LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Loczek2018 wrote:Kurcze, ja swojej wtorkowej wizyty juz nie mogę się doczekać. Troche stresuje mnie to ze miałam juz moment ze górze sie czułam - bolały cycki, rano mnie mdliło. A teraz jakby wszystko ustąpiło i generalnie czuje sie ok. Pierwsi raz sie martwię ze czuje sie ok
-
Cynamonkowaaa wrote:Mnie przed dupkiem też bolał, dupka dopiero 3 dzień biorę
ja skonczyłam technologie zywnosci i aczełam dietetyke, technologie skonczyłam a dietetyke dokonczyłam jak juz ur 2 corke wszystko sie da teraz mysle o zaocznych zarzadzanie produkcja na pwr, zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
No generalnie jakies objawy były, jeszcze przed testem ciążowym a teraz.. Fakt costam sie dzieje ale to takie objawy to ja i bez ciąży miewam:), że słabo w tramwaju bo ścisk i duszno np. Od żołądka objawy też mam umiarkowane, takie uczucie pełności w żołądku, a rano mi burczy:) mimo ze nigdy rano nie miałam apetytu na śniadanie. Jedyne co to nie mam ochoty na słodkie niezmiennie, gdzie normalnie jestem strasznym łasuchem. Piersi 2-3dni bolały mnie mocno, kupiłam krem do ciała bo gdzies wyczytałam ze warto zacząć nawilżać skórę nim zacznie sie rozciągać, jak 2x dziennie zaczęłam kremować piersi to przestały boleć i juz nie wiem:).
-
Andziula_1988 wrote:Loczek 2018 mam to samo. Martwię się. Wizyta jutro. A ja od wczoraj zero objawów. Dodatkowo piersi ani nie bolą i taki miękkie. Napisałam do gin mówi, że przy prawidłowych ciążach też tak może być. Oby wszystko było ok.
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:wiezadła macicy sie rozciagaja to normalne
ja skonczyłam technologie zywnosci i aczełam dietetyke, technologie skonczyłam a dietetyke dokonczyłam jak juz ur 2 corke wszystko sie da teraz mysle o zaocznych zarzadzanie produkcja na pwr, zobaczymy
Mam nadzieję że to właśnie te więzadła, a wtedy możliwe też bóle po bokach?
-
Tinnera wrote:Cynamonkowa ile ma Twój torbiel? Bierzesz coś? Jakie masz zalecenia?
-
Cynamonkowaaa wrote:O, a gdzie studiowałaś? Ja przez rok byłam w Krakowie na AHG-u a potem jednak postanowiłam iść za głosem serca, wróciłam do rodzinnego miasta i zaczęłam studia w Katowicach:)
Mam nadzieję że to właśnie te więzadła, a wtedy możliwe też bóle po bokach?
najbardziej po bokach ja Wrocław kurcze mam wrazenie ze im wiecej czasu na myslenie tym wiecej dolegliwosci
-
anecz_kaa wrote:najbardziej po bokach ja Wrocław kurcze mam wrazenie ze im wiecej czasu na myslenie tym wiecej dolegliwosci
-
Cynamonkowaaa wrote:Właśnie tego nie wiem, z tego wszystkiego nie zapytałam mojej lekarki, a sama też nic nie powiedziała Wiem tylko że mam po jednej torbieli na obu jajnikach. Biore duphaston, dostałam zwolnienie lekarskie i mam leżeć i przyjść za tydzień na USG A też masz torbiele?
Ja mam jeden jajnik i na tym mam 5cm torbiel która urosła, ale chyba pójdę jeszcze sie skonsultować z innym lekarzem bo ten nic mi nie wypisal i zaleceń też nie dal. Trochę się boję
"Troszkę Nas Jest.." -
PixiDixi czytalam o Twoich serduszkach super gratuluję
No właśnie nic nie dostanę ale może chociaż luteina nie wiem sama, ale po tekście lekarza Ze jak będzie boleć to na sor jechać trochę jestem zmieszana, to mam czekać aż pęknie?PixiDixi lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Zielona1911, gratulacje! Odpoczywaj i nic się nie martw.
Agniechaaa, shadee ♥ ♥ ♥ przesyłam dobre myśli!
Loczek2018, to mamy wizytę tego samego dnia. Też się nie mogę doczekać.Chwilowym brakiem objawów się nie martw, wszystko co odczuwamy. jest zmienne w tej ciąży jak w kalejdoskopie.
Cześć wszystkie nowe lipcówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 12:18
shadee lubi tę wiadomość