LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:Mam nadzieję że będzie się ci wchłaniać. Tego ci życzę.
Trzeba czekać
-
U mnie wszystko dobrze, dziecko troszke większe- CRL 61,9mm, a to jest 12+4
. Jest tylko jedna zła wiadomość, łożysko dolnym biegunem pokrywa ujście kanału szyjki macicy. Czyli z igraszek z M nici.
magdaaq, muminka83, PixiDixi, Paulina.G, Agniechaaaa, mięsko lubią tę wiadomość
-
Glass wrote:U mnie wszystko dobrze, dziecko troszke większe- CRL 61,9mm, a to jest 12+4
. Jest tylko jedna zła wiadomość, łożysko dolnym biegunem pokrywa ujście kanału szyjki macicy. Czyli z igraszek z M nici.
-
Glass wrote:Pamiętaj tylko, że to dziecko jest tak samo ważne jak reszta Twoich dzieci i się oszczedzaj
. Reszta w rękach Boga.
muminka83 lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Dlatego juz narzekać tu nie bede bo roznie to moze byc odebrane. A niestety tylko kobiety w mojej sytuacji sa w stanie to.zrozumieć.
.
PixiDixi, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Glass wrote:Potrafię zrozumieć, że jest Ci ciężko, potrafię zrozumieć, że to trudne, ale niechęci do maleńswa, kóre nie prosiło się na ten świat nigdy nie zrozumiem (u żadnej kobiety nie tylko u Ciebie). Wykorzystuj rodzinę jak możesz, męża zagoń do roboty i myśl pozytywnie. Wszystko będzie dobrze
.
Glass, kashanti, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Tinnera wrote:Nie byli żadnych objawów, ani poronnych ani ciążowych, cycki dalej wielkie i nabrzmiale ale mam poronienie chybione a w tym ponoć tak może byc. Jutro do szpitala..
Tinnera lubi tę wiadomość
-
Tinnera wrote:Nie byli żadnych objawów, ani poronnych ani ciążowych, cycki dalej wielkie i nabrzmiale ale mam poronienie chybione a w tym ponoć tak może byc. Jutro do szpitala..
Trzymaj się kochana... U nas w pracy też był taki jeden przypadek, ale koleżanka nagle w 13tc zaczęła krwawić i się okazało, że serduszko nie bije od 2 tygodni. To straszne, co musisz czuć, bardzo mi przykro, mam nadzieję, że szybko wrócisz na to forum.
❤Ada&Pola❤
-
-
A kiedy miałaś ostatnie USG przed to co dzisiaj?
Dużo siły dla Ciebie, odpocznij i daj sobie czas na przetrwawienie tego. -
Tinnera bardzo mi przykro
to mnie przeraża najbardziej niby wszystko jest ok a serduszko już nie bije
a wiadomo od kiedy? mam nadzieję, że jakoś uprasz się ź strata i pochwalisz nam się dzidziusiem
Wszystkim gratuluję udanych wizyt i zdrowych maluszków
-
-
Jutro mam prenatalne i już zaczęłam się denerwować... Chciałabym już być po. Pewnie znowu niespokojna noc mnie czeka. Osttanio ciągle źle sypiam, albo budzik dzwoni, a mi serce wali jak szalone. Trochę ostatnio problemów się poskładało, m.in zalało nam łazienkę. Może ten niepokój to przez te różne stresy. Mam nadzieję, że jutro usłyszę same dobre wieści i się troszkę uspokoję.