LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie bękne... Ja mam gazy.moj mąż też dużo pracuje i niestety oni też są zmęczeni. Poza tym dla faceta to jeszcze nie ciąża bo on jej nie widzi, nie czuję. Z czasem inaczej na to patrzą. Mój mąż np wczoraj o 7 zawiódł starsza do przedszkola, poszedł do pracy potem z młodą na angielski wrócił zjadł obiad i poszedł orac. Nie wiem o której wrócił bo poszłam spać ok 22. A wstaje codziennie o 6. A spieszy się bo w sobotę wyjeżdżamy i w Nd też. A dom chce ja nie on. Zaraz musze ogarnąć dom i pranie. Bo leżę :p
Marikita lubi tę wiadomość
-
Loczek2018 trzymam kciuki
Agniechaaaa trzymaj się dzielnie!
Na poprawę humoru - usłyszałam dzisiaj od koleżanki z pokoju, że jej kiedyś babcia mówiła, że jak ma się zgagę w ciąży, to dobrze bo dziecku włosy rosną ... posikałam się ze śmiechu hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 13:00
po_prostu_ja lubi tę wiadomość
-
Marikita wrote:Loczek2018 trzymam kciuki
Agniechaaaa trzymaj się dzielnie!
Na poprawę humoru - usłyszałam dzisiaj od koleżanki z pokoju, że jej kiedyś babcia mówiła, że jak ma się zgagę w ciąży, to dobrze bo dziecku włosy rosną ... posikałam się ze śmiechu hahahahaMarikita lubi tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Ja też mam dwie torbielki okołojajnikowe. Coś w okolicach 2-3 cm. Ciekawa jestem co teraz z nimi będzie. Miałam takowe w ciąży z córką ale nie rosły zbytnio a po porodzeni została jedna i bardzo się zmniejszyła a druga prawdopodobnie pękła podczas porodu ale też duża nie była.
-
Urszulka89 wrote:Ja mam na dwóch. I ciekawa jestem czy urosły czy nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 13:19
-
Cynamonkowaaa wrote:Też mam na dwóch i właśnie dlatego niby jest zagrożenie że jajniki przestaną produkować progesteron...Ile w tym prawdy? Nie wiem. Też miałam 2 i 3 cm, po tygodniu urosły do 3 i 4cm:( A co Tobie mówi lekarz? Mnie każe łykać duphaston i mam zwolnienie leżące.
-
Urszulka89 wrote:wizytę mam we wtorek to zobaczymy, we wcześniejszej ciązy nie przeszkadzały wogóle. Ja i tak od poczatku mam luteinę bo miałam wcześniej problemy z progesteronem. Mam nadzieję, że będzie ok
-
Dziewczyny u mnie przecież było tak:
17.11 wizyta u ginekologa; stwierdził, że stymulacja lekiem clostilbegyt się nie powiodła, bo mam 2 torbiele na prawym jajniku
21.11 test pozytywny; rozmowa telefoniczna z ginekologiem, usłyszałam gratulacje i kazał brać 2 x dziennie duphaston i powiedział, że mam przyjść za 3 tygodnie na usg
jestem ciekawa czy torbiele mi się wchłonął, czy urosnąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 13:32
-
Urszulka89 wrote:Bądź dobrej myśli Nie powiem, szybko urosły Ci ale może to taki skok był przez hormony więc może już rosnąć nie będą i przeszkadzać
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b359155ea3d.jpg
Jest i dzidziaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 13:58
Glass, Agniechaaaa, bbeczka91, Marikita, KarolinaDe, PixiDixi, Duzaa, karolcia87, po_prostu_ja, Lena21 lubią tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Marikita ja mialam zgage non stop przez jakies 5 mies w poprzedniej ciazy a moja mloda choc urodzila sie z wloskami to nie jakimis bujnymi a do dzis jest jedna z najmniej zarosnietych dwulatek wsrod znajomych. Takze ja bym to tez wrzucila do worka z mega madrosciami ludowymi do smiechu:p
Tinnera lubi tę wiadomość
-
Tinnera wrote:Cynamonkowa mój ma 5cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 14:15
-
Tinnera wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b359155ea3d.jpg
Jest i dzidziaTinnera lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Osnowa wrote:Dziewczyny ja według OM jestem w 6tyg+6, ale według mnie to jest jakoś 5tyg+6. Byłam 21.11 u gin to był pecherzyk 9mm. Kazał mi przyjść za miesiąc czyli 21.12 czy to nie za późno?
-
Na poprzednim wątku koleżanka miała torbiel przez całą ciążę, rosła razem z płodem. Maluszek donoszony, urodzony po terminie, a torbiel wycięto przy porodzie
Marikita, Aniarek lubią tę wiadomość