LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny gratuluję wczorajszych wizyt i powodzenia wszystkim, które dzisiaj wizytują.
Mnie piersi bolą bardzo rzadko, właściwie oprócz wieczornego zmęczenia nie mam żadnych objawów.
Sonia proszę dla Ciebie link do poczytania https://academic.oup.com/humrep/article/17/2/485/568986/Maternal-serum-HCG-is-higher-in-the-presence-of-a -
nick nieaktualny
-
zielona na samą myśl o ważeniu mam dreszcze , w poprzednie ciąży przytyłam 20 kg i wyglądałam jak słoń przy moim wzroście. Mam niedoczynność tarczycy i tyję od powietrza, muszę się mocno nagimnastykować, żeby utrzymywać wagę.
W tej ciąży chciałabym przytyc max 15. -
Dziewczyny gratuluję wszystkich udanych wizyt. Ja niestety muszę uzbroić się w cierpliwość do poniedziałku. Wczoraj zasłabłam w urzędzie jak załatwiałam sprawy firmowe, pojawiły mi się najpierw mroczki przed oczami, zakręciło mi się w głowie i musiałam usiąść na podłodze Byłam trochę głodna, zmęczona i zestresowana, wiec to pewnie dlatego. Na szczęście fajni ludzie stojący ze mną w kolejce zaopiekowali się mną wzorowo Jeden Pan mi trzymał nogi w gorze (jak to dobrze, ze miałam spodnie). Chcieli wzywać pogotowie ale po chwili zrobiło mi się lepiej i podziękowałam. Mam już nauczkę i od dzisiaj nie wychodzę z domu bez czegoś do jedzenia i wody. Uważajcie na siebie kochane
-
Tinnera wrote:Sanka jak taka tytulowa strona wygląda?
-
nick nieaktualny
-
Magda a orientujesz sie jak wyglada przejście na l4 na urlopie wychowawczym?moze któraś z Was miała taka sytuacje?
Czy trzeba na jeden dzień do pracy czy można odrazu przedstawić l4?
Alfa centaura współczuje omdlenia, całe szczęście ze miałas wokół siebie ludzi którzy Ci pomogli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 09:52
-
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:
Tez jestem za ogarnięciem listy na 1str sama mogła bym to robić ale niestety ja sie na 1str nie udzielałamPaulina.G lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatka_ wrote:Magda a orientujesz sie jak wyglada przejście na l4 na urlopie wychowawczym?moze któraś z Was miała taka sytuacje?
Czy trzeba na jeden dzień do pracy czy można odrazu przedstawić l4?
Alfa centaura współczuje omdlenia, całe szczęście ze miałas wokół siebie ludzi którzy Ci pomogli.
Jak najbardziej możesz od razu iść na l4 bez powrotu do pracy
-
Paulina piękny kropek dużo zdrówka !
Ja się dziś czuję fatalnie, kiepsko spałam, boli mnie głowa i mam zawroty, może to tez przez jakieś nerwy przed wizytą, ale bardzo to dziwne uczucie.
Macie też takie napady głodu, nagle wydaje mi się ze jeśli czegoś nie zjem to się przewrocęPaulina.G lubi tę wiadomość
-
Lena ja tak mam jak jestem głodna to zaraz robi mi się niedobrze, kreci mi się w głowie. I właśnie zawsze to tak nagle się robi, przed wczoraj zjadłam obiad nie do końca bo już byłam najedzona, nie minęło 20min ja ide do kuchni bo jestem taka głodna że brzuch mnie bolał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny