LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam problem, coś mi zaczyna swędzieć w okolicach intymnych. Czytałam, że może być to normalne w ciąży, ale czy myślicie, że jak pójdę na USG genetyczne 3.01 to mogę poprosić tamtego lekarza, aby spojrzał, czy to nie infekcja? Czy szukać na siłę jakiegoś 2.01, bo do mojego najwcześniej termin na 9.01...❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Dziewczyny, mam problem, coś mi zaczyna swędzieć w okolicach intymnych. Czytałam, że może być to normalne w ciąży, ale czy myślicie, że jak pójdę na USG genetyczne 3.01 to mogę poprosić tamtego lekarza, aby spojrzał, czy to nie infekcja? Czy szukać na siłę jakiegoś 2.01, bo do mojego najwcześniej termin na 9.01...
-
Urszulka89 wrote:Ale bardziej w środku czy na zewnątrz? Bo jak na zewnątrz to może coś Cię podrażniło? Wkładka, płyn do prania, żel pod prysznic? Jak w środku to może być jakiś grzybek albo inna infekcja. Myślę że 3.01 możesz zapytać tamtego lekarza żeby zerknął❤Ada&Pola❤
-
Osnowa wrote:Dziewczyny a na jaki rozmiar kupować ubranka? Nic jeszcze nie będę kupować ale jestem zielona w tym temacie
moja mama mówiła że miała chyba te najmniejsze 56cm? A ja miałam z 60cm około. Może 62cm
-
Nalia wrote:Dziewczyny, mam problem, coś mi zaczyna swędzieć w okolicach intymnych. Czytałam, że może być to normalne w ciąży, ale czy myślicie, że jak pójdę na USG genetyczne 3.01 to mogę poprosić tamtego lekarza, aby spojrzał, czy to nie infekcja? Czy szukać na siłę jakiegoś 2.01, bo do mojego najwcześniej termin na 9.01...
gabinet był przygotowany wyłącznie pod usg.
-
Dziewczyny ja dopiero odetchnelam, od rana na pełnych obrotach , rano zakupy z mężem, potem sprzątanie całego domu. Nie wiem czy powinnam tak intensywnie się ruszać, ale dziś czuje się super i nie mam mdlosci
!
My organizujemy domowke sylwestrową, ale każdy coś przynosi w dodatku mój mąż jest kucharzem więc całe przygotowania i organizacja mnie ominęła, tyle co za pranie i sprzątanie się wzięłam. Nie wiem jak to będzie, bo koło 21 czuje się już senna a o 22 to już dla mnie środek nocyale mam nadzieję że jakoś wytwamy
w planie również gry planszowe i może delikatnie poruszam się na kinekcie w jakieś gierki
-
Nadrobię Was później a teraz póki co życzę szampańskiej zabawy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Mam jeszcze takie pytanie, dzisiaj przez przypadek narzeczony lekko uderzył mnie piłka dla psa koło pachwiny... Nie boli, czuje może lekki dyskomfort i tyle. Myślicie ze mogło się coś stać?Było to uderzenie w okolicy jajnika, lekkie, nie poczułam dużego bólu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 15:24
-
Osnowa wrote:Dziewczyny a na jaki rozmiar kupować ubranka? Nic jeszcze nie będę kupować ale jestem zielona w tym temacie
moja mama mówiła że miała chyba te najmniejsze 56cm? A ja miałam z 60cm około. Może 62cm
-
nick nieaktualnyU Nad juz wiadomo, ze pokazany Synuś bedzie Czaruś
czekamy kto tam sie drugi chowa! Kobitki dzis zajmujemy sie z M sobą i pichceniem wiec chce Wam zyczycszczrsliwegi nowego roku to bedzie cudowny rok!
magdaaq, mięsko, Loczek2018, Paulina.G, krooolik, Marikita lubią tę wiadomość
-
-
Cynamonkowaaa wrote:Nadrobię Was później a teraz póki czy życzę szampańskiej zabawy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Mam jeszcze takie pytanie, dzisiaj przez przypadek narzeczony lekko uderzył mnie piłka dla psa koło pachwiny... Nie boli, czuje może lekki dyskomfort i tyle. Myślicie ze mogło się coś stać?Było to uderzenie w okolicy jajnika, lekkie, nie poczułam dużego bólu.
-
Cynamonkowaaa wrote:Jakby coś się działo to by się pojawiły krwawienia/plamienia, jakieś mocne bole, prawda?
-
magdaaq wrote:Tak ale nie ma szans. Dziecko jest naprawdę chronione:) gdybys upadla na brzuch to.inna bajka. Takze sie nie martw i cieszcie sie dzisiejszym wieczorem
Dziękuje, my dzisiaj wybywamy do znajomych
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff710e39a4dc.jpg
Wszystkim życzę abyście w zdrowiu i spokoju dotrwały do końca ciąży.magdaaq, Loczek2018, kasiuleks lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kochane, z okazji nadchodzącego Nowego Rokku życzę wam wszystkim spokojnych kolejnych 6 miesięcy ciąży, lekkich porodów, przespanych nocy, dużo zdrówka i miłości
magdaaq, Kinga40, kasiuleks lubią tę wiadomość