LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Madzia u mnie tez tak jest...mezul juz jeczy byle do wtorku...chlopy.
Annesa kurcze zaskakujace jest to co piszesz bo sens genetycznego to oszacowanie ryzyka statystycznie oraz analiza narzadow i ich funkcjonowania. Moze dostaniesz po wynikach Z krwi?babcia jest na każde kiwniecie. Tylko my kobiety matki mamy taką moc:)
-
Dziewczyny a myślicie już nad imieniem? My dostaliśmy dziś księgę imion ( podobno 50 000 imion, nawet nie sądziłam, że tyle istnieje) i od dziś mamy plan jedną literkę dziennie na głos czytać i wypisywać te, które nam obojgu się podobają.
magdaaq lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:a masz w opisie jakieś inne parametry podane np. NT, albo opisane markery wad chromosomalnych?
-
cuddlemuffin wrote:Dziewczyny a myślicie już nad imieniem? My dostaliśmy dziś księgę imion ( podobno 50 000 imion, nawet nie sądziłam, że tyle istnieje) i od dziś mamy plan jedną literkę dziennie na głos czytać i wypisywać te, które nam obojgu się podobają.
-
annesa wrote:Jest coś GN-15 .. i w sumie nic więcej, albo ja się nie znam. Może jutro zrobię zdjęcie tego co mam i same ocenicie, bo teraz to ja już sama nie wiem ??
pewnie, że zrób i wrzuć
nie wiem czy pomożemy, ale może wspólnie się uda rozszyfrowaćannesa, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Z Lenka mieliśmy wybrane w ciąży dla niej i Leona dla syna. Także zostaje Leon jeśli chłopiec a córka? M chce Lili to chyba od Liliany? Ja nie wiem jeszcze.
Moja miała być Julka albo Kacper. A wyszła jakoś w 6 miesiącu Lilianka. A całe życie chciałam mieć córkę Julkę. A teraz kompletnie nie mam weny. Nic mi się nie podoba
magdaaq lubi tę wiadomość
-
annesa wrote:Mam opis badania i wyniki usg genetycznego i nic nie jest tam opisane takimi oznaczeniami, tak samo jak w opisie..
W pl czesto ginekolodzy bez cerytufikatu robia "USG genetyczne", ktore wcale takim USG nie jest.