LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja żeby się już na 100% uspokoić przed świetami umówiłam się na dzisiaj do nefrologa bo mam możliwość darmowej konsultacji:) Będę mieć czarno na białym co mi dolega
W ogóle po tej wczorajszej wizycie u ginekologa dalej jestem w szoku ze mi nawet USG nie zrobiła. Naprawdę po badaniu palpacyjnym można stwierdzić ze z dzieckiem wszystko w porządku?
Nawet ja chciałam zagiąć i mówię ze są przecież jeszcze poronienia zatrzymane a ona na to ze wtedy szyjka jest rozpulchniona...
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:
a jak tak dzis u Ciebie??? Jak po nocy?
Dziś kluje mnie w lewej pachiwnie więc leżę dla odmiany w mojej sytuacji
Dziś Lenka ma dobry dzień więc i ja mam taki:-)
Oski wrócił z kina i wymyśla
A moja mama nie może usiedziec na miejscu jak zwykle i wszędzie jej pelno.
Maz wróci z pracy to odwiezie mame do.domu i jeszcze nie wie że czeka go.pieczenie szarlotki bo Oski jutro ma wigilie w szkole i się zglosilam do pieczenia
-
nick nieaktualnymagdaaq wrote:U mnie na dole czysto od 5 dni.
Dziś kluje mnie w lewej pachiwnie więc leżę dla odmiany w mojej sytuacji
Dziś Lenka ma dobry dzień więc i ja mam taki:-)
Oski wrócił z kina i wymyśla
A moja mama nie może usiedziec na miejscu jak zwykle i wszędzie jej pelno.
Maz wróci z pracy to odwiezie mame do.domu i jeszcze nie wie że czeka go.pieczenie szarlotki bo Oski jutro ma wigilie w szkole i się zglosilam do pieczeniaNo chyba ze ja nie znam jego zdolności!
-
nick nieaktualny
-
Carolline wrote:Tinnera wspolczuje,
Glass nad niektorymi emocjami sie nie panuje i nawet jak chcialoby sie czuc inaczej czasem czlowiek czuje emocje, ktorych nie chce. A co maja powiedziec np kobiety z depresja poporodowa, ktore wlasne dzieci odpychaja. Wiecej zrozumienia dla tego, ze niektore emocje choc trudne sa wpisane w ludzka nature, lacznie z niechecia do dziecka czasem.magdaaq, muminka83 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Agniechaaaa wrote:Hihihi No to w domu na wesolo. Mój M moze robić wszystko ale nic by nie upiekł i nie ugotował
No chyba ze ja nie znam jego zdolności!
Zresztą...pierniki robił sam więc chyba ogarnieCarolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magic wrote:Kochana przybijsm Ci piątkę! To co czuje druga osoba ciężko A nawer czasami nie powinno się krytykować. Bo nigdy nie znajdziemy się w podobnej sytuacji.
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Eee to jak juz umie pierniki to da rade
-
Cynamonkowaaa wrote:Boli mnie przy kręgosłupie, na wysokości- trochę niżej niż talia. Promieniuje na dół i w prawo. Boli tez nad prawym pośladkiem ale nie wiem czy to dlatego ze promieniuje? Ciężko mi stwierdzić.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018