X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się usunęłam, możesz działać

l22n6iyek016fbg8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    ale 4 dni to duzo maluszek sie pieknie roziwja :D
    Oczywiście ze pieknie sie rozwija tylko ja jak mialam usg w 4t4d to panikowalam ze jest za maly bo tylko 2mm i tak doszukiwalam sie co moze byc nie tak bo Paulina w tym czasie miala 10mm. Ale teraz po wczorajszym usg jestem spokojna.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny hjakie macie propozycie do tabelki google wspenie ją ogarnelam ale wszystko mozen zmienic :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    ok <3 <3

• PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt watek zalozyla Melbusia i dobrze byloby uzgadniac takie sprawy,ale tez uważam, ze jest to nasz wspolny watek i każda z nas z osobna go tworzy. Warto wiec wdrazac jak najlepsze rozwiazania. Nie bądźmy zero jedynkowe bo moc kobiet tkwi w rozsadku i tworzeniu :)....
    Moja uwaga do Melbusi,uwazam,ze lista Agniechy z tp przypisanym dokladnie tak jest najbardziej przejtzysta wiec jesli tez macie podobne spostrzezenie to moja prosba do Melbusi by zmodyfikowala swoja o wlasnie ten aspekt.
    Mam nadzieje,ze sensownie wytlumaczylam co mam na mysli bo mam wrazenie,ze gorzej mi idzie artykuowanie moich mysli hihi.

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Paulina. G widze ,że jest jeszcze Twoich wpisów przed Agniechaaaa ,bo patrzyłam czy moich nie ma ;)
    Myslalam ze tylko z 1str.. ok juz usuwam

3i499vvjspjyuavk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Fakt watek zalozyla Melbusia i dobrze byloby uzgadniac takie sprawy,ale tez uważam, ze jest to nasz wspolny watek i każda z nas z osobna go tworzy. Warto wiec wdrazac jak najlepsze rozwiazania. Nie bądźmy zero jedynkowe bo moc kobiet tkwi w rozsadku i tworzeniu :)....
    Moja uwaga do Melbusi,uwazam,ze lista Agniechy z tp przypisanym dokladnie tak jest najbardziej przejtzysta wiec jesli tez macie podobne spostrzezenie to moja prosba do Melbusi by zmodyfikowala swoja o wlasnie ten aspekt.
    Mam nadzieje,ze sensownie wytlumaczylam co mam na mysli bo mam wrazenie,ze gorzej mi idzie artykuowanie moich mysli hihi.
    melbusia juz napisala, ze skasowala swoj post. Ja wtakim razie sie tym zajme aole czekam na wsze sugestie bo jak siwetnie napisalas razem to tworzymy i zawsze uwazam, ze dobry pomysl wart jest wykorzystania wiec czekam na wasze propozycje! :)

PixiDixi, Niecierpliwa123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usunelam z pierwszej strony posty.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju,niewazne,bylby bylo o nas dla nas Babiczki. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    i nie usowaj sie tylko doradzaj :) Wszystkie tu mamy duzo do powiedzenia i cenne uwagi :) a jesli serio tak Cie to urazilo to przepraszam napisze do administracji czy jest szana aby byly dwie modyfikatorki strony :)

i chce zeby to bylo miedzy nami jasne w zaden sposob nie chcialam Cie urazic <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 13:38

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post jest juz na 1 str ;)

3i499vvjspjyuavk.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    i nie usowaj sie tylko doradzaj :) Wszystkie tu mamy duzo do powiedzenia i cenne uwagi :) a jesli serio tak Cie to urazilo to przepraszam napisze do administracji czy jest szana aby byly dwie modyfikatorki strony :)

i chce zeby to bylo miedzy nami jasne w zaden sposob nie chcialam Cie urazic <3
    Nie, spoko, działaj, widzę, że masz dużo zapału, to fajnie.Chodziło mi to, że usunęłam swoje posty,tak jak prosiłaś, nie konto. Dziś jest taki dzień, że mnie wszytsko dobija na maksa, nie chodzi o ciąże.

l22n6iyek016fbg8.png
  • Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, możecie mnie dopisać? :). Wg OM data porodu to 09.07.2018 :).

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Nie, spoko, działaj, widzę, że masz dużo zapału, to fajnie.Chodziło mi to, że usunęłam swoje posty,tak jak prosiłaś, nie konto. Dziś jest taki dzień, że mnie wszytsko dobija na maksa, nie chodzi o ciąże.
    to ja zaprszam na wirtualne kakao zawsze pomaga na smutki <3 :) i trzeba pamietaj jutro bedzie leprzy dzien i moze wiecej slonka bo u nas pogoda marna (krakow)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanillaice wrote:
    Dziewczyny, możecie mnie dopisać? :). Wg OM data porodu to 09.07.2018 :).
    jestes :)

• Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zrobiłam kolejną betę, bo trochę się bałam, że nadal nie mam kompletnie żadnych objawów (oprócz ciągłego pieczenia w gardle) i podskoczyła z 1163 z poniedziałku do 2652 :).

Paulina.G, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melbusia88 co się dzieje?

"Troszkę Nas Jest.."
  • Katka_ Znajoma

Wysłany: 9 listopada 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda dzieki za info
    agniecha super Ci wyszła ta lista
    fajnie, że nasze grono codziennie się powiększa
    melbusia trzymaj się, może możecie razem z agniechą zajmować się aktualizacją listy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 14:02

hchy9jcg8bild9ko.png
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka znajomy masz nick :) kojarzy mi się skądś, masz starsze dzieci?

"Troszkę Nas Jest.."
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona ja tez sie stresowałam, bo ciaze niby wszytskie podobny tydzien. a moja beta marna :P ide dziś zobaczyc co tam slychac i na bete :) ale juz mnie stresik łapie powoli

‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ