LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic wrote:A widzisz A teraz to ja nie wiem jakim cudem zaszłam nie od koniec okresu zaszaleliśmy A tak to uwazalismy A dni płodne to już wogóle nie tykalska byłam
to musiał być jakis mocarz który się przedostał
Magic lubi tę wiadomość
-
Marikita wrote:Nie, jak siedzę w pracy przy biurku to mam uczucie takiego pełnego brzucha ... pulsowanie i lekkie pieczenie w środku brzucha tak jakby ... Jest to uciążliwe, ale nie sprawia mi bólu.
Może schizuję ...sama nie wiem ...
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Boże co się dzieje;( siedze i ryczę... znajoma tu z belly straciła synka w 17tc ;((( to....kurwa(przepraszam że wyrazenie) niesprawiedliwość ;((( nie mogę w to uwierzyć.... A jeszcze dwa dni temu pisała mi w pamiętniku że mi zazdrości..... czuje się jak głupia dupa
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Magic wrote:Boże co się dzieje;( siedze i ryczę... znajoma tu z belly straciła synka w 17tc ;((( to....kurwa(przepraszam że wyrazenie) niesprawiedliwość ;((( nie mogę w to uwierzyć.... A jeszcze dwa dni temu pisała mi w pamiętniku że mi zazdrości..... czuje się jak głupia dupa
-
Magdaaq po prostu serduszko przestało bić ;(((( ta i kolejne ciąże u niej to niemal cudy.... straciła swój cud:( ma już jedno dziecko ale to co ja spotkało....jest nie wyobrażalne. Jezu n8e umiem się uspokoić ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 14:45
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyJak byłam nastolatka to mówiłam za 1chce chłopca a 2dziewczynke
fajnie jest miec starszego brata
każda księżniczka ma swojego rycerza
Potem myślałam sobie ze fajnie jest miec córkęja z moją mamą super sie dogadujemy
Potem okazało sie, ze ciaza to nie tak łatwo i teraz nasz podwójny cudcałkowicie mi obojętne czy to chłopcy czy dziewczynki
dla nas to Cud, że mamy szanse zostać rodzicami
magdaaq, PixiDixi, krooolik lubią tę wiadomość
-
Mam taka osobista prosbe postarajmy sie pisac pozytywy,smieszne rzeczy....duzo jest ciezkich przypadkow i straconych ciaz wokol nas i na belly . Wiekszosc z nas stresuje sie ,nie dodawajmy sobie dodatkowych smutnych,nerwowych informacji.
To taka moja osobista prosba.muminka83, Marikita, Lena21, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:Magdaaq po prostu serduszko przestało bić ;(((( ta i kolejne ciąże u niej to niemal cudy.... straciła swój cud:( ma już jedno dziecko ale to co ja spotkało....jest nie wyobrażalne. Jezu n8e umiem się uspokoić ;(
Mimo tego wszystkiego ja zawsze powtarzam ze natura wie.co.robi choc jest okrutna.
-
nick nieaktualnyMagic wrote:Boże co się dzieje;( siedze i ryczę... znajoma tu z belly straciła synka w 17tc ;((( to....kurwa(przepraszam że wyrazenie) niesprawiedliwość ;((( nie mogę w to uwierzyć.... A jeszcze dwa dni temu pisała mi w pamiętniku że mi zazdrości..... czuje się jak głupia dupa
to straszne, ze takie rzeczy sie zdarzają
tydzień temu miałyśmy taki dramat na ovufriend
22tc bliźniaczki i po ciężkiej walce jednak zaczął sie poród
Takie sytuacje to koszmar -
PixiDixi wrote:Mam taka osobista prosbe postarajmy sie pisac pozytywy,smieszne rzeczy....duzo jest ciezkich przypadkow i straconych ciaz wokol nas i na belly . Wiekszosc z nas stresuje sie ,nie dodawajmy sobie dodatkowych smutnych,nerwowych informacji.
To taka moja osobista prosba.
-
magdaaq wrote:Bardzo bym tak chciala. Jestem bardzo pozytywna.osoba ale sa sytaucje które nas zaskakuja i przepraszam ale nie da.się przeskoczyć.
Dobra to skonkretyzuje co mam na mysli....chodzi mi o newsy typu przytoczone przed chwila przez Magic czy Agniechee.muminka83 lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Bardzo bym tak chciala. Jestem bardzo pozytywna.osoba ale sa sytaucje które nas zaskakuja i przepraszam ale nie da.się przeskoczyć.
I zaczynam się sama pomału denerwować bo czasami w ciągu dnia gdzieś mnie zaboli. No i wizyta w środę... Zaczynam się zastanawiać czy wszystko ok.
PixiDixi lubi tę wiadomość