LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tinnera wrote:Melbusia88 co się dzieje?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelbusia spokojnie rozumiem Twoją sytuacje ale jestem przkonana, że silna z Ciebie babka i dasz rade i z tym!!
a ze mnie idiotka i wypalilam z kakaem na pocieszenie (glupia ja ) ale mysle, ze koktail jakis bedzie dopowiedniWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 14:38
-
nick nieaktualny
-
Sanka wrote:Melbusia a na jakies podstawie została Ci zdoagnozowana ta cukrzyca?
na czczo 97
po godz 127
po 2 godz 98
potem robiłam na czczo we wrześniu i miałam 95 -
Melbusia nadszedl trudny czas ale to minie. Przyzwyczaisz sie i bedzie dobrze. Mina te wszystkie humory i odrzucanie od wszystkiego i zobaczysz ze inaczej na to zaczniesz patrzec. Trzymaj sie!!! I dasz rade napewno silna przeciez jestes i nie daj sie zalamac pierogom!!!!
-
nick nieaktualnyMelbusia znalazłam taki jadłospis przy cukrzycy ciazowej moze znajdziesz cos co by Ci zasmakowało
http://cdn7.dlarodzinki.smcloud.net/t/myfile/jadlospis_pdf1.pdf
https://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/ciaza/dieta-cukrzycowa-w-ciazy-jadlospis-i-przepisy-co-mozna-jesc/h7l1fhd
bede jeszcze o tym vzytac i szukac razem cos wymyslimy, zeby Ci smakowalo i humor dzieki temu dopisywalWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 14:45
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelbusia88 wrote:Dzięki za wsparcie dziewczyny, ale dziś chyba nic nie jest w stanie mnie pocieszyć. Odkąd jestem w ciąży mój apetyt wzrósł, a możliwości skurczyły się o połowę. Skoro ja jestem głodna, to moje maleństwo też ale niby tak trzeba
-
Agniechaaaa wrote:Melbusia znalazłam taki jadłospis przy cukrzycy ciazowej moze znajdziesz cos co by Ci zasmakowało
http://cdn7.dlarodzinki.smcloud.net/t/myfile/jadlospis_pdf1.pdf
https://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/ciaza/dieta-cukrzycowa-w-ciazy-jadlospis-i-przepisy-co-mozna-jesc/h7l1fhd
bede jeszcze o tym vzytac i szukac razem cos wymyslimy, zeby Ci smakowalo i humor dzieki temu dopisywalPixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melbusia ty jedtes pewna ze masz cukrzyce? Ja w pierwszej ciazy mialam na poczatku tez cukier cos ok twojego i zlecono mi krzywa cukrowa i ona wyszla ok, potem po 20tc powtarzalam itez byla ok, na rzadnej diecie nie bylam, zaraz sprobuje odnalezc wynik cukru.
-
Melbusia, na milion procent Twoja kruszynka nie jest glodna. Masz w sobie absolutnie wszystko co dobre dla maleństwa. Ty mozesz faktycznie byc glodnawa ,ale biologia jest tak ustawiona,ze Twoje dziecko dostanie a Tobie predzej zabraknie. Mam na mysli kalorie i witaminy ,minerały.
Agniechaaa to taka pozytywnie nakrecona babka i widze,ze juz cos tam wygrzebala dla Ciebie to super.
Aga jeszcze poszperaj proszę bo do Melbusi i ja dołączę z dietą bo według gina muszę, niestety. Nie jestem cukrzykiem,ale pojawia mi sie problem z rozkladaniem cukru w ciazy,niestety.
Melbusia glowa do gory i powiem Ci,ze w koncowce ciazy jak popatrzysz z perspektywy to zobaczysz jednak mase plusow tej diety. Poczatki sa mega trudne,tez jrstem przerazona ,ale jest to jedyna zdrowa droga do celu. No i dzieki temu nir przytyje 35 kg a z 10 a to jest zdecydowanie lepszy wynik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 14:57
-
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Melbusia, na milion procent Twoja kruszynka nie jest glodna. Masz w sobie absolutnie wszystko co dobre dla maleństwa. Ty mozesz faktycznie byc glodnawa ,ale biologia jest tak ustawiona,ze Twoje dziecko dostanie a Tobie predzej zabraknie. Mam na mysli kalorie i witaminy ,minerały.
Agniechaaa to taka pozytywnie nakrecona babka i widze,ze juz cos tam wygrzebala dla Ciebie to super.
Aga jeszcze poszperaj proszę bo do Melbusi i ja dołączę z dietą bo według gina muszę, niestety. Nie jestem cukrzykiem,ale pojawia mi sie problem z rozkladaniem cukru w ciazy,niestety.
Melbusia glowa do gory i powiem Ci,ze w koncowce ciazy jak popatrzysz z perspektywy to zobaczysz jednak mase plusow tej diety. Poczatki sa mega trudne,tez jrstem przerazona ,ale jest to jedyna zdrowa droga do celu. No i dzieki temu nir przytyje 35 kg a z 10 a to jest zdecydowanie lepszy wynik.
-
nick nieaktualny
-
ss wrote:Melbusia ty jedtes pewna ze masz cukrzyce? Ja w pierwszej ciazy mialam na poczatku tez cukier cos ok twojego i zlecono mi krzywa cukrowa i ona wyszla ok, potem po 20tc powtarzalam itez byla ok, na rzadnej diecie nie bylam, zaraz sprobuje odnalezc wynik cukru.