LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andziula_1988 wrote:A o dodam, że jestem ze Szczecina
-
Ove wrote:28 września Owulkę miałam ok. 11 października (miałam monitoring, więc jestem w stanie dość dokładnie to określić )
To moja pierwsza ciążą . Byłam na pierwszej wizycie 27 października (widać było tylko oznaki ciąży, bez pęcherzyka), miałam iść w zeszłą sobotę, ale zrezygnowałam i stwierdziłam, że przełożę wizytę na 20 listopada, bym już wiedziała, że czas, by zobaczyć serduszko. -
Cześć Dziewczyny to moje pierwsze forum, nigdy nie odczuwałam potrzeby aby z takiego korzystać termin wg belly mam na 13.07, proszę o dopisanie
To moja druga ciąża (licze na dziewczynkę ), jestem z Warszawy.
Spokojnych ciąż życzęPixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
M@ziii wrote:Cześć gapa ja owu miałam chyba 10.10 w rocznicę ślubu rodziców wtedy zostałam też ja poczęta
-
Tinnera wrote:melbusia mi ustal date od pierwszego dnia os miesiaczki, zreszta zawsze tak mialam, pozniej ew data jest brana z usg. no zobaczymy, Ty kiedy ostatni okres mialas?
-
melbusia88 wrote:To mamy podobnie, moja też pierwsza ciąża, z tym, że ja miałam owulkę 11-12 pażdziernika (byłam na monitoringu 9.10, to jeszcze pęcherzyk nie był duzy i gin własnie mówił, ze chyba będzie 11-12, a 13 byłam znów na monitoringu, to już było po owulce). i na wizycie 28 pażdziernika. serduszkową mam na 15.11. A jak się czujesz ?
Agniechaaaa wrote:Pixi ja miałam transfer 13 w piatek o 13
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 22:27
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien Dobry. Pije kawke ( nie odrzucilo mnie od niej:) i zbieram sie do lekarza.
Zarejestrowalam sie w niemieckim rossmanie ze jestem w ciazu i odebralam super paczke od nich. Pelno próbek plus butelka antykolkowa z nuka i taka torba na przyboryPixiDixi, Paulina.G, magdaa lubią tę wiadomość