LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:ale 4 dni to duzo maluszek sie pieknie roziwja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fakt watek zalozyla Melbusia i dobrze byloby uzgadniac takie sprawy,ale tez uważam, ze jest to nasz wspolny watek i każda z nas z osobna go tworzy. Warto wiec wdrazac jak najlepsze rozwiazania. Nie bądźmy zero jedynkowe bo moc kobiet tkwi w rozsadku i tworzeniu ....
Moja uwaga do Melbusi,uwazam,ze lista Agniechy z tp przypisanym dokladnie tak jest najbardziej przejtzysta wiec jesli tez macie podobne spostrzezenie to moja prosba do Melbusi by zmodyfikowala swoja o wlasnie ten aspekt.
Mam nadzieje,ze sensownie wytlumaczylam co mam na mysli bo mam wrazenie,ze gorzej mi idzie artykuowanie moich mysli hihi. -
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Fakt watek zalozyla Melbusia i dobrze byloby uzgadniac takie sprawy,ale tez uważam, ze jest to nasz wspolny watek i każda z nas z osobna go tworzy. Warto wiec wdrazac jak najlepsze rozwiazania. Nie bądźmy zero jedynkowe bo moc kobiet tkwi w rozsadku i tworzeniu ....
Moja uwaga do Melbusi,uwazam,ze lista Agniechy z tp przypisanym dokladnie tak jest najbardziej przejtzysta wiec jesli tez macie podobne spostrzezenie to moja prosba do Melbusi by zmodyfikowala swoja o wlasnie ten aspekt.
Mam nadzieje,ze sensownie wytlumaczylam co mam na mysli bo mam wrazenie,ze gorzej mi idzie artykuowanie moich mysli hihi.PixiDixi, Niecierpliwa123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelbusia88 wrote:Już się usunęłam, możesz działać
i chce zeby to bylo miedzy nami jasne w zaden sposob nie chcialam Cie urazicWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 13:38
-
Agniechaaaa wrote:i nie usowaj sie tylko doradzaj Wszystkie tu mamy duzo do powiedzenia i cenne uwagi a jesli serio tak Cie to urazilo to przepraszam napisze do administracji czy jest szana aby byly dwie modyfikatorki strony
i chce zeby to bylo miedzy nami jasne w zaden sposob nie chcialam Cie urazic -
nick nieaktualnymelbusia88 wrote:Nie, spoko, działaj, widzę, że masz dużo zapału, to fajnie.Chodziło mi to, że usunęłam swoje posty,tak jak prosiłaś, nie konto. Dziś jest taki dzień, że mnie wszytsko dobija na maksa, nie chodzi o ciąże.
-
nick nieaktualny
-
magda dzieki za info
agniecha super Ci wyszła ta lista
fajnie, że nasze grono codziennie się powiększa
melbusia trzymaj się, może możecie razem z agniechą zajmować się aktualizacją listy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 14:02