LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ss wrote:Melbusia znalazlam , norma byla do 99mg a ja mialam 100mg, zlecono mi krzywa cukrowa i tam juz przy pierwszym pobraniu mialam 84mg i pozostale wyniki po wypiciu glukozy tez w porzadku. Nie bylam ani przez chwilę na diecie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melbusia trzymaj się kochana, jeśli Cię to pocieszy to ja tez jem w kółko to samo bo niby ma wszystko mam ochotę a jak tylko to przygotuję to ochota mija i robi mo się niedobrze. W dodatku dzisiaj cały dzień leżę i nie mogę się uporać z okropnym bólem głowy. Mam takie zawroty, że tylko siku i do łóżka...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melbusia88 wrote:Andziula witaj widzę, że jesteśmy w tym samym wieku i jak się domyślam, ty też masz ginekologa w szczecinie ja też z zachodniopomorskiego, ale na wizytę do mojego ginekologa szczecińskiego dojeżdżam 100 km, ale myślę, że warto
-
nick nieaktualnyPije pije ale dziś mam nokaut. Lena grandzi Oskar chory jutro zapewne antybiotyk dostanie i chyba go wyśle na mini wakacje dziadków bo w domu się męczy chodzi w masce żeby nas nie zarazica tam ma swobode. Zdarzylo mi sie juz kilka razy plamic-nie tylko dziś a nawet nie mam jak i kiedy poleżeć. Tak to jest przy takim mlauchu w domu:(
Eh Wam.powiem ta ciąża to wielkie zaskoczenie dla nas i nadal nie mogę się z nią do końca zaprzyjaźnić. Los chyba mi oddaje bo po Oskarze 2 ciążę stracilam ale przy dwójce dzieci juz więcej nie planowałam....a tu psikus.