LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:ja wymiękam... albo śpię albo mi niedobrze muszę dziś dom ogarnąć bo już widać, że trzeba a jutro mam jechać z dziewczynami do znajomych...ale nie wiem jak damy radę grunt, że ja będę kierować
jakieś pomysły na obiad? -
Hej wszystkim
Jeden dzień odpuściłam, a tu tyle się dzieje.
Piękne Kruszynki niech zdrowo rosną Brzdące śliczne.
Ja dziś miałam wizytę. I całe szczęście, bo już wariowałam. Mój zanik objawów na szczęście okazał się bez znaczenia. Dzięki Bogu. Maluszek rośnie jak nandrożdżach ma 2,17 cm a serduszko mocno puka 172 u/m. Uspokoiłam się.
Dziś dostałam kartę ciąży. Usg prenatalne mam 11.12, a kolejna wizyta 14.12 i wtedy mam się pojawić z wynikami. Cieszę się, bo lekarz do którego idę na to usg też jest na liście akurat zacznę 11 tc. Czyli mieszczę się w normach
Wczoraj dopadł mnie okropny ból brzucha, dopiero po 2 nospie poczułam się lepiej. A dziś brzuch Ok, ale boli mnie w krzyżu i jakby biodro. Ale żeby nie było, że narzekam. Tak tylko dzielę się z Wami tym co u mnie.
A jeszcze pytanko kiedy gin Wam podał tp z usg?
Witam wszystkie nowe Lipcówki to będzie lipcowe baby boom
Moja 2,17 cm Szczęścia ;-*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dd9809df434.jpg
po_prostu_ja, Agniechaaaa, Cynamonkowaaa, Niecierpliwa123, gapa25 lubią tę wiadomość
-
Andziula_1988 wrote:Hej wszystkim
Jeden dzień odpuściłam, a tu tyle się dzieje.
Piękne Kruszynki niech zdrowo rosną Brzdące śliczne.
Ja dziś miałam wizytę. I całe szczęście, bo już wariowałam. Mój zanik objawów na szczęście okazał się bez znaczenia. Dzięki Bogu. Maluszek rośnie jak nandrożdżach ma 2,17 cm a serduszko mocno puka 172 u/m. Uspokoiłam się.
Dziś dostałam kartę ciąży. Usg prenatalne mam 11.12, a kolejna wizyta 14.12 i wtedy mam się pojawić z wynikami. Cieszę się, bo lekarz do którego idę na to usg też jest na liście akurat zacznę 11 tc. Czyli mieszczę się w normach
Wczoraj dopadł mnie okropny ból brzucha, dopiero po 2 nospie poczułam się lepiej. A dziś brzuch Ok, ale boli mnie w krzyżu i jakby biodro. Ale żeby nie było, że narzekam. Tak tylko dzielę się z Wami tym co u mnie.
A jeszcze pytanko kiedy gin Wam podał tp z usg?
Witam wszystkie nowe Lipcówki to będzie lipcowe baby boom
Moja 2,17 cm Szczęścia ;-*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dd9809df434.jpgAndziula_1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cynamonkowaaa wrote:Piękna kruszynka Gratulacje! A mówił Ci coś lekarz o tych torbielach? Zmniejszają się?
shadee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, wg usg 9 tc. Ale tp nie mogłam tam się dopatrzyć.
A i zapomniałam Wam powiedzieć, widzieliśmy jak się rusza wiercipiętek
Cynamonkowa a jak u Ciebie z torbielami?
Aga widzę też powoli leki Ci odstawiają. Ja progynova nie biorę ze 2 tyg. Od tyg lutinus 3x 1 a nie po 2 jak wcześniej. Od dziś 2x1 i tak około 7-8 grudnia mam odstawić całkowicie. -
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Tak, wg usg 9 tc. Ale tp nie mogłam tam się dopatrzyć.
Aga widzę też powoli leki Ci odstawiają. Ja progynova nie biorę ze 2 tyg. Od tyg lutinus 3x 1 a nie po 2 jak wcześniej. Od dziś 2x1 i tak około 7-8 grudnia mam odstawić całkowicie.Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Andziula_1988 wrote:Tak, wg usg 9 tc. Ale tp nie mogłam tam się dopatrzyć.
Aga widzę też powoli leki Ci odstawiają. Ja progynova nie biorę ze 2 tyg. Od tyg lutinus 3x 1 a nie po 2 jak wcześniej. Od dziś 2x1 i tak około 7-8 grudnia mam odstawić całkowicie.Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
ja mam smaka na pierogi a idę z tym obiadem na łatwiznę bo mam zupę z wczoraj zrobię ziemniaki, ser biały ze śmietaną, jajo sadzone surówka i nara
wy tez non stop robicie pranie? Ja codziennie... nie ma dnia żebym nie robiła i nie składała... już mam dość a co będzie jak jeszcze małe dojdzie..
-
anecz_kaa wrote:ja mam smaka na pierogi a idę z tym obiadem na łatwiznę bo mam zupę z wczoraj zrobię ziemniaki, ser biały ze śmietaną, jajo sadzone surówka i nara
wy tez non stop robicie pranie? Ja codziennie... nie ma dnia żebym nie robiła i nie składała... już mam dość a co będzie jak jeszcze małe dojdzie.. -
nick nieaktualny