LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolline wrote:Cynamonkowa, ja mialam ogolnie jazde bez trzymanki, bo u mnie byly objawy glownie ze strony ukladu pokarmowego, nagle wymiotowalam i to tak masakrycznie, mialam jednodniowe goraczki i mega bole, ktore nagle przechodzily takie widmo. Dopiero przy kompleksowej diagnostyce wyszly guzy na nerce, przy czym jeden duzy bardzo, ktory zostal zembolizowany, a pozostale sa pod stala kontrola. Od tamtej pory nic sie nie dzieje, ale te moje guzy to taki typ co jest wrazliwy na zmiany hormonalne i moga, nie musza urosnac w ciazy i spowodowac problemy.
Dobrze ze Ci to zdiagnozowali...
-
Cynamonkowaaa wrote:Odebrałam wyniki kreatyniny i crp. Kreatynina w normie, crp - wynik 8 przy normie 0-10. Wiec wychodzi ze stanu zapalnego nie ma.
Pewnie, lepiej skontrolować i wykluczyć niż się zamartwiać.
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAtom wrote:A czy któraś z Was planuje zrobić sobie niespodziankę i wytrzymać do końca nie znając płci?Ja ma taki pomysł, mając już córkę i syna:)
wole sie przygotować. Jak by było jedno to chciała bym niespodziankę
Atom, magdaaq lubią tę wiadomość
-
Cynamonkowa nie jest zle, bylo z tym 1-szym najwiekszym troche jazd i po zabiegu jeszcze weselej, ale ostatnie lata to tylko kontrole a tak sie nic nie dzieje.
Super, ze to raczej nie zadna infekcja.
Co do plci, w zyciu bym na taka niespodzianke sie nie zdecydowala, ja to juz najchetniej bym wiedziala, moja cierpliwosc nie jest moja mocna strona. -
magdaaq wrote:Mam córkę i syna i teraz wyczekuje płci choć nam wszystko jedno ważne by wytrwać do końca
Gdy byłam w ciązy z córką miałam jakieś takie wewnętrzne przeczucie, że córka będzie. Jak doktor stwierdził, że to córka to śmiałam się jak głupia ku zdziwieniu wszystkim :p tzn mojego męża i lekarza. A teraz mam jakieś takie uczucie że to będzie chłopak. To nie na podstawie żadnych obserwacji czy coś, tak jakoś po prostu. Ciekawe czy się sprawdzi. Choć dziewczynki można stroić w te sukienusie i cuda, wianki. Hehemagdaaq, muminka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:No pewnie, najważniejsze by się urodziło zdrowe.
Gdy byłam w ciązy z córką miałam jakieś takie wewnętrzne przeczucie, że córka będzie. Jak doktor stwierdził, że to córka to śmiałam się jak głupia ku zdziwieniu wszystkim :p tzn mojego męża i lekarza. A teraz mam jakieś takie uczucie że to będzie chłopak. To nie na podstawie żadnych obserwacji czy coś, tak jakoś po prostu. Ciekawe czy się sprawdzi. Choć dziewczynki można stroić w te sukienusie i cuda, wianki. Hehe
I zobaczymy czy przeczucie sie sprawdziale kiedy to nie wiadomo, jak maluchy bedą chciały pokazać
-
Urszulka89 wrote:No pewnie, najważniejsze by się urodziło zdrowe.
Gdy byłam w ciązy z córką miałam jakieś takie wewnętrzne przeczucie, że córka będzie. Jak doktor stwierdził, że to córka to śmiałam się jak głupia ku zdziwieniu wszystkim :p tzn mojego męża i lekarza. A teraz mam jakieś takie uczucie że to będzie chłopak. To nie na podstawie żadnych obserwacji czy coś, tak jakoś po prostu. Ciekawe czy się sprawdzi. Choć dziewczynki można stroić w te sukienusie i cuda, wianki. Hehe
I jak się dowiedziałam.ze córka to nie wiedziałam jak.zareagowacaż nie.dowierzalam.
Mąż teraz mówi cora będzie a.ja mówię pewnie że byłoby extra ale czuje że to.chłopak
-
nick nieaktualny
-
magdaaq wrote:Heheh ja nie wierzyłam.że możemy mieć córkę bo ponoć chłopca łatwiej zrobić
I jak się dowiedziałam.ze córka to nie wiedziałam jak.zareagowacaż nie.dowierzalam.
Mąż teraz mówi cora będzie a.ja mówię pewnie że byłoby extra ale czuje że to.chłopak
no nie wiem czy łatwiej synaja mam 2, a Pixi 3
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
sunset wrote:A jak jest z umowa o prace jeżeli kończy mi się w lutym. Gdzieś czytałam że jest obowiązek przedłużenia do końca ciąży. Prawda to?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka