LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
annesa wrote:Oboje z mężem jesteśmy, ale ręka jeszcze nie skończona , musi poczekać
Fajnie w końcu zobaczyć coś, chociaż bardziej wygląda jakbym najdla się bigosuanecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj nie spałam pół nocy. Tak mnie krzyż boli. Ledwo chodzę. Do tego jeszcze cała noc ból krzyża i brzucha i teraz też. Wczoraj już dużo rzeczy przygotowałam na dzisiaj. Robię Sakiewki z ciasta francuskiego z mozzarella i pomidorem, mini piersi z kurczaka, zrobiłam krokiety z serem i pieczarkami i barszczyk do tego i jeszcze quasadille. A idziemy tylko do kuzyna więc będzie nas aż 3
za ciastem francuskim byłam wczoraj w 6 sklepach. Nigdzie nie było. Jeszcze zrobiłam pranie i posprzatalam pokój. Także może dlatego tak bardzo w nocy bolało i dziś też. Ja jeszcze jestem dziś w pracy. Na szczęście biurowa przed komputerem.
-
Wow, jakie Wy już macie brzuchy, ja to mam prawie palaski, a wydaje mi się, że nawet jak coś "widać", to są to tylko wzdęte jelita
. Dzisiaj od rana lekkie mdłości i ciągnący brzuch. Mam wrażenie, że mam więcej wydzieliny takiej sluzowato-wodnistej, przezroczystej. Do lekarza idę dopiero za 2 tygodnie (nie licząc USG genetycznego)
. Czy taka wydzielina jest normalna? Już nie biorę luteiny dopochwowe jest, tylko duphaston.
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Wow, jakie Wy już macie brzuchy, ja to mam prawie palaski, a wydaje mi się, że nawet jak coś "widać", to są to tylko wzdęte jelita
. Dzisiaj od rana lekkie mdłości i ciągnący brzuch. Mam wrażenie, że mam więcej wydzieliny takiej sluzowato-wodnistej, przezroczystej. Do lekarza idę dopiero za 2 tygodnie (nie licząc USG genetycznego)
. Czy taka wydzielina jest normalna? Już nie biorę luteiny dopochwowe jest, tylko duphaston.
-
Osnowa wrote:Ja dzisiaj nie spałam pół nocy. Tak mnie krzyż boli. Ledwo chodzę. Do tego jeszcze cała noc ból krzyża i brzucha i teraz też. Wczoraj już dużo rzeczy przygotowałam na dzisiaj. Robię Sakiewki z ciasta francuskiego z mozzarella i pomidorem, mini piersi z kurczaka, zrobiłam krokiety z serem i pieczarkami i barszczyk do tego i jeszcze quasadille. A idziemy tylko do kuzyna więc będzie nas aż 3
za ciastem francuskim byłam wczoraj w 6 sklepach. Nigdzie nie było. Jeszcze zrobiłam pranie i posprzatalam pokój. Także może dlatego tak bardzo w nocy bolało i dziś też. Ja jeszcze jestem dziś w pracy. Na szczęście biurowa przed komputerem.
-
magdaaq wrote:My pizzerinki prazynki paluszki.i bedziemy w towarzystwie tv grac w planszowki.❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Nie jest serowata, tylko taka właściwie przezroczysta, na wkładce widać, że jest żółtawa
Ja od początku ciąży mam dość sporo wydzieliny ale bardziej biała, bialo-przezroczysta. Nie mówiłam o tym lekarzowi bo wydaje mi się że to normalne. -
magdaaq wrote:No no niezłe tempo. Znajdź czas na odpoczynek:)
Wiem wiem, ale mój mi w ogóle nie pomaga... Tylko balagani i muszę się drzec. Wczoraj też prosiłam żeby pomógł coś w kuchni to co ty... Wymówka jest taka, że ja to zrobię lepiej i że on się do kuchni nie nadaje. I tylko chodzi i rzuca wszędzie ubrania. Ehhh
Ogólnie to i tak jest lepiej bo kiedyś nie robił nic. Ma 24 lata a dalej mama za niego wszystko robi. Obiad przyniesie do stołu, pranie zrobi, poprasuje. Tak nauczony. Ja już go troszkę wyszkolić ale jeszcze za mało póki mieszkamy u jego rodziców. Jak zamieszkamy sami za rok to już tak niestety nie będziepodział obowiązków musi byc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 11:35
-
Osnowa wrote:Ja od początku ciąży mam dość sporo wydzieliny ale bardziej biała, bialo-przezroczysta. Nie mówiłam o tym lekarzowi bo wydaje mi się że to normalne.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Osnowa wrote:Wiem wiem, ale mój mi w ogóle nie pomaga... Tylko balagani i muszę się drzec. Wczoraj też prosiłam żeby pomógł coś w kuchni to co ty... Wymówka jest taka, że ja to zrobię lepiej i że on się do kuchni nie nadaje. I tylko chodzi i rzuca wszędzie ubrania. Ehhh
-
magdaaq wrote:Przy badaniu ginekologicznym lekarz to zauważa:) gdyby cos go niepokoilo zapewne by Ciebie zapytał czy odczuwasz pieczenie itp poza tym na pewno co wizytę masz świeże wyniki moczu a one też dają obraz
Ja dopiero czekam na wyniki pierwszych badań właśnie na HIV cytomegalie toksoplazmowe różyczki grupę krwi badanie moczu ogólna morfologia i chyba jakieś tam jeszcze. Jak będą wyniki to wtedy będę do niego szła i dopiero mi założy kartę ciąży. Wiem, że moje dziecko ma serduszko, ale jeszcze nie słyszałam. -
Osnowa wrote:Ja dopiero czekam na wyniki pierwszych badań właśnie na HIV cytomegalie toksoplazmowe różyczki grupę krwi badanie moczu ogólna morfologia i chyba jakieś tam jeszcze. Jak będą wyniki to wtedy będę do niego szła i dopiero mi założy kartę ciąży. Wiem, że moje dziecko ma serduszko, ale jeszcze nie słyszałam.