LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanillaice wrote:Melbusia88 dr Mędrek przyjmuje chyba też w środy w poradni patologii ciąży, więc może zapytaj i przyjmie Cię wcześniej, np między pacjentkami?
Duzaa, anecz_kaa, Decadence, blama, dżelka, katka84, Ove, Mini89, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Dziś rano na obchodzie powiedzieli, że faktycznie zorganizują wizytę już jutro z dr, więc super, mniej czasu na stres i myślenie.
.
-
Melbusia mam nadzieje, ze bedzie wszytsko ok!
Pixi zamelduj sie
a ja wczoraj bylam w poradni patologii ciazy 11h!!!! Dupa i kregoslup myslałam ze mi odpadna! I na koniec przyjeto mnie o 17, przez IP.... porazka, ale lekarz mily i b dokladny. AFI spada i jest 6,5 i mam przyjsc w sobote na IP zeby nie czekac w poradni
-
anecz_kaa wrote:Melbusia mam nadzieje, ze bedzie wszytsko ok!
Pixi zamelduj sie
a ja wczoraj bylam w poradni patologii ciazy 11h!!!! Dupa i kregoslup myslałam ze mi odpadna! I na koniec przyjeto mnie o 17, przez IP.... porazka, ale lekarz mily i b dokladny. AFI spada i jest 6,5 i mam przyjsc w sobote na IP zeby nie czekac w poradni
Jeju co oni to tyle człowieka trzymać? Szaleństwo... Cierpliwa babeczka z Ciebie nie ma co...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
anecz_kaa wrote:A wiesz ze we Wrocławiu są tylko 2 lub 3 takie poradnie
i najgorzej ze planowe przyjęcia onkologia rodzące etc wszystkie są w 1 kolejce do rejestracji! Żeby zapisać się na cc to tez tu...
-
Witam was dziewczyny!
Aneczka szok! Cale szczęście że trafiłaś na dobrego lekarza chociaż po tym całym czekaniu, nie wiem czy bym tyle wysiedziała.
MalaCzarna wiesz co ja kiedyś czytałam że głośna muzyka na tym etapie nie jest wskazana dla maluszka, podobno dzieci bardzo się boją hałasu w brzuszku. Ale rozumiem w końcu to slub siostry, mam nadzieję że bóle miną
Ja ostatnio zastanawiam się nad piciem ziół nie wiem czy cos to pomoże przy porodzie ale na okres działało, obyło się bez table tel przeciwbolowych.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Witam was dziewczyny!
Aneczka szok! Cale szczęście że trafiłaś na dobrego lekarza chociaż po tym całym czekaniu, nie wiem czy bym tyle wysiedziała.
MalaCzarna wiesz co ja kiedyś czytałam że głośna muzyka na tym etapie nie jest wskazana dla maluszka, podobno dzieci bardzo się boją hałasu w brzuszku. Ale rozumiem w końcu to slub siostry, mam nadzieję że bóle miną
Ja ostatnio zastanawiam się nad piciem ziół nie wiem czy cos to pomoże przy porodzie ale na okres działało, obyło się bez table tel przeciwbolowych.❤Ada&Pola❤
-
Nalia chodzi mi konkretnie o napar z liści malin i olej z wiesiołka
przy staraniach piłam też systematycznie krwawnik bo miałam torbiele i właśnie po tym wszystko mi podchodziło ale czytałam że tego w ciąży akurat nie można pić bo może spowodować skurcze.
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
anecz_kaa wrote:A wiesz ze we Wrocławiu są tylko 2 lub 3 takie poradnie
i najgorzej ze planowe przyjęcia onkologia rodzące etc wszystkie są w 1 kolejce do rejestracji! Żeby zapisać się na cc to tez tu...
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Britty wrote:Nalia chodzi mi konkretnie o napar z liści malin i olej z wiesiołka
przy staraniach piłam też systematycznie krwawnik bo miałam torbiele i właśnie po tym wszystko mi podchodziło ale czytałam że tego w ciąży akurat nie można pić bo może spowodować skurcze.
No właśnie ostatnio miałam się Was pytać, czy pijeciewykonujecie masaż krocza czy inne ćwiczenia, czy pozostawiacie wszystko naturze ?
-
nick nieaktualnyByłam dzisiaj na ktg. Pierwszy raz. Moje stawianie się macicy nieco powyzszyło wynik ale nie jest to nic co wykracza za normę więc się trochę zrelaksowałam.
We czartek wizyta zobaczymy czy mały dalrj jest za duży czy trochę przystopował no i czy się nie przekręcił czasami