LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Urszulka89 wrote:Liliana piękne imię
Moja miała być Julka albo Kacper. A wyszła jakoś w 6 miesiącu Lilianka. A całe życie chciałam mieć córkę Julkę. A teraz kompletnie nie mam weny. Nic mi się nie podoba
-
Też już w pełni gotowości sałatki robię na dzisiaj. My idziemy do znajomych a dziecko sprzedajemy do babci na noc
Szczęśliwego roku dla nas wszystkich i spokojnych ciąż już do końca tego 40 tygodniamagdaaq, Paulina.G, Magic lubią tę wiadomość
-
My idziemy do znajomych i muszę podpiec wcześniej żeby nie siedzieć u nich w kuchni :p
U Nas też będzie jajecznica jak wstana ale to robi mój mąż bo mnie mdli :p
A Ty nie mrozisz owoców? Ja mam masę truskawek i jagód i zawsze jak mam chęć wyciągam. Mrożone w sklepie są B drogie
-
anecz_kaa wrote:My idziemy do znajomych i muszę podpiec wcześniej żeby nie siedzieć u nich w kuchni :p
A Ty nie mrozisz owoców? Ja mam masę truskawek i jagód i zawsze jak mam chęć wyciągam. Mrożone w sklepie są B drogie -
anecz_kaa wrote:My idziemy do znajomych i muszę podpiec wcześniej żeby nie siedzieć u nich w kuchni :p
A Ty nie mrozisz owoców? Ja mam masę truskawek i jagód i zawsze jak mam chęć wyciągam. Mrożone w sklepie są B drogie
Moj M tez jajecznicr robil przecież nie ja
-
Cześć
Ja dzisiaj w beznadziejnym nastroju także mójmaż musi uważać.
Jakoś dużo mniej mnie mdli także jakoś przeżyję dzisiejszy wieczór o Ile nie usnę
Bawcie się dobrze i do usłyszenia w Nowym już Rokunaszym roku
byle do lipca
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Cześć
Ja dzisiaj w beznadziejnym nastroju także mójmaż musi uważać.
Jakoś dużo mniej mnie mdli także jakoś przeżyję dzisiejszy wieczór o Ile nie usnę
Bawcie się dobrze i do usłyszenia w Nowym już Rokunaszym roku
byle do lipca
a se nakrzycz na męża a potem zwal.na hormony
Byle do lipca i byle do czerwca:-)
Szczęśliwego Nowego Roku:-)
-
Dzień dobry wszytakim
Dziś rano pojawiła się malutka kulka na brzuszku chyba powooooli rosne:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a552361410ab.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 10:10
magdaaq, karolcia87, Lena21, Carolline lubią tę wiadomość