LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:Niby nie bo wtedy będzie już serce widać. Ja idę teraz w piątek i to będzie 6tyg+5 dzień
Tylko właśnie się zastanawiam jak sie okaże że to ciąża 10tyg już, a podobno, żeby dostać jakieś świadczenie pieniężne trzeba pójść do 10tyg. To prawda? -
Osnowa wrote:Tylko właśnie się zastanawiam jak sie okaże że to ciąża 10tyg już, a podobno, żeby dostać jakieś świadczenie pieniężne trzeba pójść do 10tyg. To prawda?
Prawda. Ale skoro byłaś wczesniej to liczy sie juz tamta wizyta do wypisania zasiarczenia wiec spokojniehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cynamonkowaaa wrote:Dzidzia piękna I Twój lekarz nie kazał Ci leżeć/ brać czegoś? Ja muszę co tydzień chodzić na kontrole i najlepiej nie wstawać z łóżka:( Poszłabym skonsultować się z innym lekarzem, ale mam lekarkę znana na cała Polsce, jeden z lepszych specjalistów, wiec nie wiem do kogo nawet miałabym iść bo innych ginekologów nawet nie znam w okolicy...
"Troszkę Nas Jest.." -
Carolline wrote:Marikita ja mialam zgage non stop przez jakies 5 mies w poprzedniej ciazy a moja mloda choc urodzila sie z wloskami to nie jakimis bujnymi a do dzis jest jedna z najmniej zarosnietych dwulatek wsrod znajomych. Takze ja bym to tez wrzucila do worka z mega madrosciami ludowymi do smiechu:p
Napisałam to bo ubawiłam się jak to usłyszałam -
Marikita wrote:dziś rano jak wstałam - było mi bleeeeee - myślałam, że nic nie zjem na śniadanie, ale udało się ...
ogólnie to stoi mi jakaś taka klucha w gardle ...
jak pomyślę dzisiaj o mięsie, to oczami wyobraźni od razu wszystko zwracam
też tak macie, że jak myślicie o tym "co ja bym zjadła?", to na nic nie macie ochoty?Marikita lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
a u mnie od wczoraj źle. Mam bardzo duże boleści, takie że praktycznie nie jestem w stanie wstawać z łóżka
do tego pojawiły się żółtawe upławy - teoretycznie mogą się takie zdarzyć po luteinie ale dotąd nie miałam, a luteinę aplikuję od ponad 1,5 msc
wizyta 6.12
-
shadee wrote:a u mnie od wczoraj źle. Mam bardzo duże boleści, takie że praktycznie nie jestem w stanie wstawać z łóżka
do tego pojawiły się żółtawe upławy - teoretycznie mogą się takie zdarzyć po luteinie ale dotąd nie miałam, a luteinę aplikuję od ponad 1,5 msc
wizyta 6.12
-
bbeczka91 wrote:Na poprzednim wątku koleżanka miała torbiel przez całą ciążę, rosła razem z płodem. Maluszek donoszony, urodzony po terminie, a torbiel wycięto przy porodzie
-
Urszulka89 wrote:Ja również biorę luteinę ale mam takie białe "wycieki"
ja do tej pory też miałam białe, ale dziś zauważyłam przy podcieraniu żółtawe zabarwienie
lekarz mówi, że tak może się dziać - ale bardziej niepokoją mnie te bóle brzucha, normalnie jakbym całe podbrzusze miała odrętwiałe
-
shadee wrote:ja do tej pory też miałam białe, ale dziś zauważyłam przy podcieraniu żółtawe zabarwienie
lekarz mówi, że tak może się dziać - ale bardziej niepokoją mnie te bóle brzucha, normalnie jakbym całe podbrzusze miała odrętwiałe
-
Tinnera wrote:Znacie jakąś apke na telefon co oblicza termin porodu według owulacji? Bo w suwaku mam8+4 ale według usg i według owulacji 9+1 a wolałabym mieć to drugie wszędzie wpisane niż to pierwsze hehe
Ja mam jedną, która oblicza wg punkcji przy in vitro, która w sumie traktowana jest jak owulacja. Apka nazywa się obappsuite. Niestety tylko po angielsku i nie wiem jak działa z innymi systemami niż iOS. Jest dość siermiężna i do niczego innego się nie nadaje, więc jak chcesz to mogę Ci sprawdzić tylko podaj termin
-
shadee wrote:a u mnie od wczoraj źle. Mam bardzo duże boleści, takie że praktycznie nie jestem w stanie wstawać z łóżka
wizyta 6.12
❤Ada&Pola❤
-
Tinnera wrote:A jak sie nazywają?
-
pi84 wrote:Ja mam jedną, która oblicza wg punkcji przy in vitro, która w sumie traktowana jest jak owulacja. Apka nazywa się obappsuite. Niestety tylko po angielsku i nie wiem jak działa z innymi systemami niż iOS. Jest dość siermiężna i do niczego innego się nie nadaje, więc jak chcesz to mogę Ci sprawdzić tylko podaj termin
"Troszkę Nas Jest.." -
Cynamonkowaaa wrote:Nie wiem, ale na pewno nie są w wyniku pcos, endometrialne ani nie takie które przekształcają się w nowotwór- tyle wywnioskowałam z rozmowy z lekarzem. Jak czytałam na necie to wychodzi na to ze to te czynnościowe, bo są całe czarne ale pewności nie mam.
"Troszkę Nas Jest.."