LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się melduję po wczorajszej wizycie, wszystko w porządku, serduszko bije, maleństwo zadomowiło się tym razem po lewej stronie Wyjaśniłam z lekarzem również kwestię L4, że zdecydowanie nie chcę się na nie wybierać, o ile nic nie będzie się działo złego ( a mam nadzieję, że będzie to nudna ciąża ) Termin z USG potwierdza się z tym z OM i wychodzi na 14 lipca.
pi84, PixiDixi, po_prostu_ja, bbeczka91, Loczek2018, Marikita, karolcia87, gapa25 lubią tę wiadomość
-
Hej, pixi to do gina... Ja plamienien na szczęście nie mam. Zimy też u nas nie ma wczoraj byłam u dentysty ze starsza córka i zazyczyla sobie różowa plombe :p ja myślałam że tylko białe są ale ewa mówi że na mleczkach daje kolorowe na stałych już tylko białe grunt że moje dziecko lubi dentyste nie boi się borowania etc a to panika jest
Gratuluję pięknych fasolek
Ankakalina jak za 70 e to super za 4 pary w pl nie widziałam takich zniżek
-
Hej, ja wczoraj odważyłam się wyciągnąć mój segregator ciążowy od mamaginekolog, który kupiłam w sierpniu. Mam nadzieje, że tym razem się przyda.
Ciążowych ciuchów mam trochę po poprzedniej ciąży(najwięcej z H&M), na szczęście teraz podobne pory roku, wiec mam nadzieje że je wykorzystam. W październiku zamówiłam sobie kurtkę zimową na aliexpress, byłam mega wściekła gdy już przyszła i okazało się że jest za szeroka. Okazuje się jednak że chińczyk wiedział co robi i pewnie w lutym/marcu będzie jak znalazłpo_prostu_ja, Marikita lubią tę wiadomość
-
Duzaa wrote:No i na mnie też przyszła kolej. Plamie. Dziś wyjeżdżam na kilkudniowa konferencje i nie wiem czy odwoływać... Niby niema tego dużo i brązowe ale na wkladce już widać mocno doradzcie proszę co robić?
Marikita lubi tę wiadomość
-
Jeżeli przy plamieniach nie boli brzuch jak na miesiączkę to najprawdopodobniej nic niepokojącego
PixiDixi, weź nospe i myśl pozytywnie -
Czesc dziewczyny z ten piękny poranek, u nas całą noc lało! Słyszałam, że w innej części Polski były śnieżyce, jak u Was?
Czy któraś z Was miała może robiony posiew z pochwy? Ja miałam jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Wyszły mi pojedyncze bakterie m.in. e.coli i entdrocosuc i jeszcze jakieś 2, ale byl dopisek, że to prawdopodobna kolonizacja i że nie wymaga leczenia antybiotykiem. A do tego bardzo obfite Lactobacterial. 2 lekarzy mi powiedziało, że tego się nie leczy. Jeden, że te bakterie będą ze mną do końca życia -.-. a mój prowadzący tylko się uśmiechnął jak zobaczył te wyniki i powiedział , że na razie nie ma.potrzeby leczenia i że ważniejszy jest stan czystości pochwy. Wczoraj jakoś sobie o tym przypomniałam i nie jestem spokojna. :p w poniedziałek chyba się wybiorę na ten stan czystości pochwy, tylko pytanie, czy można to robić przy stosowaniu luteiny dopochwowo?❤Ada&Pola❤
-
U mnie też zima, bym Wam wrzuciła foto widoku za oknem ale nie umiem:)u mnie trochę się uspokoiło,nie mam śladów na bieliźnie, tylko jak ide do wc to troszkę na papierze mam upławów. Ide dzis powtórzę sobie betę, sprawdzę przyrost to może się trochę uspokoję..
-
PixiDixi wrote:No wlasnie mnie boli i do tego krzyze a boli mnie od wczoraj z malymi przerwami.
Edit: juz widzę powyższy post, trzymam kciuki za pomyslna wizytę
Nalia, pojedyncze bakterie ecoli mogły faktycznie "przewedrowac", ale ja na posiew będę nalega ok. 20 tyg., bo te bakterie mogą być przyczyną przedwczesnego odejścia wód plodowych, a co za tym idzie przedwczesnego porodu.
Na śląsku śnieg nadal się trzyma, ale w nocy jakiś mega apadow nie było. Wczoraj m był z córką na dworze i ulepil jej piewszego w życiu balwanaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 08:10
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj idę do endokrynologa, a że on przyjmuje do południa, to wzięłam urlop i jeszcze się wyleguje w łózku. Koło tej przychodni jest galeria handlowa, może dzisiaj pójdę i popatrzę za jakimiś prezentami. O tej godzinie nie będzie jeszcze tłumów.❤Ada&Pola❤
-
Hej witam się z rana. po całym dniu wczorajszych mdłości o 22 ugotowałam sobie pyszną zupę kartoflaną (ziemniaczaną) wyszła rewelacyjne. Zabrałam ją nawet do pracy.
Mieszkam na południu więc śniegu u nas jest, droga biała ale tak na trawie to niezbyt.
-
muminka83 wrote:Hej dziewczyny. Proszę o pozytywne fluidy bo dziś mam wizytę. Ostatnio był pęcherzyk i maluszek miał 3mm mam nadzieję że serduszko będzie widać
Pixie bądź dobrej myśli, będzie dobrzePixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość