LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Czuje sie szczęśliwa i przerażona jednoczenie, to nasza 3ciaza i mamy nadzieje, ze tym razem wszystko bedzie idealnie. Ogólnie to mam mdłości (spore) i ból sutków a Ty jak samopoczucie?
P.s. Tak się laseczki rozpisałyście, że potrzebuję czasu na nadrobienie -
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Ja nie mogę narzekać. Radość ogromna łączy się z obawami. Ale samopoczucie ok. Jestem dość senna, po 19 śpię zazwyczaj albo drzemie ;p żaden ze mnie pożytek w domu ;p piersi bolą, raz mocniej raz mniej. Od czasu do czasu podbrzusze i jajcory dają o sobie znać. W nocy budzę się i nie mogę spac. I bardzo wcześnie jak na mnie się budzę. Ale widać organizm przygotowuje się do bycia mamą
P.s. Tak się laseczki rozpisałyście, że potrzebuję czasu na nadrobienieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 16:37
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:Trzymam kciuki ❤
Ja dzisiaj ugotowalam gar zupy ogórkowej i zjadlam juz 2 michy...
Dziewczyny zamierzacie robić badania genetyczne dziecka? Mnie juz dzisiaj ginekolog pytala czy mam zamiar... Czy nie jest to badanie przeziernosci czy jakos tak?
Ja w żadnej z ciąz nie robiłam. Ale gdyby był cień wątpliwości na usg bym.robiła.Paulina.G lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny