LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ostatnia moja wizyta to 30 listopada, był wtedy 8+4,lekarz powiedział że od około dwóch tygodni serduszko nie bije.
Dzięki dziewczyny, będę robić badania genetyczne. Mam czwórkę dzieci już i to trzyma mnie przy duchu..Magic, Marikita lubią tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Tinnera, bardzo, bardzo mi przykro
pomodlę się za Ciebie i Maluszka.
Ja dzis idę na UG (idę do lekarza z certyfikatem, a nie do prowadzacego). Być może mój prowadzący robi UG, ale chyba będę się bezpieczniej czuła, jak sprawdzi to lekarz, który się w tym specjalizuje. Mam nadzieje ze prowadzący nie będzie miał z tym problemu.
Nie wiem co robić z Pappa. Boje się wyników fałszywie dodatnich i niepotrzebnego stresu, dlatego coraz częściej rozważam badanie typu Harmony czy Nifty...PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Kochane polećcie mi jakieś tabletki z pałeczkami kwasu mlekowego. Wiem, że był już temat poruszany i pewnie macie większą wiedzę. Moja gin zasugerowała żebym brała już do końca ciąży z racji tej infekcji i szukam jakiś tabsów.
-
karolcia87 wrote:Kochane polećcie mi jakieś tabletki z pałeczkami kwasu mlekowego. Wiem, że był już temat poruszany i pewnie macie większą wiedzę. Moja gin zasugerowała żebym brała już do końca ciąży z racji tej infekcji i szukam jakiś tabsów.❤Ada&Pola❤
-
anecz_kaa wrote:PixiDixi będzie dobrze! Liczę na to, że limit wad został już wyczerpany na czerwcowkach. U Nas będzie dobrze
Dziewczyny widzialyscie na usg pepowine? Ja 1 raz teraz jak byłami zapomniałam Was zapytać.
❤Ada&Pola❤
-
A ja sobie wcześniej wstałam żeby iść oddać ten mocz a tu sobie przypomniałam ze przecież wczoraj jeszcze ostatnia globulke Pumafucin miałam i chyba się wstrzymam do jutra bo się boje ze wynik wyjdzie zafałszowany. Co myślicie? Może pójdę tylko crp zrobić a jutro ten mocz.
-
Cynamonkowaaa wrote:A ja sobie wcześniej wstałam żeby iść oddać ten mocz a tu sobie przypomniałam ze przecież wczoraj jeszcze ostatnia globulke Pumafucin miałam i chyba się wstrzymam do jutra bo się boje ze wynik wyjdzie zafałszowany. Co myślicie? Może pójdę tylko crp zrobić a jutro ten mocz.❤Ada&Pola❤
-
U mnie już po ptokach, bo wzielam próbkę moczu z rana, gazikiem nie zabezpieczyłam i w moczu są resztki globulki;) Pójdę jutro. I tak podejrzewam ze boli mnie nerw kulszowy a nie nerka, bo nerka jest chyba wyżej a mnie nad pośladkiem boli...
-
Tinnera wrote:Ostatnia moja wizyta to 30 listopada, był wtedy 8+4,lekarz powiedział że od około dwóch tygodni serduszko nie bije.
Dzięki dziewczyny, będę robić badania genetyczne. Mam czwórkę dzieci już i to trzyma mnie przy duchu..Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Tinnera wrote:Ostatnia moja wizyta to 30 listopada, był wtedy 8+4,lekarz powiedział że od około dwóch tygodni serduszko nie bije.
Dzięki dziewczyny, będę robić badania genetyczne. Mam czwórkę dzieci już i to trzyma mnie przy duchu..
I to mnie przeraza najbardziejdziś jest ok, a jutro już serduszko nie bije
-
Tinnera wspolczuje,
Glass nad niektorymi emocjami sie nie panuje i nawet jak chcialoby sie czuc inaczej czasem czlowiek czuje emocje, ktorych nie chce. A co maja powiedziec np kobiety z depresja poporodowa, ktore wlasne dzieci odpychaja. Wiecej zrozumienia dla tego, ze niektore emocje choc trudne sa wpisane w ludzka nature, lacznie z niechecia do dziecka czasem.anecz_kaa, magdaaq, muminka83, Magic lubią tę wiadomość
-
Tinnera tak Ci bardzo współczuje kochana, również oststnia wizytę miałam 30.11 i dokładnie ten sam dzień 8t+4d... pewnie miałybyśmy razem termin:(
ja mam wizytę dopiero dzisiaj, to moja pierwsza wyczekana ciąża i już jestem cała zestresowana
dziewczyny trzymajcie dziś za nas kciuki
do 18 to ja chyba osiwieje...
Marikita lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Tinnera tak Ci bardzo współczuje kochana, również oststnia wizytę miałam 30.11 i dokładnie ten sam dzień 8t+4d... pewnie miałybyśmy razem termin:(
ja mam wizytę dopiero dzisiaj, to moja pierwsza wyczekana ciąża i już jestem cała zestresowana
dziewczyny trzymajcie dziś za nas kciuki
do 18 to ja chyba osiwieje...
-
Carolline wrote:Tinnera wspolczuje,
Glass nad niektorymi emocjami sie nie panuje i nawet jak chcialoby sie czuc inaczej czasem czlowiek czuje emocje, ktorych nie chce. A co maja powiedziec np kobiety z depresja poporodowa, ktore wlasne dzieci odpychaja. Wiecej zrozumienia dla tego, ze niektore emocje choc trudne sa wpisane w ludzka nature, lacznie z niechecia do dziecka czasem.
W kazdym.bądź razie Ty ujęłaś to.pięknie.