LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ciężko Was nadrobić
ja pierwszą wizyte mam dopiero 24.11 bo na nfz ide, wcześniej nie chcą mnie widzieć
i pewnir już wtedy zobaczę
bo to 8 tydz będzie lecieć. Lekkie zazdro, że kropki swoje już zobaczyłyście
z objawów to tylko częściej niż wcześniej latam siku
w poprzedniej ciąży żadnych objawów nie miałam na początku... ale wolałabym aby jakieś miała bo nawet nie czuję, że w ciąży jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:Lekarka powiedziała że narazie nie może powiedziec.. ze na nastepnej wizycie dokladnie zmierzy i wtedy okresli

Mój kropek ma 2,5mm i wczoraj oceniła na 5t6d, termin na 5 lipca. Twoj kropek większy, więc może wczesniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 12:02
-
nick nieaktualnyKobitki jak robimy z tą 1str ja to moge ogarnac bo jestem na l4 i nawet na spokojnie wszystko ogarnę tylko ze problem jest ze mnie nie ma na 1str

Mam nawet linki do fajnych artykułów itp wiec było by jak znalazł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 12:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusisz skopiować kod i wkleić w ustawieniach w społecznościNiecierpliwa123 wrote:Dziewczyny ale jak ustawic zeby suwaczek byl przy moich postach? Ciemna masa jeatem. Stworzylam suwaczek i pokazaly sie jakies kody co ja mam z tym i gdzie zrobic?
-
nick nieaktualnydziewczyny mam prozbe do tych ktore byly na poczatku watku
moja 1wypowiedz tutaj jest na 2 str jakbyscie sasowaly swoje wpisay (juz wszytskie terminy spisalam) to moja wskoczyla by na 1 str i wtedy wszytsko bylo by na swoim miejscu
jaz koncze to wsyztsko ogarniac i mogla bym to wkleic jak tylko bede na tej 1 str
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 12:36
Tinnera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
He he suwaczek sie udal-dzieki Aga☺ powiedzcie mi jeszcze czy ktoras ma miesniaka w ciazy? Ja ma prawie 5cm i jest podsluzowkowy. Lekarz mowil ze narazie bedziemy go obserwowac i nie powinien wplywac na ciaze i fasolke alee moze dawac dolegliwosci pozniej. Tylko nie wiem jakie i jak on sie ma ten rodzaj miesniaka do porodu?

-
nick nieaktualny