LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tak myśle o dziewczynce, bo serduszkowalismy nie tak idealnie w owulację, chociaż ten cykl był bez monitoringu, to może była po prostu wcześniej. Póki co nie mam parcia na płeć, to moja pierwsza bardzo wyczekane ciąża i jedyne co mnie martwi to żebyśmy byli zdrowi

Aguś jeszcze raz gratuluję
piękne te Twoje kropki
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Ja tak myśle o dziewczynce, bo serduszkowalismy nie tak idealnie w owulację, chociaż ten cykl był bez monitoringu, to może była po prostu wcześniej. Póki co nie mam parcia na płeć, to moja pierwsza bardzo wyczekane ciąża i jedyne co mnie martwi to żebyśmy byli zdrowi

Aguś jeszcze raz gratuluję
piękne te Twoje kropki

Zdrowie najwazniejsze
-
Agniecha, gratuluję! Super wieści, tak się cieszę że wszystko jest ok!
Reszcie dziewczyn też gratuluję! Cieszcie się początkiem ciąży, małym brzuszkiem, brakiem objawów, bo potem już tak lekko nie będzie
nick nieaktualny, Sońkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie bolą tylko sutki ale wydaje mi sie ze juz troszkę mniejPixiDixi wrote:Mam pytanie jak z Waszymi cycami?bola,nie bola badz raz bola lub nie?. U mnie ostatnia wersja ,od wczoraj nie bolą. Chyba wole miec wdzystkie objawy hurtowo. A najchetniej wlasne USG.
PixiDixi, Uli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez nie bolą... czasami są wrażliwe, ale na moment. Nie wiem jaka pogoda w Polsce.. ale tutaj dzisiaj szaro i buro, pada i juz zaczyna być ciemno. Jestem dzisiaj maksymalnie senna i najchetniej caly dzien bym przespala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 16:16
PixiDixi lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny