X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Mam nadzieję że będzie się ci wchłaniać. Tego ci życzę.
    Dzięki ale ja to kiepsko widze. Naprawdę kiepsko. Nie wyobrazam.sobie lezec bog wie.ile w takich warunkach jak mam czyli z małym dzieckiem w domu. Nie.no już nie bede narzekać bo to nic nie da.

Trzeba czekać

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem Cię sama mam córeczkę która w marcu ma 2 lata. Trudno czasem jednak udaje się. Mi dużo pomaga mąż i syn i znajomi.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Glass Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko dobrze, dziecko troszke większe- CRL 61,9mm, a to jest 12+4 :). Jest tylko jedna zła wiadomość, łożysko dolnym biegunem pokrywa ujście kanału szyjki macicy. Czyli z igraszek z M nici.

magdaaq, muminka83, PixiDixi, Paulina.G, Agniechaaaa, mięsko lubią tę wiadomość

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glass wrote:
    U mnie wszystko dobrze, dziecko troszke większe- CRL 61,9mm, a to jest 12+4 :). Jest tylko jedna zła wiadomość, łożysko dolnym biegunem pokrywa ujście kanału szyjki macicy. Czyli z igraszek z M nici.
    Dobre wiesci..eh gdybym tylko takie problemy miala:-)

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Glass Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Dobre wiesci..eh gdybym tylko takie problemy miala:-)
    Pamiętaj tylko, że to dziecko jest tak samo ważne jak reszta Twoich dzieci i się oszczedzaj :). Reszta w rękach Boga.

PixiDixi, muminka83 lubią tę wiadomość

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glass wrote:
    Pamiętaj tylko, że to dziecko jest tak samo ważne jak reszta Twoich dzieci i się oszczedzaj :). Reszta w rękach Boga.
    Dlatego juz narzekać tu nie bede bo roznie to moze byc odebrane. A niestety tylko kobiety w mojej sytuacji sa w stanie to.zrozumieć.

muminka83 lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie byli żadnych objawów, ani poronnych ani ciążowych, cycki dalej wielkie i nabrzmiale ale mam poronienie chybione a w tym ponoć tak może byc. Jutro do szpitala..

"Troszkę Nas Jest.."
  • Glass Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Dlatego juz narzekać tu nie bede bo roznie to moze byc odebrane. A niestety tylko kobiety w mojej sytuacji sa w stanie to.zrozumieć.
    Potrafię zrozumieć, że jest Ci ciężko, potrafię zrozumieć, że to trudne, ale niechęci do maleńswa, kóre nie prosiło się na ten świat nigdy nie zrozumiem (u żadnej kobiety nie tylko u Ciebie). Wykorzystuj rodzinę jak możesz, męża zagoń do roboty i myśl pozytywnie. Wszystko będzie dobrze :).

PixiDixi, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glass wrote:
    Potrafię zrozumieć, że jest Ci ciężko, potrafię zrozumieć, że to trudne, ale niechęci do maleńswa, kóre nie prosiło się na ten świat nigdy nie zrozumiem (u żadnej kobiety nie tylko u Ciebie). Wykorzystuj rodzinę jak możesz, męża zagoń do roboty i myśl pozytywnie. Wszystko będzie dobrze :).
    To nie jest nie chęć tylko bezradność. A to dwie różne historie

Glass, kashanti, muminka83 lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Nie byli żadnych objawów, ani poronnych ani ciążowych, cycki dalej wielkie i nabrzmiale ale mam poronienie chybione a w tym ponoć tak może byc. Jutro do szpitala..
    Jestem z Toba kochana. Trzymaj sie dzielnie jak chcesz pisz. Mocno tule od.serca

Tinnera lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi a Ty tak lajkujesz moze i masz jakąś niechęć do mnie ale takimi lajkami to.wiesz

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Straszne... :( Trzymaj się kochana... U nas w pracy też był taki jeden przypadek, ale koleżanka nagle w 13tc zaczęła krwawić i się okazało, że serduszko nie bije od 2 tygodni. To straszne, co musisz czuć, bardzo mi przykro, mam nadzieję, że szybko wrócisz na to forum.

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Glass Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Jeju, to takie przykre. Trzymaj się cieplutko, będziemy czekać na dobre wieści w niedalekiej przyszłości, kiedyś wszystkim nam się uda.

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lajkuje to wszystko co mi odpowiada,podoba mi sie lub wiele wiele innych argumentow :) :)

• Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Bardzo mi przykro :( A kiedy miałaś ostatnie USG przed to co dzisiaj?
    Dużo siły dla Ciebie, odpocznij i daj sobie czas na przetrwawienie tego.

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Lajkuje to wszystko co mi odpowiada,podoba mi sie lub wiele wiele innych argumentow :) :)
    Najważniejsze

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera bardzo mi przykro :( to mnie przeraża najbardziej niby wszystko jest ok a serduszko już nie bije :( a wiadomo od kiedy? mam nadzieję, że jakoś uprasz się ź strata i pochwalisz nam się dzidziusiem

Wszystkim gratuluję udanych wizyt i zdrowych maluszków :)

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Tinnera przytulam mocno... Kochana trzymaj się dzielnie, jestem myślami z Tobą.

l22n6iyek016fbg8.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera ... bardzo mi przykro :(

Jeszcze raz dziękuję Wam za życzenia ♥️Jesteście kochane

3i499vvjspjyuavk.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam prenatalne i już zaczęłam się denerwować... Chciałabym już być po. Pewnie znowu niespokojna noc mnie czeka. Osttanio ciągle źle sypiam, albo budzik dzwoni, a mi serce wali jak szalone. Trochę ostatnio problemów się poskładało, m.in zalało nam łazienkę. Może ten niepokój to przez te różne stresy. Mam nadzieję, że jutro usłyszę same dobre wieści i się troszkę uspokoję.

l22n6iyek016fbg8.png
‹‹ 337 338 339 340 341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ