LIPIEC 2018
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Ale powiem Ci Sanka ze ja tez teraz dobrze się czuje Bolą mnie piersi, mam smaki ale z takich objawów to byłoby na tyle:) No może jeszcze wzdęcia i lekkie bole brzucha, ale są na tyle słabe ze nie biorę praktycznie leków przeciwbólowych. Po prostu czuje sobie jakby takie zakwasy;) No ale lepiej dmuchać na zimne i jak to mówi mój mężczyzna : wchłaniać te torbiele Bolą mnie piersi, mam smaki ale z takich objawów to byłoby na tyle:) No może jeszcze wzdęcia i lekkie bole brzucha, ale są na tyle słabe ze nie biorę praktycznie leków przeciwbólowych. Po prostu czuje sobie jakby takie zakwasy;) No ale lepiej dmuchać na zimne i jak to mówi mój mężczyzna : wchłaniać te torbiele  
- 

Cześć dziewczyny, jeśli wszystko pójdzie pomyślnie to i ja złapię końcówkę lipca Póki co jestem po pozytywnych testach i czekam na wynik bety. Póki co jestem po pozytywnych testach i czekam na wynik bety.
 Mam do was pytanie kiedy jest moment zagnieżdżenia ile on trwa? Jakby to było u mnie?
 Jestem po iui (2 próba), iui miałam 2.11 to był 11 dzień cyklu, dzień wcześniej ovitrelle, ostatnia miesiączka 22.10,cylke co 24-26dni.
 Jestem po 2 ciążach biochemicznych i kotłuje mi się w głowie.
 Mogę być w miarę spokojna czy mogło jeszcze nie dojść do zagnieżdżenia u mnie? Mmargotka lubi tę wiadomość Mmargotka lubi tę wiadomość
- 

Rocheera wrote:Cześć dziewczyny, jeśli wszystko pójdzie pomyślnie to i ja złapię końcówkę lipca Póki co jestem po pozytywnych testach i czekam na wynik bety. Póki co jestem po pozytywnych testach i czekam na wynik bety.
 Mam do was pytanie kiedy jest moment zagnieżdżenia ile on trwa? Jakby to było u mnie?
 Jestem po iui (2 próba), iui miałam 2.11 to był 11 dzień cyklu, dzień wcześniej ovitrelle, ostatnia miesiączka 22.10,cylke co 24-26dni.
 Jestem po 2 ciążach biochemicznych i kotłuje mi się w głowie.
 Mogę być w miarę spokojna czy mogło jeszcze nie dojść do zagnieżdżenia u mnie?
 Witaj jeśli testy z moczu wychodzą pozytywne to zagniezdzenie juz było jeśli testy z moczu wychodzą pozytywne to zagniezdzenie juz było teraz czekać na wynik bety i powtórka po 48h teraz czekać na wynik bety i powtórka po 48h   Rocheera lubi tę wiadomość Rocheera lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

zieloona super wieści odpoczywaj krwiak sie wchłonie odpoczywaj krwiak sie wchłonie 

ja w poprzednich ciazach czułam sie o niebo lepiej... teraz taki wraczek ze mnie mdli mnie od 6 rano do nocy... wzdecia i zgaga czasem.. mój maz mnie rozczulił, tak na mnie wczoraj patrzy patrzy i mówi: napewno będzie chłopak! z dziewczynami tak żle się nie czułaś! taa Jasne będzie Marysia mdli mnie od 6 rano do nocy... wzdecia i zgaga czasem.. mój maz mnie rozczulił, tak na mnie wczoraj patrzy patrzy i mówi: napewno będzie chłopak! z dziewczynami tak żle się nie czułaś! taa Jasne będzie Marysia  

- 

Jest jeszcze psychologia i prawoanecz_kaa wrote:Cynamon-kowa a co studiujesz? niewiele jest kierunków jednolitych kojarze tylko farmacke, analityke i lek i stomę  Ja studiuje psychologię Ja studiuje psychologię Próbuję się właśnie zebrać żeby coś poczytać, ale słabo mi idzie bo boli mnie brzuch dzisiaj i trochę się martwię Próbuję się właśnie zebrać żeby coś poczytać, ale słabo mi idzie bo boli mnie brzuch dzisiaj i trochę się martwię  
- 

Też byłam na jednolitych - ja akurat skończyłam lekarski, potem rok przerwy a od października staż podyplomowy i zaraz znowu przerwa to super że dobrze się czujesz, jeśli nie masz bardzo ciężkich fizycznie studiów to możesz dać radę. Spróbuj sobie później w miare możliwości załatwić wcześniej egzaminy końcowe. Bo jednak na miesiac przed porodem już roznie moze byc. to super że dobrze się czujesz, jeśli nie masz bardzo ciężkich fizycznie studiów to możesz dać radę. Spróbuj sobie później w miare możliwości załatwić wcześniej egzaminy końcowe. Bo jednak na miesiac przed porodem już roznie moze byc.
- 

Sanka, właśnie boję się czy w ogóle mnie dopuszczą do sesji zimowej, bo jak będę musiała tak cały czas leżeć to nie wrócę na ćwiczenia i mogą mnie nie dopuścić No ale jak to mówią moje dwie wtajemniczone przyjaciółki- to jest najmniejszy problem na tą chwilę, masz leżeć i chillować No ale jak to mówią moje dwie wtajemniczone przyjaciółki- to jest najmniejszy problem na tą chwilę, masz leżeć i chillować 
 Czy Wy też miałyście takie bóle brzucha? Najpierw bolało mnie tylko podbrzusze, tak delikatnie, jakby zakwasy, a po dupku zaczął mnie też brzuch u góry boleć Do tego czasem widzę na papierze troszkę białej wydzieliny, to normalne? Do tego czasem widzę na papierze troszkę białej wydzieliny, to normalne?
- 

Biała wydzielina jest czymś normalnym... Ja tez tak mam... Pełni funkcję ochronną , wiec nie masz się czym przejmowaćCynamonkowaaa wrote:Sanka, właśnie boję się czy w ogóle mnie dopuszczą do sesji zimowej, bo jak będę musiała tak cały czas leżeć to nie wrócę na ćwiczenia i mogą mnie nie dopuścić No ale jak to mówią moje dwie wtajemniczone przyjaciółki- to jest najmniejszy problem na tą chwilę, masz leżeć i chillować No ale jak to mówią moje dwie wtajemniczone przyjaciółki- to jest najmniejszy problem na tą chwilę, masz leżeć i chillować 
 Czy Wy też miałyście takie bóle brzucha? Najpierw bolało mnie tylko podbrzusze, tak delikatnie, jakby zakwasy, a po dupku zaczął mnie też brzuch u góry boleć Do tego czasem widzę na papierze troszkę białej wydzieliny, to normalne? Do tego czasem widzę na papierze troszkę białej wydzieliny, to normalne?  Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 10:46  
- 

Cynamonkowaa nie pękaj ze studiami, bedzie ok:). Miałam w grupie na studiach koleżanki które pozachodziły w ciążę. I wszystkie zdążyły sie obronić pozaliczać semestry nim urodziły . Wszystko kwestia dobrych chęci prowadzących. A nadmienię że jestem po studiach chemicznych więc koleżanki w związku z ciąża nie mogły uczestniczyć w wielogodzinnych labach, bo wiadomo chemia jest szkodliwa. A mimo to wszystko im sie ułożyło, wiec trzymam kciuki za Ciebie:). . Wszystko kwestia dobrych chęci prowadzących. A nadmienię że jestem po studiach chemicznych więc koleżanki w związku z ciąża nie mogły uczestniczyć w wielogodzinnych labach, bo wiadomo chemia jest szkodliwa. A mimo to wszystko im sie ułożyło, wiec trzymam kciuki za Ciebie:).