LIPIEC 2018
- 

WIADOMOŚĆ
- 

cześć kochane,
 wróciłam po wyczerpującym dniu.

wizyta serduszkowa za nami. Mamy się całkiem nieźle. Kropek urósł, bardziej przypomina teraz śmiesznego stwora niż pestkę. Przyplątała się mi niedoczynność tarczycy (w życiu nie miałam z nią problemów), nadciśnienie (w życiu nie miałam z nim problemów) i gin podejrzewa początek cukrzycy ciążowej. Ogólnie jest super 

Ale ... to nic - MAMY SERDUSZKO pięknie bijące. I to jest najważniejsza informacja tego dnia   karolcia87, Agniechaaaa, Mmargotka, PixiDixi, gapa25, Niecierpliwa123, Andziula_1988, Lena21 lubią tę wiadomość karolcia87, Agniechaaaa, Mmargotka, PixiDixi, gapa25, Niecierpliwa123, Andziula_1988, Lena21 lubią tę wiadomość 

- 

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70ed55abb2b4.jpg
 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e14ae800a6fc.jpg
 Nigdy nie wstawiałam zdjęć wiec nie wiem czy dobrze według instrukcji na pierwszej stronie Wszystko oki jest serduszko pięknie bije mamy prawie 2 cm heh Wszystko oki jest serduszko pięknie bije mamy prawie 2 cm heh   Paulina.G, po_prostu_ja, Zielona1911, Tinnera, Agniechaaaa, Mmargotka, PixiDixi, gapa25, Niecierpliwa123, Lena21 lubią tę wiadomość Paulina.G, po_prostu_ja, Zielona1911, Tinnera, Agniechaaaa, Mmargotka, PixiDixi, gapa25, Niecierpliwa123, Lena21 lubią tę wiadomość 
 30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
 https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
 beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
- 

Już?ja czytałam ze do szkoły rodzenia po 20 tyg, ale może czegoś nie doczytałam położna tez już?heh nic nie wiemPaulina.G wrote:Dziewczyny cudne wieści ❤
 I cudne zdjecia maluszków 
 Jak u Was z poszukiwaniem położnej? Ja juz zaczynam szukać bo do 12 tyg najpóźniej powinnam to zalatwic. Tak samo zapisac się do szkoly rodzenia   
 30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
 https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
 beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
- 

Ja jestem w Niemczech.. i tu juz teraz nawet niektore polozne sa pozajmowane... tak samo do szkoly rodzenia... lepiej zapisać się wczesniejIneczka wrote:Już?ja czytałam ze do szkoły rodzenia po 20 tyg, ale może czegoś nie doczytałam położna tez już?heh nic nie wiem  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyDokładnie zawsze miałam tarczyce 1,5 wyskoczyła mi teraz 2,5shadee wrote:Agniechaaaa mignęło mi gdzieś, że i Tobie niedoczynność zaczęła doskwierać? mowie to lekarzowi „nigdy nie miałam problemów z tarczyca” a on z uśmiechem na twarzy „nigdy nie bylas tez w ciazy z bliźniakami, spokojnie unirmujemy to” i od jutra biorę pół tabletki na czczo 20 minut przed śniadaniem mowie to lekarzowi „nigdy nie miałam problemów z tarczyca” a on z uśmiechem na twarzy „nigdy nie bylas tez w ciazy z bliźniakami, spokojnie unirmujemy to” i od jutra biorę pół tabletki na czczo 20 minut przed śniadaniem  Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 22:16 
- 

Agniechaaaa wrote:Dokładnie zawsze miałam tarczyce 1,5 wyskoczyła mi teraz 2,5 mowie to lekarzowi „nigdy nie miałam problemów z tarczyca” a on z uśmiechem na twarzy „nigdy nie bylas tez w ciazy z bliźniakami, spokojnie unirmujemy to” i od jutra biorę pół tabletki na czczo 20 minut przed śniadaniem mowie to lekarzowi „nigdy nie miałam problemów z tarczyca” a on z uśmiechem na twarzy „nigdy nie bylas tez w ciazy z bliźniakami, spokojnie unirmujemy to” i od jutra biorę pół tabletki na czczo 20 minut przed śniadaniem 

chyba łykamy to samo od jutra 
 mój gin niestety nie jest do końca pewien tc - z pomiarów wychodzi mu 7tc a z @8tc+3 dni więc na razie czekamy do kolejnego USG by to dookreślić. 

- 
                        nick nieaktualnyCzyli czekamy do kolejnego usgshadee wrote:chyba łykamy to samo od jutra 
 mój gin niestety nie jest do końca pewien tc - z pomiarów wychodzi mu 7tc a z @8tc+3 dni więc na razie czekamy do kolejnego USG by to dookreślić. u mnie maluszki starsze u mnie maluszki starsze  
- 

Pytałam się dzisiaj szwagierki mojego M kiedy powinnam to zalatwic bo nie chce obudzic się za pozno.. i odpisala mi ze moge juz zaczac szukacZielona1911 wrote:Serio juz szuakac poloznej?

Ale to jest tez chyba kwestia ile poloznych jest w danym rejonie ... u mnie jest ich niewieleWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 22:35  Zielona1911 lubi tę wiadomość Zielona1911 lubi tę wiadomość 
- 

He. Co prawda nie mam więcej niż 35 ale badania genetyczne mnie czekają ze względu na wady w poprzedniej ciążyshadee wrote:dziewczyny a czy któraś z was ma więcej niż 35 lat i czekają ją badania genetyczne?

mam wzięty brzuch i mnie mdli
 mam wzięty brzuch i mnie mdli