LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Kochana ja jestem po in vitro :p ja mam tylko sztuczny progesteron
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:Nie mam pojęcia jak rozwija się ciąża po in vitro. Myślałam że dalej jest normalnie jak w klasycznej ciąży oprócz tego że to ciąża podwyższonego ryzyka, z resztą bliźniacza to już ciąża podwyższonego ryzyka
-
Ciężko was nadrobić tyle piszecie..
Aga odpoczywaj, wszystko będzie dobrze.
Wróciłam właśnie z nieplanowanej wizyty, zaniepokojona moimi ostatnimi bolami brzucha zadzwoniłam, żeby mnie przyjął mój lekarz, jednak niestety go nie ma wyjechał ale w zastępstwie przyjmowała Pani bardzo sympatyczna. Zrobiła mi usg po którym zaniemówiłam i nadal jestem w ogromnym szoku zamiast 1 bobaska będą 2.Agniechaaaa, Andziula_1988, po_prostu_ja, anecz_kaa, terka, shadee, Duzaa, Paula_071, Mmargotka, kasiuleks, Paulina.G, Ankakalina1987, karolcia87, gapa25, Niecierpliwa123, CarPer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydaga :) wrote:Ciężko was nadrobić tyle piszecie..
Wróciłam właśnie z nieplanowanej wizyty, zaniepokojona moimi ostatnimi bolami brzucha zadzwoniłam, żeby mnie przyjął mój lekarz, jednak niestety go nie ma wyjechał ale w zastępstwie przyjmowała Pani bardzo sympatyczna. Zrobiła mi usg po którym zaniemówiłam i nadal jestem w ogromnym szoku zamiast 1 bobaska będą 2. -
daga :) wrote:Ciężko was nadrobić tyle piszecie..
Wróciłam właśnie z nieplanowanej wizyty, zaniepokojona moimi ostatnimi bolami brzucha zadzwoniłam, żeby mnie przyjął mój lekarz, jednak niestety go nie ma wyjechał ale w zastępstwie przyjmowała Pani bardzo sympatyczna. Zrobiła mi usg po którym zaniemówiłam i nadal jestem w ogromnym szoku zamiast 1 bobaska będą 2. -
daga :) wrote:Ciężko was nadrobić tyle piszecie..
Wróciłam właśnie z nieplanowanej wizyty, zaniepokojona moimi ostatnimi bolami brzucha zadzwoniłam, żeby mnie przyjął mój lekarz, jednak niestety go nie ma wyjechał ale w zastępstwie przyjmowała Pani bardzo sympatyczna. Zrobiła mi usg po którym zaniemówiłam i nadal jestem w ogromnym szoku zamiast 1 bobaska będą 2.
Super wiadomość!
Aga, wszystko będzie dobrze!!! -
daga :) wrote:Dziękuje, jeszcze to do mnie nie dotarło. Widzialam już jedno serduszko, w drugim pęcherzyku jeszcze nie było zarodka, ale podobno wszystko wskazuje na to że za kilka dni się pojawi, różnica wychodzi około 3 dni.
-
daga :) wrote:Dziękuje, jeszcze to do mnie nie dotarło. Widzialam już jedno serduszko, w drugim pęcherzyku jeszcze nie było zarodka, ale podobno wszystko wskazuje na to że za kilka dni się pojawi, różnica wychodzi około 3 dni.
ależ fantastyczne wieści
GRATULACJE moja droga i to nawet podwójnedaga :) lubi tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:Gratulacje! A co Ci powiedziała na te bole brzucha? Bo mnie tez boli a nie mogę się do mojej dodzwonić
Na bóle brzucha stwierdziła, że to wynik rozwijającej się ciąży, ale wszystko jest dobrze i mam się nie martwić. Kazała brać luteinę 3xdziennie i kwas foliowy 5mg na receptę. W razie jakiś niepokoi z mojej strony albo mocniejszego bólu dała swój nr tel. i mam do niej dzwonić jeśli nie odbierze mój ginekolog. Chyba że będę chciała chodzić do niej, bo pierwsza wizyta ciąży była u niej...
Tylko w przypadku plamień bądź krwawienia mam jechać prosto do szpitala, mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby. -
ss wrote:Daga komorka Ci się podzieliła? Bedą jednojajowe? Comowila lekarka? Kiedy idziesz znow na wizyte?
Nie mam dwa oddzielne pęcherzyki nie będą jednojajowe.NA kolejną wizytę kazała mi przyjść za dwa tygodnie, ale chyba pójde w piątek 1.12 bo tak mam planowaną wizytę u swojego ginekologa. Ale jestem w szoku bo nie dość że w ciąże zaszłam od razu w pierwszym cyklu, przy tylko 2 probach, to na dodatek bliźnięta..
Jak ja to ogarnę w domu mam 19 miesięcznego synka
-
daga :) wrote:Nie mam dwa oddzielne pęcherzyki nie będą jednojajowe.NA kolejną wizytę kazała mi przyjść za dwa tygodnie, ale chyba pójde w piątek 1.12 bo tak mam planowaną wizytę u swojego ginekologa. Ale jestem w szoku bo nie dość że w ciąże zaszłam od razu w pierwszym cyklu, przy tylko 2 probach, to na dodatek bliźnięta..
Jak ja to ogarnę w domu mam 19 miesięcznego synka
Będzie dobrze koleżanki mama miała ja i zaszła w ciążę okazało się że bliźniaki 2 jajowe, teraz obronili się oboje są lekarzami a urodziła jak ta moja koleżanka miała 1,5 roku więc szał był:p a jeszcze przy porodzie dowiedziała się że uwaga: będzie drugie!
-
anecz_kaa wrote:Będzie dobrze koleżanki mama miała ja i zaszła w ciążę okazało się że bliźniaki 2 jajowe, teraz obronili się oboje są lekarzami a urodziła jak ta moja koleżanka miała 1,5 roku więc szał był:p a jeszcze przy porodzie dowiedziała się że uwaga: będzie drugie!
To był dopiero szok