X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2017, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Agus rozumiem lykalas jak ryba powietrze...troche tych ciezkich emocji jednak jest,ale juz niedlugo bedziemy mialy z górki....
    Jeszcze ten test papa niechc wyjdzie dobrze i moze trochę odżyje

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Jeszcze ten test papa niechc wyjdzie dobrze i moze trochę odżyje
    Odzyjesz a pozniej i tak bedzies sie zamartwiala (ja tez zreszta ;) ) aby wytrwac powiedzmy do minimum 34 tc

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2017, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi będzie dobrze! Liczę na to, że limit wad został już wyczerpany na czerwcowkach. U Nas będzie dobrze

Dziewczyny widzialyscie na usg pepowine? Ja 1 raz teraz jak byłam :) i zapomniałam Was zapytać.

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia moja wizyta to 30 listopada, był wtedy 8+4,lekarz powiedział że od około dwóch tygodni serduszko nie bije.
    Dzięki dziewczyny, będę robić badania genetyczne. Mam czwórkę dzieci już i to trzyma mnie przy duchu..

Magic, Marikita lubią tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
  • Ove Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 03:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera, bardzo, bardzo mi przykro :( pomodlę się za Ciebie i Maluszka.
    Ja dzis idę na UG (idę do lekarza z certyfikatem, a nie do prowadzacego). Być może mój prowadzący robi UG, ale chyba będę się bezpieczniej czuła, jak sprawdzi to lekarz, który się w tym specjalizuje. Mam nadzieje ze prowadzący nie będzie miał z tym problemu.
    Nie wiem co robić z Pappa. Boje się wyników fałszywie dodatnich i niepotrzebnego stresu, dlatego coraz częściej rozważam badanie typu Harmony czy Nifty...

PixiDixi lubi tę wiadomość

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 03:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane polećcie mi jakieś tabletki z pałeczkami kwasu mlekowego. Wiem, że był już temat poruszany i pewnie macie większą wiedzę. Moja gin zasugerowała żebym brała już do końca ciąży z racji tej infekcji i szukam jakiś tabsów.

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    Kochane polećcie mi jakieś tabletki z pałeczkami kwasu mlekowego. Wiem, że był już temat poruszany i pewnie macie większą wiedzę. Moja gin zasugerowała żebym brała już do końca ciąży z racji tej infekcji i szukam jakiś tabsów.
    Dopochwowo lactovaginal, a doustnie sama chętnie się dowiem. :)

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    PixiDixi będzie dobrze! Liczę na to, że limit wad został już wyczerpany na czerwcowkach. U Nas będzie dobrze

Dziewczyny widzialyscie na usg pepowine? Ja 1 raz teraz jak byłam :) i zapomniałam Was zapytać.
    Ja widziałam po raz pierwszy pępowinę. :)

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie wcześniej wstałam żeby iść oddać ten mocz a tu sobie przypomniałam ze przecież wczoraj jeszcze ostatnia globulke Pumafucin miałam i chyba się wstrzymam do jutra bo się boje ze wynik wyjdzie zafałszowany. Co myślicie? Może pójdę tylko crp zrobić a jutro ten mocz.

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonkowaaa wrote:
    A ja sobie wcześniej wstałam żeby iść oddać ten mocz a tu sobie przypomniałam ze przecież wczoraj jeszcze ostatnia globulke Pumafucin miałam i chyba się wstrzymam do jutra bo się boje ze wynik wyjdzie zafałszowany. Co myślicie? Może pójdę tylko crp zrobić a jutro ten mocz.
    Znalazłam coś takiego: https://forum.parenting.pl/ginekolog-poloznik/3809859,pimafucin-a-badanie-moczu

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już po ptokach, bo wzielam próbkę moczu z rana, gazikiem nie zabezpieczyłam i w moczu są resztki globulki;) Pójdę jutro. I tak podejrzewam ze boli mnie nerw kulszowy a nie nerka, bo nerka jest chyba wyżej a mnie nad pośladkiem boli...

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • Atom Debiutantka

Wysłany: 21 grudnia 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czytam Was regularnie i zazwyczaj brakuje mi czasu, żeby coś napisać. Czy mogę prosić o wpisanie na pierwszą stronę? Termin wg usg 17.07.2018 Kraków:)

Nalia, muminka83, magdaaq, PixiDixi, Marikita lubią tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Ostatnia moja wizyta to 30 listopada, był wtedy 8+4,lekarz powiedział że od około dwóch tygodni serduszko nie bije.
    Dzięki dziewczyny, będę robić badania genetyczne. Mam czwórkę dzieci już i to trzyma mnie przy duchu..
    Przepraszam miałam zacytować A polubiłam. Kochana wspieram Cię. Trzeba przetrwać najgorsze ale niech nigdy słonko dla Ciebie nie gaśnie :*

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też poproszę o wpisanie terminu na 11 lipiec :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:

I to mnie przeraza najbardziej :( dziś jest ok, a jutro już serduszko nie bije :(

• Carolline Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wspolczuje,
    Glass nad niektorymi emocjami sie nie panuje i nawet jak chcialoby sie czuc inaczej czasem czlowiek czuje emocje, ktorych nie chce. A co maja powiedziec np kobiety z depresja poporodowa, ktore wlasne dzieci odpychaja. Wiecej zrozumienia dla tego, ze niektore emocje choc trudne sa wpisane w ludzka nature, lacznie z niechecia do dziecka czasem.

anecz_kaa, magdaaq, muminka83, Magic lubią tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera tak Ci bardzo współczuje kochana, również oststnia wizytę miałam 30.11 i dokładnie ten sam dzień 8t+4d... pewnie miałybyśmy razem termin:(:(:( ja mam wizytę dopiero dzisiaj, to moja pierwsza wyczekana ciąża i już jestem cała zestresowana :( dziewczyny trzymajcie dziś za nas kciuki <3 do 18 to ja chyba osiwieje...

Marikita lubi tę wiadomość

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Tinnera tak Ci bardzo współczuje kochana, również oststnia wizytę miałam 30.11 i dokładnie ten sam dzień 8t+4d... pewnie miałybyśmy razem termin:(:(:( ja mam wizytę dopiero dzisiaj, to moja pierwsza wyczekana ciąża i już jestem cała zestresowana :( dziewczyny trzymajcie dziś za nas kciuki <3 do 18 to ja chyba osiwieje...
    Trzymam mocno kciuki, wszystko będzie dobrze Kochana

3i499vvjspjyuavk.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko będzie dobrze. Pozytywne myślenie to połowa sukcesu.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    Tinnera wspolczuje,
    Glass nad niektorymi emocjami sie nie panuje i nawet jak chcialoby sie czuc inaczej czasem czlowiek czuje emocje, ktorych nie chce. A co maja powiedziec np kobiety z depresja poporodowa, ktore wlasne dzieci odpychaja. Wiecej zrozumienia dla tego, ze niektore emocje choc trudne sa wpisane w ludzka nature, lacznie z niechecia do dziecka czasem.
    Ja nie mam ochoty nawet komentowac ale może jak.zbiore w kupe myśli to coś napisze.
    W kazdym.bądź razie Ty ujęłaś to.pięknie.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ