ciążowe ciuszki juz zamawiasz?
wiesz co była wyprzedaż w HM a robiłam zamówienie dziewczynom moim za swoje 2 pary spodenek, sukienkę i spodnie takie 7/8 zapłaciłam coś ok 160zł wiec spoko moim zdaniem już więcej nie zamierzam nic kupować bo koszulki będe nosić te co mam no spodenki mam 2 pary na zmianę wiec wystarczy, jakieś luzne sukienki też mam, a ta taka badziej wyjściowa na jakieś okazje będzieLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie wzięło na kiwi i uwielbiam zestaw kanapka a na niej szynka od szwagra i pomidor i full cebuli to moje jedzeniowe mniam hehe .
Aga,bedzie dobrze!,przeciez wiesz,ze po in vitro takie plamienia zdarzaja sie. Twoje maluchy maja sie dobrze i nie mysl inaczej!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 17:23