LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tak myśle o dziewczynce, bo serduszkowalismy nie tak idealnie w owulację, chociaż ten cykl był bez monitoringu, to może była po prostu wcześniej. Póki co nie mam parcia na płeć, to moja pierwsza bardzo wyczekane ciąża i jedyne co mnie martwi to żebyśmy byli zdrowi
Aguś jeszcze raz gratuluję piękne te Twoje kropki -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Ja tak myśle o dziewczynce, bo serduszkowalismy nie tak idealnie w owulację, chociaż ten cykl był bez monitoringu, to może była po prostu wcześniej. Póki co nie mam parcia na płeć, to moja pierwsza bardzo wyczekane ciąża i jedyne co mnie martwi to żebyśmy byli zdrowi
Aguś jeszcze raz gratuluję piękne te Twoje kropki
Zdrowie najwazniejsze -
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Mam pytanie jak z Waszymi cycami?bola,nie bola badz raz bola lub nie?. U mnie ostatnia wersja ,od wczoraj nie bolą. Chyba wole miec wdzystkie objawy hurtowo. A najchetniej wlasne USG.
PixiDixi, Uli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez nie bolą... czasami są wrażliwe, ale na moment. Nie wiem jaka pogoda w Polsce.. ale tutaj dzisiaj szaro i buro, pada i juz zaczyna być ciemno. Jestem dzisiaj maksymalnie senna i najchetniej caly dzien bym przespala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 16:16
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny