LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć Dziewczyny!
kciuki za wizytujące dzisiaj
Byłam dzisiaj u hematolog, mam kolejną wizytę za 2 msc-e.
Wyniki ok
Tylko dzisiaj jakoś mnie dziwnie piecze na dole ... tak jakby jajniki ... i w ogóle mam stresa, że coś jest nie tak
USG mam dopiero 8 stycznia ...Nalia lubi tę wiadomość
-
Marikita wrote:cześć Dziewczyny!
kciuki za wizytujące dzisiaj
Byłam dzisiaj u hematolog, mam kolejną wizytę za 2 msc-e.
Wyniki ok
Tylko dzisiaj jakoś mnie dziwnie piecze na dole ... tak jakby jajniki ... i w ogóle mam stresa, że coś jest nie tak
USG mam dopiero 8 stycznia ...
Ale.piecze na dole w sensie jak mocz.oddajesz?
-
magdaaq wrote:No kto jak.nie Ty zrozumie mnie a ja.Ciebie. ale to właśnie o takich sytuacjach mowa. Ze nie mozna wyciagac pochopnych wniosków. Nigdy nie napisałam że jest to.nie chciane dziecko. Ale.rozpisywać się dalej nie będę. Może mnie najdzie to.napisze narazie nie będę psula sobie dnia jeśli dziś jest lepszy.
magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
krooolik wrote:Ja też bym chciała córeczkę, wokół same dziewczynki się rodzą, to może i u nas się uda, tym bardziej, że owulacja była dwa czy trzy dni później, więc może akurat
najważniejsze, żeby było zdrowe, a jak przy okazji będzie dziolszka to już w ogóle
krooolik lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa podziwiam za optymizm odnosnie szarlotki
najwyzej skoczy do cukierni i kupi jak wyjdzie niewypal a jak wyjdzie dobrze, to bedzie na ustach wszystkich w szkole zdolny tatus
Ano wlasnie Magda :p
Mozg ameby wlaczony juz mamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 14:20
-
No właśnie. Ja Lilke mam z owu albo dzień przed bo przy staraniach seks co dwa dni był A syn to spontan był. Ale też czesto był seks.także to chyba nie ma znaczenia zbytnio
magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Carolline wrote:Niecierpliwa podziwiam za optymizm odnosnie szarlotki
najwyzej skoczy do cukierni i kupi jak wyjdzie niewypal a jak wyjdzie dobrze, to bedzie na ustach wszystkich w szkole zdolny tatus
Carolline lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Tez kochana wizytuje 8. Niby nie daleko a.jednak co?
Ale.piecze na dole w sensie jak mocz.oddajesz?
Może schizuję ...sama nie wiem ...
-
Magic wrote:No właśnie. Ja Lilke mam z owu albo dzień przed bo przy staraniach seks co dwa dni był A syn to spontan był. Ale też czesto był seks.także to chyba nie ma znaczenia zbytnio
a córka intensywnie ale typowo w owulke były cele
Magic lubi tę wiadomość
-
Marikita wrote:Nie, jak siedzę w pracy przy biurku to mam uczucie takiego pełnego brzucha ... pulsowanie i lekkie pieczenie w środku brzucha tak jakby ... Jest to uciążliwe, ale nie sprawia mi bólu.
Może schizuję ...sama nie wiem ...
Marikita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas corcia byla celowana w owu, a teraz no wlasnie niby tez, ale staralismy sie 6 miesiecy a w listopadzie pierwszy raz w ciagu tych 6 miesiecy nie czulam fizycznie, ze to jest dzien owulacji (nie monitorowalam inaczej), choc teoretycznie wiem, kiedy byla. Takze zobaczymy, ja chyba bym sie na druga corcie nie obrazila, ale bedzie synek tez sie uciesze, byle bylo zdrowe.
Magic lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:To u nas syn jednorazowo
a córka intensywnie ale typowo w owulke były cele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 14:29
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018