LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja żeby się już na 100% uspokoić przed świetami umówiłam się na dzisiaj do nefrologa bo mam możliwość darmowej konsultacji:) Będę mieć czarno na białym co mi dolega
W ogóle po tej wczorajszej wizycie u ginekologa dalej jestem w szoku ze mi nawet USG nie zrobiła. Naprawdę po badaniu palpacyjnym można stwierdzić ze z dzieckiem wszystko w porządku?
Nawet ja chciałam zagiąć i mówię ze są przecież jeszcze poronienia zatrzymane a ona na to ze wtedy szyjka jest rozpulchniona...
-
nick nieaktualny
-
U mnie na dole czysto od 5 dni.Agniechaaaa wrote:
a jak tak dzis u Ciebie??? Jak po nocy?
Dziś kluje mnie w lewej pachiwnie więc leżę dla odmiany w mojej sytuacji
Dziś Lenka ma dobry dzień więc i ja mam taki:-)
Oski wrócił z kina i wymyśla
A moja mama nie może usiedziec na miejscu jak zwykle i wszędzie jej pelno.
Maz wróci z pracy to odwiezie mame do.domu i jeszcze nie wie że czeka go.pieczenie szarlotki bo Oski jutro ma wigilie w szkole i się zglosilam do pieczenia

-
nick nieaktualnyHihihi No to w domu na wesolo. Mój M moze robić wszystko ale nic by nie upiekł i nie ugotowałmagdaaq wrote:U mnie na dole czysto od 5 dni.
Dziś kluje mnie w lewej pachiwnie więc leżę dla odmiany w mojej sytuacji
Dziś Lenka ma dobry dzień więc i ja mam taki:-)
Oski wrócił z kina i wymyśla
A moja mama nie może usiedziec na miejscu jak zwykle i wszędzie jej pelno.
Maz wróci z pracy to odwiezie mame do.domu i jeszcze nie wie że czeka go.pieczenie szarlotki bo Oski jutro ma wigilie w szkole i się zglosilam do pieczenia
No chyba ze ja nie znam jego zdolności!
-
nick nieaktualny
-
Kochana przybijsm Ci piątkę! To co czuje druga osoba ciężko A nawer czasami nie powinno się krytykować. Bo nigdy nie znajdziemy się w podobnej sytuacji.Carolline wrote:Tinnera wspolczuje,
Glass nad niektorymi emocjami sie nie panuje i nawet jak chcialoby sie czuc inaczej czasem czlowiek czuje emocje, ktorych nie chce. A co maja powiedziec np kobiety z depresja poporodowa, ktore wlasne dzieci odpychaja. Wiecej zrozumienia dla tego, ze niektore emocje choc trudne sa wpisane w ludzka nature, lacznie z niechecia do dziecka czasem.
magdaaq, muminka83 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Nie no moj M też nie.potrafi ale dziś się nauczyAgniechaaaa wrote:Hihihi No to w domu na wesolo. Mój M moze robić wszystko ale nic by nie upiekł i nie ugotował
No chyba ze ja nie znam jego zdolności! 

Zresztą...pierniki robił sam więc chyba ogarnie
Carolline lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
No kto jak.nie Ty zrozumie mnie a ja.Ciebie. ale to właśnie o takich sytuacjach mowa. Ze nie mozna wyciagac pochopnych wniosków. Nigdy nie napisałam że jest to.nie chciane dziecko. Ale.rozpisywać się dalej nie będę. Może mnie najdzie to.napisze narazie nie będę psula sobie dnia jeśli dziś jest lepszy.Magic wrote:Kochana przybijsm Ci piątkę! To co czuje druga osoba ciężko A nawer czasami nie powinno się krytykować. Bo nigdy nie znajdziemy się w podobnej sytuacji.
anecz_kaa lubi tę wiadomość

-
Pierniki musial bo go sytuacja zmusila bo to było w.ten.dzień kiedy IP nas zawitala wiec się szybko ogarnial żeby skończyć a ciasto wyrabial od początku bo już czułam.sie gorzej. Ale tak.jak mówisz skoro to zrobil to.szarlotka to.pikusAgniechaaaa wrote:Eee to jak juz umie pierniki to da rade

-
Ja miałam pod koniec ciąży raki ból i tera też m8 się zdarza.Cynamonkowaaa wrote:Boli mnie przy kręgosłupie, na wysokości- trochę niżej niż talia. Promieniuje na dół i w prawo. Boli tez nad prawym pośladkiem ale nie wiem czy to dlatego ze promieniuje? Ciężko mi stwierdzić.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018

i juz chce środę bo mamy wtedy wizytę :p