LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, dzień dobry! Dziewczyny, czy Wy tez macie tyle snow? Ja normalnie w nocy budzę się kilka razy, ciagle śni mi się usg, wizyty u lekarza, już od dwóch dni to samo... masakra... nie wiem czy za bardzo się jakoś przejmuje czego co chodzi
-
Zielona1911 wrote:Dzien Dobry. Pije kawke ( nie odrzucilo mnie od niej:) i zbieram sie do lekarza.
Zarejestrowalam sie w niemieckim rossmanie ze jestem w ciazu i odebralam super paczke od nich. Pelno próbek plus butelka antykolkowa z nuka i taka torba na przybory -
Lena21 wrote:Enel med? Pytam bo tam tez tak jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Witam ja po wizycie. Dzis dostalam wynikiz bety z piatku (4+4) i 900.
Dzis na usg pecherzyk 9mm i zarodek 2mm.
Ja bym mogła teraz zadzwonić po wyniki bety z wczoraj... ale poczekam do jutra do wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 10:55
-
nick nieaktualny
-
Hej ale napisałyście, forum widzę kwitnie jak moje dziecko pójdzie do przedszkola to mam nadzieję, że będę miała więcej czasu.
odnośnie płci to raz myślę, że chłopak a raz, że dziewczynka.
lena ja myślę, że przeczucie Cię nie myli i będziesz miała córkę -masz bardzo wysoki przyrost bety we wczesniej ciąży a wg naukowców świadczy to o płci żeńskiej.
agniecha, zielone powodzenia na wizycie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 11:10
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie przeglądałam internety w tej sprawie i po pierwsze nie jest to żadna naukowa teoria, a po drugie chyba chodzi o wartości, nie o przyrost. Sam prawidłowy przyrost świadczy o prawidłowym rozwoju ciąży, a wartości mogą nam sugerować płeć. Ja to tak rozumiem przynajmniej.
U mnie było tak:
16 dpo 142
24 dpo 2668.
Nie są to bardzo wysokie wartości czytając z tych norm, czyli zapowiada się na chłopca?
PixiDixi lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Sońkaa wrote:Oczywiście napisałam jak ja to rozumiem, możliwe, że to bzdury
Ja to zrozumialam odwrotnie wartosci bety sa indywidualne, ale przyrost juz nie. Jesli mamy kolo tych prawidlowych 66-100% przyrostu to chlopczyk, a jesli okolo 200% to dziewczynka ja mialam z 21 na 65, wiec okolo 200%,
okaze sie w lipcu czy teoria prawdziwa