LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymelbusia88 wrote:Jutro mam prenatalne i już zaczęłam się denerwować... Chciałabym już być po. Pewnie znowu niespokojna noc mnie czeka. Osttanio ciągle źle sypiam, albo budzik dzwoni, a mi serce wali jak szalone. Trochę ostatnio problemów się poskładało, m.in zalało nam łazienkę. Może ten niepokój to przez te różne stresy. Mam nadzieję, że jutro usłyszę same dobre wieści i się troszkę uspokoję.
-
melbusia88 wrote:Jutro mam prenatalne i już zaczęłam się denerwować... Chciałabym już być po. Pewnie znowu niespokojna noc mnie czeka. Osttanio ciągle źle sypiam, albo budzik dzwoni, a mi serce wali jak szalone. Trochę ostatnio problemów się poskładało, m.in zalało nam łazienkę. Może ten niepokój to przez te różne stresy. Mam nadzieję, że jutro usłyszę same dobre wieści i się troszkę uspokoję.❤Ada&Pola❤
-
melbusia88 wrote:Jutro mam prenatalne i już zaczęłam się denerwować... Chciałabym już być po. Pewnie znowu niespokojna noc mnie czeka. Osttanio ciągle źle sypiam, albo budzik dzwoni, a mi serce wali jak szalone. Trochę ostatnio problemów się poskładało, m.in zalało nam łazienkę. Może ten niepokój to przez te różne stresy. Mam nadzieję, że jutro usłyszę same dobre wieści i się troszkę uspokoję.
-
Glass wrote:Nie stresuj się, wszystko musi być dobrze. A później ryzyko poronienia jest już malutkie, więc w lipcu będziemy się wymieniać fotkami
.
-
muminka83 wrote:Smutno mi. Z jednej strony wiem że będzie ok z drugiej nie potrafię się cieszyć bo się boje.
Ostatnimi czasy wszystko oddalam w rece Boga i wiesz,ze troche mi lzej...
Nie smutaj sieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 21:28
muminka83 lubi tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Stresuję się głównie z powodu cukrzycy ciążowej, którą mam w zasadzie od początku. Naczytałam się o wadach serduszka itp. Wiecie jak to jest. Wyobraźnia działa
Glass lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Melbusiu,masz swoja cukrzyce w ryzach,stosujesz diete,chodzisz do lekarza...wiec nie zadreczaj sie bo takie drastyczne sytuacje sa gdy jest niewrownana cukrzyca.
Glass, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Tez tak mam...nawet wizyta u psychologa nie daje rady...Kobiety,ktore przeszly poronienia nie maja juz takiego "wolnego umyslu"by tak zwyczajnie cieszyc sie i pozytywnie przezywac...
Ostatnimi czasy wszystko oddalam w rece Boga i wiesz,ze troche mi lzej...
Nie smutaj siePixiDixi, Glass, magdis lubią tę wiadomość
-
kkarolina89 wrote:9 cm? Ja sie boje, ze pojde w 13t+0d na genetyczne i maluch bedzie za duzy na zbadanie go
Tinnera przykro mitez miałam iść w 13 tyg, ale bałam się , ze jak będzie starszy to może być za późno i w sumie dobrze, ze byliśmy teraz:) Robiłam tez test z krwi bo moja gin zasugerowała, ze dzieci z zespołem Downa tez maja kość nosowa i wszystkie inne parametry wiec same usg o niczym nie świadczy.Boje się co będzie jak wyjdzie dodanio fałszywy,ale już teraz nie ma co gdybać zrobione
PixiDixi, kashanti lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyIneczka wrote:U nas jest 4 dni do przodu niż na suwaczku
tez miałam iść w 13 tyg, ale bałam się , ze jak będzie starszy to może być za późno i w sumie dobrze, ze byliśmy teraz:) Robiłam tez test z krwi bo moja gin zasugerowała, ze dzieci z zespołem Downa tez maja kość nosowa i wszystkie inne parametry wiec same usg o niczym nie świadczy.Boje się co będzie jak wyjdzie dodanio fałszywy,ale już teraz nie ma co gdybać zrobione
A tak bardzo kocham te maleństwa, ze niepotrafiąca bym juz bez nich zycPixiDixi, kashanti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny ja wczoraj leżąc na usg trzęsłam sie jak galareta i tylko wypatrywałam i nasłuchiwałem i każdy wyraz wporzadku zrzucał mi jeden kamień z serca