LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie przed sekunda tez wróciłam od lekarza. Wizyta totalnie nieplanowana. Miałam iść za tydzień, ale dostalam dziś wieczorem leciutkich brązowych plamien i spanikowalam, bo wcześniej nic nie było. Zadzwoniłam do dr i powiedział, że mnie przyjmie po pacjentach. Zrobił mi szybciutko usg na którym pikalo juz serduszko . Ledwo co je dostezeglam ale bylo. Nie mogłam w to uwierzyc, nie spodziewałam się ze je tak szybko zobaczę jak plamienia będą dalej to mam przyjść za tydzień, a jak ustąpią to za 2 tyg i wtedy dokładnie zmierzymy fasolkę i obejrzymy serducho.
Na plamienia dostałam 2x luteina + 2x duphaston - na wszelki wypadek
Co do piersi to mnie trochę bolą. Chyba najbardziej wieczorami. Codziennie sprawdzam czy dalej są nabrzmiale i wrażliwe bo przypomina mi to ze jestem d ciazyPaulina.G, kkarolina89, Agniechaaaa, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Ove super gratuluję oby plamienia nie wróciły.
Kurcze też się stresuje przed jutrzejszą wizytą a dopiero ok 19 mam. Nie wiem jak wytrzymam cały dzień, już teraz jak pomyśle to serce mi mocniej biję. O dziwo nawet mój facet chcę iść ze mną na wizytę co zawsze jak chciałam żeby mnie podwiózł to się wykręcałTinnera, Ove lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny