LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe mamy na wątku fajnie coraz więcej nas
Dziewczyny dajcie znać jutro koniecznie jak po usg sama się nie mogę doczekać co tam u Was wyjdzie a w czwartek przed moją wizytą to chyba będę chodziła po ścianach Dziś po pracy bardzo bolało mnie podbrzusze, dużo mocniej niż zwykle, pomógł mi cieplutki prysznic chyba będę musiała powiedzieć koleżance z pracy o ciąży żeby odstąpiła mi wygodniejsze miejsceAndziula_1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam. Dziewczyny ja dzisiaj bylam u lekarza wszystko ok serduszko pikalo i tp na 4.07. Dziewczyny trzymam mocno kciuki za jutrzejsze usg! Bedzie dooobrze. A powiedzcie mi jak sobie ustawiacie takie sliczne suwaczki?
Agniechaaaa, PixiDixi, Sońkaa, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa123 wrote:Witam. Dziewczyny ja dzisiaj bylam u lekarza wszystko ok serduszko pikalo i tp na 4.07. Dziewczyny trzymam mocno kciuki za jutrzejsze usg! Bedzie dooobrze. A powiedzcie mi jak sobie ustawiacie takie sliczne suwaczki?
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za miłe przywitanie i przyjęcie do grupy
U nas tez wiedzą tylko rodzice i jedni przyjaciele. Jakoś tak jeszcze boimy się mówić, żeby nie zapeszyć. Jak zobaczymy serduszko to powiemy rodzeństwu. Reszta bliskich na święta się dowie. Akurat będę zaczynać II trymestr. A w pracy jeśli dam radę to chcę być do końca grudnia, ale chyba wcześniej uświadomię szefa. Jescze pomyślę.
Ja się nawet boję suwaczek dodać, żeby nie zapeszyć... <crazy>
Agniecha jak się czujesz? Bliźniaki ❤️ Cudownie. Ja marzyłam o bliźniakach, ale i z jednego cieszę się niesamowicieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 16:15
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Dziękuję za miłe przywitanie i przyjęcie do grupy
U nas tez wiedzą tylko rodzice i jedni przyjaciele. Jakoś tak jeszcze boimy się mówić, żeby nie zapeszyć. Jak zobaczymy serduszko to powiemy rodzeństwu. Reszta bliskich na święta się dowie. Akurat będę zaczynać II trymestr. A w pracy jeśli dam radę to chcę być do końca grudnia, ale chyba wcześniej uświadomię szefa. Jescze pomyślę.
Ja się nawet boję szwaczek dodać, żeby nie zapeszyć... <crazy>
Agniecha jak się czujesz? Bliźniaki ❤️ Cudownie. Ja marzyłam o bliźniakach, ale i z jednego cieszę się niesamowicie -
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:Witam się i ja:-) jestem po wizycie. Jest pięknie bijące serduszko. Jestem mamą 9 letniego Oskara i 11miesięcznej Lenki:-)
Pozdrawiammagdaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My z mężem nie mówiliśmy jeszcze nikomu z rodziny po ostatnim obwieszczeniu zaraz po teście i wielkiej klapie chwilę po wolimy się wstrzymać chociaż do wizyty serduszkowej (13.11). Wiedzą tylko znajomi do których szliśmy na popijawę w dzień jak zrobiłam betę no i samo z siebie wyszło
-
magdaa wrote:Sanka bo to mit z tym karmieniem:) co prawda mając dwa szczęścia już nie planowałam 3 ale...aby rosło zdrowo:-)
I Wam.również tego życzę.magdaa lubi tę wiadomość