LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U Nas różnie jest ale pomaga mi jak marudzę. A mój teść zrobi wszystko w domu od obiadu do prania etc. W niedzielę on robi rosół surówkę i ziemniaków teściową mięso. Ciasta też piecze. Mój mąż w kuchni to noga i robi kilka rzeczy jak musi.
Życzę Wam samych słonecznych dni i dosiego roku wp19!!!
Ps ciuszki na 56. Moje dziewczyny miały 57 i 54 cm. Początkowo nawet one by lekko za duże. To potrzebne będzie z 4-5 kompletów. Moje nosiły ok 3 tyg.Kinga40 lubi tę wiadomość
-
Kochane szczesliwego Nowego roku
Wszelkiej pomyslnosci , duzo radosci i zdrowia
Oraz duzo spokoju w oczekiwaniu na nasze maluszki
magdaaq lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego Roku
Kochani
W Nadchodzącym Nowym Roku życzę wam Tylko miłości.
Miłość bowiem daje siłę by walczyć.
Miłość powoduje że to co niemożliwe jest możliwe.
Miłość daje nadzieję.
Miłość powoduje że nie jesteś samotny.
Miłość powoduje że przestajesz się bać.
Miłość jest wszystkim więc wszystkiego życzę wam z całego serca.
Rodzina 4+1magdaaq, Mini89, PixiDixi, kasiuleks, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
Ps. Obudziłam się dosłownie przed momentem. Syn z mężem na zewnątrz oglądają fajerwerki. Córka śpi jak zabita. Mój piesio nie reaguje na głośność tylko macha radośnie ogonem a ja kończę i idę spać
, :-*
Mini89, magdaaq, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry w nowym roku oczywiście zaspałam na leki :p (jak do tego doszło nie wiem godzinka poslinzgu :p)
Chciałam sie pochwalic, ze zaczęliśmy 14tc (15tc) YUPI! I i i i od 2dni brak wymiotow i mdłości aż mnie to stresuje (głupia ja) a wizyta dopiero za 15dniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2018, 07:41
magdaaq, panan12, Paulina.G, PixiDixi, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:W każdej kolejnej ciąży ruchy czuję się troszkę wcześniej. Więc możliwe że to bum to bum ktosia
za tydzień wizyta. Niech czas leci. Muszę wiedzieć co z dziadem. Od 2 dni mam czysto. Ale to pewnie loteria.
-
magdaaq wrote:Z Leni tez już miałam bum.bum ale jeszcze wole nasłuchiwać
za tydzień wizyta. Niech czas leci. Muszę wiedzieć co z dziadem. Od 2 dni mam czysto. Ale to pewnie loteria.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:No ja mam coraz mniej. W nocy nic a nic w dzień Brudze a to połączone z luteina. Nie jest tego dużo bo prawie nic ale jeszcze. Czuję się dobrze i mam też nadzieję. Ja wizytę mam 4 stycznia
Ja licze na cud ze moj choc ciut sie zmniejszył ale.boje się myśleć o nim.