LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No "trochę" mnie to irytuje bo kto.jak.nie on ma się teraz zająć. Wiadomo robi co może wiem że ma.co robić itd ale...no ale...co ma zrobic 13 miesieczne dziecko jeśli nie potrafi powiedzieć wprost o co.chodzi. to chodzi i placze marudzi. Zazdroszczę mu tego.noszenia tulenia ale to tylko chłop. Od wtorku Lena będzie miała rajPixiDixi wrote:Madzia u mnie tez tak jest...mezul juz jeczy byle do wtorku...chlopy.
Annesa kurcze zaskakujace jest to co piszesz bo sens genetycznego to oszacowanie ryzyka statystycznie oraz analiza narzadow i ich funkcjonowania. Moze dostaniesz po wynikach Z krwi?
babcia jest na każde kiwniecie. Tylko my kobiety matki mamy taką moc:)

-
Dziewczyny a myślicie już nad imieniem? My dostaliśmy dziś księgę imion ( podobno 50 000 imion, nawet nie sądziłam, że tyle istnieje) i od dziś mamy plan jedną literkę dziennie na głos czytać i wypisywać te, które nam obojgu się podobają.
magdaaq lubi tę wiadomość
-
Jest coś GN-15 .. i w sumie nic więcej, albo ja się nie znam. Może jutro zrobię zdjęcie tego co mam i same ocenicie, bo teraz to ja już sama nie wiem ??shadee wrote:a masz w opisie jakieś inne parametry podane np. NT, albo opisane markery wad chromosomalnych?
-
Z Lenka mieliśmy wybrane w ciąży dla niej i Leona dla syna. Także zostaje Leon jeśli chłopiec a córka? M chce Lili to chyba od Liliany? Ja nie wiem jeszcze.cuddlemuffin wrote:Dziewczyny a myślicie już nad imieniem? My dostaliśmy dziś księgę imion ( podobno 50 000 imion, nawet nie sądziłam, że tyle istnieje) i od dziś mamy plan jedną literkę dziennie na głos czytać i wypisywać te, które nam obojgu się podobają.

-
annesa wrote:Jest coś GN-15 .. i w sumie nic więcej, albo ja się nie znam. Może jutro zrobię zdjęcie tego co mam i same ocenicie, bo teraz to ja już sama nie wiem ??
pewnie, że zrób i wrzuć
nie wiem czy pomożemy, ale może wspólnie się uda rozszyfrować
annesa, PixiDixi lubią tę wiadomość

-
Liliana piękne imięmagdaaq wrote:Z Lenka mieliśmy wybrane w ciąży dla niej i Leona dla syna. Także zostaje Leon jeśli chłopiec a córka? M chce Lili to chyba od Liliany? Ja nie wiem jeszcze.
Moja miała być Julka albo Kacper. A wyszła jakoś w 6 miesiącu Lilianka. A całe życie chciałam mieć córkę Julkę. A teraz kompletnie nie mam weny. Nic mi się nie podoba
magdaaq lubi tę wiadomość

-
hej, a robilas USG genetyczne czy zwykle prenatalne? USG genetyczne robia tylko lekarza z certyfikatem FMF... jesli twoj lekarz ma taki certyfikat to na wyniku badania powinnas miec taka informacje oraz jego numer.annesa wrote:Mam opis badania i wyniki usg genetycznego i nic nie jest tam opisane takimi oznaczeniami, tak samo jak w opisie..

W pl czesto ginekolodzy bez cerytufikatu robia "USG genetyczne", ktore wcale takim USG nie jest.