LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Kochana moze pozno doszło do zagnieżdżenia, spokojnie i teraz musisz poczekać na następnej wizycie bedzie juz piękny widok
Właśnie myślałam o tym, ale niemożliwe, żeby do zagnieżdżenia doszło dwa tygodnie pózniej, bo 31pazdziernika robiłam już test, który wyszedł pozytywnie... ehhhh...
Ale dziękuje Za odpowiedz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alexxis wrote:W poprzedniej ciąży miałam dwie torbiele na prawym jajniku razem miały właśnie 6cm a na lewym jedna torbiel 5cm, lekarz powiedział mi ze w czasie ciąży powinny one zniknąć do któregoś tygodnia(nie pamietam do którego, chyba do 14-16 tc) No i tak się u mnie stało
Ale roso do tego tygodnia??? To ze sie wchłaniaja to wiem ale też wiem że nie u każdego
"Troszkę Nas Jest.." -
nick nieaktualnyCześć ciocie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9bab7e754a5.jpg
Trochę nadgonilimy
Jeden 8t6d
Drugi 8t4d
po_prostu_ja, karolcia87, anecz_kaa, daga :), Mmargotka, gapa25, Niecierpliwa123, Lena21, KarolinaDe, Zielona1911, Loczek2018, Sanka, shadee, Paulina.G, Mini89, PixiDixi, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:Agniechaaa rewelacja!!! Może faktycznie parka tam mieszka! Aga a moze dopiszemy przewidywaną płać do naszej tabelki? ja obstawiam córkę
-
Dziewczyny ja jak pojde 7.12 na wizyte to bede chyba 10-11 tydz kurcze a co z tymi badaniami miedzy 10 a 14 co sie robi? Gin bedzie kazal mi przyjsc znow za 2 tyg? Czy jak? Bo na tej wizycie nie bedzie za wczesnie na to? A za miesiac juz chyba pozno by bylo (w styczniu)?
-
Niecierpliwa123 wrote:Dziewczyny ja jak pojde 7.12 na wizyte to bede chyba 10-11 tydz kurcze a co z tymi badaniami miedzy 10 a 14 co sie robi? Gin bedzie kazal mi przyjsc znow za 2 tyg? Czy jak? Bo na tej wizycie nie bedzie za wczesnie na to? A za miesiac juz chyba pozno by bylo (w styczniu)?
Kurczę nie wiem ale ja dostałam skierowanie na badania już na pierwszej wizycie i na ta która będzie w 9 tyg już będę miała zrobione, słyszałam tez ze jeśli chce się zrobić usg prenatalne to warto się zapisać z dużym wyprzedzeniem, bo w niektórych gabinetach są kolejki
Agusia No piękne bąble spokojniejsza? -
Ja dzisiaj pokłóciłam się z moim, płakałam, a prosiłam go żeby mnie nie stresował niczym, on chyba tego nie rozumie... Boję się że taki stres zaszkodzi maluszkowi, a przez to jeszcze bardziej się denerwuje:(
-
Lena21 wrote:Kurczę nie wiem ale ja dostałam skierowanie na badania już na pierwszej wizycie i na ta która będzie w 9 tyg już będę miała zrobione, słyszałam tez ze jeśli chce się zrobić usg prenatalne to warto się zapisać z dużym wyprzedzeniem, bo w niektórych gabinetach są kolejki
Agusia No piękne bąble spokojniejsza? -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Kurczę nie wiem ale ja dostałam skierowanie na badania już na pierwszej wizycie i na ta która będzie w 9 tyg już będę miała zrobione, słyszałam tez ze jeśli chce się zrobić usg prenatalne to warto się zapisać z dużym wyprzedzeniem, bo w niektórych gabinetach są kolejki
Agusia No piękne bąble spokojniejsza?