LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale powiem Ci Sanka ze ja tez teraz dobrze się czuje Bolą mnie piersi, mam smaki ale z takich objawów to byłoby na tyle:) No może jeszcze wzdęcia i lekkie bole brzucha, ale są na tyle słabe ze nie biorę praktycznie leków przeciwbólowych. Po prostu czuje sobie jakby takie zakwasy;) No ale lepiej dmuchać na zimne i jak to mówi mój mężczyzna : wchłaniać te torbiele
-
Cześć dziewczyny, jeśli wszystko pójdzie pomyślnie to i ja złapię końcówkę lipca Póki co jestem po pozytywnych testach i czekam na wynik bety.
Mam do was pytanie kiedy jest moment zagnieżdżenia ile on trwa? Jakby to było u mnie?
Jestem po iui (2 próba), iui miałam 2.11 to był 11 dzień cyklu, dzień wcześniej ovitrelle, ostatnia miesiączka 22.10,cylke co 24-26dni.
Jestem po 2 ciążach biochemicznych i kotłuje mi się w głowie.
Mogę być w miarę spokojna czy mogło jeszcze nie dojść do zagnieżdżenia u mnie?Mmargotka lubi tę wiadomość
-
Rocheera wrote:Cześć dziewczyny, jeśli wszystko pójdzie pomyślnie to i ja złapię końcówkę lipca Póki co jestem po pozytywnych testach i czekam na wynik bety.
Mam do was pytanie kiedy jest moment zagnieżdżenia ile on trwa? Jakby to było u mnie?
Jestem po iui (2 próba), iui miałam 2.11 to był 11 dzień cyklu, dzień wcześniej ovitrelle, ostatnia miesiączka 22.10,cylke co 24-26dni.
Jestem po 2 ciążach biochemicznych i kotłuje mi się w głowie.
Mogę być w miarę spokojna czy mogło jeszcze nie dojść do zagnieżdżenia u mnie?
Witaj jeśli testy z moczu wychodzą pozytywne to zagniezdzenie juz było teraz czekać na wynik bety i powtórka po 48hRocheera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zieloona super wieści odpoczywaj krwiak sie wchłonie
ja w poprzednich ciazach czułam sie o niebo lepiej... teraz taki wraczek ze mnie mdli mnie od 6 rano do nocy... wzdecia i zgaga czasem.. mój maz mnie rozczulił, tak na mnie wczoraj patrzy patrzy i mówi: napewno będzie chłopak! z dziewczynami tak żle się nie czułaś! taa Jasne będzie Marysia
-
anecz_kaa wrote:Cynamon-kowa a co studiujesz? niewiele jest kierunków jednolitych kojarze tylko farmacke, analityke i lek i stomę
-
Też byłam na jednolitych - ja akurat skończyłam lekarski, potem rok przerwy a od października staż podyplomowy i zaraz znowu przerwa to super że dobrze się czujesz, jeśli nie masz bardzo ciężkich fizycznie studiów to możesz dać radę. Spróbuj sobie później w miare możliwości załatwić wcześniej egzaminy końcowe. Bo jednak na miesiac przed porodem już roznie moze byc.
-
Sanka, właśnie boję się czy w ogóle mnie dopuszczą do sesji zimowej, bo jak będę musiała tak cały czas leżeć to nie wrócę na ćwiczenia i mogą mnie nie dopuścić No ale jak to mówią moje dwie wtajemniczone przyjaciółki- to jest najmniejszy problem na tą chwilę, masz leżeć i chillować
Czy Wy też miałyście takie bóle brzucha? Najpierw bolało mnie tylko podbrzusze, tak delikatnie, jakby zakwasy, a po dupku zaczął mnie też brzuch u góry boleć Do tego czasem widzę na papierze troszkę białej wydzieliny, to normalne? -
Cynamonkowaaa wrote:Sanka, właśnie boję się czy w ogóle mnie dopuszczą do sesji zimowej, bo jak będę musiała tak cały czas leżeć to nie wrócę na ćwiczenia i mogą mnie nie dopuścić No ale jak to mówią moje dwie wtajemniczone przyjaciółki- to jest najmniejszy problem na tą chwilę, masz leżeć i chillować
Czy Wy też miałyście takie bóle brzucha? Najpierw bolało mnie tylko podbrzusze, tak delikatnie, jakby zakwasy, a po dupku zaczął mnie też brzuch u góry boleć Do tego czasem widzę na papierze troszkę białej wydzieliny, to normalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 10:46
-
Cynamonkowaa nie pękaj ze studiami, bedzie ok:). Miałam w grupie na studiach koleżanki które pozachodziły w ciążę. I wszystkie zdążyły sie obronić pozaliczać semestry nim urodziły . Wszystko kwestia dobrych chęci prowadzących. A nadmienię że jestem po studiach chemicznych więc koleżanki w związku z ciąża nie mogły uczestniczyć w wielogodzinnych labach, bo wiadomo chemia jest szkodliwa. A mimo to wszystko im sie ułożyło, wiec trzymam kciuki za Ciebie:).