LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena21 wrote:Tinnera tak Ci bardzo współczuje kochana, również oststnia wizytę miałam 30.11 i dokładnie ten sam dzień 8t+4d... pewnie miałybyśmy razem termin:(
ja mam wizytę dopiero dzisiaj, to moja pierwsza wyczekana ciąża i już jestem cała zestresowana
dziewczyny trzymajcie dziś za nas kciuki
do 18 to ja chyba osiwieje...
-
anecz_kaa wrote:dziewczyny pamietajcie powoli najwieksze zagrozenie mija, tak mi pokazuje belly i tego sie trzymajmy
kciuki za wizytujacyce
Największe tak. Ale żeby każde. Oj cudownie by bylo... Jak czytam tutejsze historie to nie wiem co powiedzieć. Ja tak w pełni odetchnę jutro po wizycie... Niby człowiek czuje ze musi byc ok ale jak tu jestem i takie tragiczne rzeczy czytam to nabieram niepewności... Mi belly pokazało ze jestem juz po terminie największego zagrożenia. Nawet jeśli byłoby tak jak ja mysle kilka dni pozniej wszystko to i tak dotrwałam do tego momentu. Ale czy na pewno wszystko w porządku to dowiem się jutro bo ostatnie USG miesiąc temu byłohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Lena- trzymam kciuki!!!
Ja dziewczyny co raz gorzej się czuje, co raz bardziej mnie te plecy bolą, jak wstaje, chce zmienić pozycje, przy leżeniu i chodzeniu praktycznie nie boli... Boje się ze to nerki. Zrobiłam kreatynine i CRP, za 2h mam mieć wyniki. Jutro oddam mocz. Naprawdę się boje, naczytałam się internetow i panikuje... -
Cynamonkowaaa wrote:Lena- trzymam kciuki!!!
Ja dziewczyny co raz gorzej się czuje, co raz bardziej mnie te plecy bolą, jak wstaje, chce zmienić pozycje, przy leżeniu i chodzeniu praktycznie nie boli... Boje się ze to nerki. Zrobiłam kreatynine i CRP, za 2h mam mieć wyniki. Jutro oddam mocz. Naprawdę się boje, naczytałam się internetow i panikuje...
Ja sama.sobie sie.dziwię ze czytałam....
-
Cynamonkowaaa wrote:Lena- trzymam kciuki!!!
Ja dziewczyny co raz gorzej się czuje, co raz bardziej mnie te plecy bolą, jak wstaje, chce zmienić pozycje, przy leżeniu i chodzeniu praktycznie nie boli... Boje się ze to nerki. Zrobiłam kreatynine i CRP, za 2h mam mieć wyniki. Jutro oddam mocz. Naprawdę się boje, naczytałam się internetow i panikuje...❤Ada&Pola❤
-
magdaaq wrote:Kochana zrobiłaś badania poczekaj na wynik a potem szybko konsultuj. Odpoczywaj ile mozesz i nie czytaj neta bo to samo zlo
Ja sama.sobie sie.dziwię ze czytałam....Prowadząca jest na urlopie, wyjechała na święta już
Jeżeli cokolwiek wyjdzie nie tak to pozostaje mi internista a jak wyniki mnie bardzo zaniepokoją to IP w szpitalu w którym moja lekarka pracuje to może mnie nie oleją... Póki co muszę czekać do jutra na mocz.
-
Cynamonkowaaa wrote:Właśnie kochana nie mam z kim skonsultować
Prowadząca jest na urlopie, wyjechała na święta już
Jeżeli cokolwiek wyjdzie nie tak to pozostaje mi internista a jak wyniki mnie bardzo zaniepokoją to IP w szpitalu w którym moja lekarka pracuje to może mnie nie oleją... Póki co muszę czekać do jutra na mocz.
-
magdaaq wrote:Rybcia nawet IP będzie lepsze jeśli cos sie zadzieje to wypisza receptę i będzie dobrze. Nie martw się. A pijesz dużo?
-
Cynamonkowaaa wrote:Właśnie jak rozmawiałam ze swoją lekarka to powiedziała ze pewnie będą chcieli mnie zostawić bo oni tak maja, a wiecie- święta zaraz...No ale jak będzie bardzo zle to nie będzie wyjścia. Staram się. Pije wodę, sok, herbatę, mleko. Teraz byłam chora to się głównie ciepłymi napojami ratowałam.
Kurcze dlugo musisz czekac na mocz. Szkoda ze.dzis nie będzie wyniku
-
Cynamonkowaaa wrote:Właśnie kochana nie mam z kim skonsultować
Prowadząca jest na urlopie, wyjechała na święta już
-
magdaaq wrote:Jesli wyniki nie beda duzo odbiegaly od.norm to wypisza lek.i puszcza do.domu. ja doskonale.rozumiem.rozterki ze.święta i szpital. Dobrze ze.pijesz.
Kurcze dlugo musisz czekac na mocz. Szkoda ze.dzis nie będzie wyniku -
Cynamonkowaaa wrote:Jutro go dopiero oddam bo do wczoraj globulki brałam i wysikałam mocz z resztkami globulek. Wole poranny mocz oddać, będzie najbardziej wiarygodny. Dzisiaj będę miała kreatynine i CRP, wydaje mi się ze jakby było poważnie to tutaj coś wyjdzie...