LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ciężko Was nadrobić ja pierwszą wizyte mam dopiero 24.11 bo na nfz ide, wcześniej nie chcą mnie widzieć i pewnir już wtedy zobaczę bo to 8 tydz będzie lecieć. Lekkie zazdro, że kropki swoje już zobaczyłyście z objawów to tylko częściej niż wcześniej latam siku w poprzedniej ciąży żadnych objawów nie miałam na początku... ale wolałabym aby jakieś miała bo nawet nie czuję, że w ciąży jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:Lekarka powiedziała że narazie nie może powiedziec.. ze na nastepnej wizycie dokladnie zmierzy i wtedy okresli
Mój kropek ma 2,5mm i wczoraj oceniła na 5t6d, termin na 5 lipca. Twoj kropek większy, więc może wczesniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 12:02
-
nick nieaktualnyKobitki jak robimy z tą 1str ja to moge ogarnac bo jestem na l4 i nawet na spokojnie wszystko ogarnę tylko ze problem jest ze mnie nie ma na 1str
Mam nawet linki do fajnych artykułów itp wiec było by jak znalazłWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 12:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa123 wrote:Dziewczyny ale jak ustawic zeby suwaczek byl przy moich postach? Ciemna masa jeatem. Stworzylam suwaczek i pokazaly sie jakies kody co ja mam z tym i gdzie zrobic?
-
nick nieaktualnydziewczyny mam prozbe do tych ktore byly na poczatku watku moja 1wypowiedz tutaj jest na 2 str jakbyscie sasowaly swoje wpisay (juz wszytskie terminy spisalam) to moja wskoczyla by na 1 str i wtedy wszytsko bylo by na swoim miejscu jaz koncze to wsyztsko ogarniac i mogla bym to wkleic jak tylko bede na tej 1 str
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 12:36
Tinnera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
He he suwaczek sie udal-dzieki Aga☺ powiedzcie mi jeszcze czy ktoras ma miesniaka w ciazy? Ja ma prawie 5cm i jest podsluzowkowy. Lekarz mowil ze narazie bedziemy go obserwowac i nie powinien wplywac na ciaze i fasolke alee moze dawac dolegliwosci pozniej. Tylko nie wiem jakie i jak on sie ma ten rodzaj miesniaka do porodu?
-
nick nieaktualny