LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Hej dziewczyny gratuluję Wam te co się rozpakowaly :*. My dziś mamy 36+4 leżymy w szpitalu trafiliśmy z zapaleniem crp 59 było, dziś ma być powtórka i dalsza obserwacja. Cc mam na 20 lipca i nie wiem co postanowia a jestem w innym szpitalu.
Od czego takie wysokie crp?
-
Ja idę po mojego Smyka do mamy i brzuch boli mnie bardzo. Naprawdę momentami mocno, ale nie wydaje mi się, żeby to było coś skurczowego. Przez to, że ten pierwszy poród był wywołany, to nie wiem, kiedy mam się zacząć martwić na dodatek mąż jest w Pradze. Może to naprawdę mała schodzi niżej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:38
-
blama wrote:Kochane po 20 godzinnym hardcorze na swiat przyszla Milenka 03.07 - 3100 54 cm 10 pkt. Skonczylo sie cc ale jest kochana !!
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
shadee wrote:a tak w ogóle to chciałam wam przedstawić Szymona
cześć ciocie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3737ac303a62.jpg[/url]
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
kkarolina89 wrote:Ja też się chwalę
Filip sn 21:55 3.07 3420g i 54cm jest cudowny!!!! ale poród masakra!!! Bóle krzyżowe zwalają z nóg! Balonik zrobik 3cm, oksytocyna nie dawała rady, to przebili pęcherz i zaczął się hardcore! Gdyby nie mój partner, to bym sie poddala chyba.
Ucięło mi wcześniejsza wiadomość Shadee u mnie podobnie skurcze są, ale większość w granicy 60 w nocy są silniejsze wtedy latam do wc bo od dwóch dni mnie czyści. Czop nie odszedł dobrze,ze wypisałas jak to u ciebie wyglądało może coś i u mnie się rozkręci
dżelka wrote:Hej! Tez sie chwale po szybkiej akcji cc z samego rana Szymek jest juz na swiecie 2340g 52cm 8/10punkow. Tetno spadalo i przeplywy byly kiepskie ale oddycha sam i jest ok
nick nieaktualnyJa ledwo chodzę brzuch mam strasznie mega nisko boli mnie wszystko przy poruszaniu się a na skurcze bh to juz nawet uwagi nie zwracam tyle ich jest a nic się nie dzieję. Doatkowo teraz czuję jak dziecko uciska szyjke dość nieprzyjemnie wkurza mnie to bo jak ma się rozkręcić to niech się dzieje a takie czekanie mnie dobija
-
Dzelka gratulacje kochana!! I dobrze, że szybka reakcja i cc, wracaj do zdrówka.
terka wrote:Myślę ze każda ma juz dość i jak któraś to powie głośno to nikt jej nie skrytykuje
Ja mam 12kg do przodu, obwód brzucha w największym miejscu (bo mam go nie okrągły a podłużny) 111 cm... Normalnie jak bliźniaki...
Początek ciąży zapowiadał co innego, mniej kg,mniej cm, mniej wszystkiego... No ale co zrobię, przecież nie przestanę jeść całkiem...
Położna powiedziała ze wszystko jest w porządku, waga nie jest za duża, patologiczna itd. Tego się trzymam. Wiem że to zrzucę, zobaczymy tylko ile mi to zajmie. Ale nie mam zamiaru robić wyścigu szczurów. Po prostu kiedyś to zejdzie i tyle. Pewnie maly mi w tym pomoże
Jak ktoś będzie chcial byc wredny to dostanie w zęby a ze masa będzie większa to i mocniej oberwie
Moj mąż mnie wspiera i to jest dla mnie najważniejsze, jasne że widzi że sie zmieniłam i to niekoniecznie na lepiej, nie robi głupa i nie opowiada o tym ze przesadzam albo że on tego nie widzi... I ta szczerość jest lepsza niz głupie gadanie i puste pocieszanie. Przynajmniej dla mnie. Ale wie też dlaczego tak sie stało. Oboje decydowaliśmy sie na dziecko wiedząc jak mogę się zmienić.
Terka hehe 111 cm to nie przy bliźniakach kobieto, 150 miałam i co Ty na taki size?, zleci Ci szybko bo przy maluchu roboty dużo, głowa do góry!
Edit:w sklepie ustępują mi miejsce w kolejce i dziwnie bo jak byłam w ciąży to rzadko ktoś sam z siebie ustepowal a tu teraz takie kwiatki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:07
katka84, dżelka lubią tę wiadomość
-
terka wrote:Myślę ze każda ma juz dość i jak któraś to powie głośno to nikt jej nie skrytykuje
Ja mam 12kg do przodu, obwód brzucha w największym miejscu (bo mam go nie okrągły a podłużny) 111 cm... Normalnie jak bliźniaki...
Początek ciąży zapowiadał co innego, mniej kg,mniej cm, mniej wszystkiego... No ale co zrobię, przecież nie przestanę jeść całkiem...
Położna powiedziała ze wszystko jest w porządku, waga nie jest za duża, patologiczna itd. Tego się trzymam. Wiem że to zrzucę, zobaczymy tylko ile mi to zajmie. Ale nie mam zamiaru robić wyścigu szczurów. Po prostu kiedyś to zejdzie i tyle. Pewnie maly mi w tym pomoże
Jak ktoś będzie chcial byc wredny to dostanie w zęby a ze masa będzie większa to i mocniej oberwie
Moj mąż mnie wspiera i to jest dla mnie najważniejsze, jasne że widzi że sie zmieniłam i to niekoniecznie na lepiej, nie robi głupa i nie opowiada o tym ze przesadzam albo że on tego nie widzi... I ta szczerość jest lepsza niz głupie gadanie i puste pocieszanie. Przynajmniej dla mnie. Ale wie też dlaczego tak sie stało. Oboje decydowaliśmy sie na dziecko wiedząc jak mogę się zmienić.
Terka ja mam 110 - wlaśnie mierzyłam :p
-
Ulala no to ok zwracam honory mojemu brzucholowi-widać to normalny rozmiar wydawało mi sie ze taki to wlasnie przy bliźniakach-pixi-szacun za Twoje 150
Dziewczyny ja widzę ze ta pełnia to działa ale z jakimś opóźnieniemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
WItajcie kochane!
Długo tu nie zaglądałam, wchodzę dzisiaj, a tu tyle Was już z dzieciątkami! Gratuluję wszystkim mamusiom
Ja dzisiaj wzięłam się za pranie ubranek, kocyków, pieluszek. Pralka chodzi pół dnia
Poza tym przyszedł już mój wózek dla Malutkiej. Czekam aż mąż wróci z pracy po 16 i zaczynamy składać )) -
Właśnie się zmierzylam jest 110 więc podobnie ja umylam okna więc już teraz tylko czekam. Jeszcze do niedawna przesladowaly mnie myśli że mam jeszcze tyle do zrobienia. Malowanie skończone, okna umyte, ciuszki poprane torba gotowa .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 16:20
-
Tak więc... trochę się zmienilo... leze w szpitalu na patologii... w nocy dostalam mega swędzenia dłoni... podejrzenie choleostazy ciazowej i przyjeli mnie na oddzial... nic wiecej nie wiem...
Zrobili mi badania i po badaniu wziernikowy dostalam skurczy...mam je caly czas...i nie wiem co oznaczaja... na razie to nic nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 16:19
Magia